Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(qqte @ 2016 06 28, 08:33)
labas rytas
g.gif o darzoviu irgi ne ne  g.gif ?jei su darzovem tai jungciausi  rolleyes.gif
prie lentos jungiuosi

kazko uzjautrejes skrandis paskutinem dienom, ko pasekoj pilvas istines, toks jausmas kad as ta skrandi is isores paciupinet galiu ir jausmas bais nemalonus
tai vat ir motyvacijos mazoka su tokia savijauta, bet bijau visai atsipalaiduot, tai issukiu reik  smile.gif

su daržovėm, tik įtariu ne su bulvėm, nes ir daržovė
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 28, 07:36)
su daržovėm, tik įtariu ne su bulvėm, nes ir daržovė

nu as bulviu vakarais ir siaip nelabai linkus, ne vien del krakmolo bet ir kad jas virt reikia biggrin.gif

nu ok prie baltymų ir daržovių vakarienių jungiuosi
prie lentos jungiuosi
kada pradedam ? biggrin.gif
ai dar kaip jūs lentą darot, alkūnėm atsirėmę ar delnais?
Atsakyti
Laba ryta smile.gif o ta lenta daryt po kiekvieno valgio ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 06 28, 07:33)
labas rytas
g.gif o darzoviu irgi ne ne  g.gif ?jei su darzovem tai jungciausi  rolleyes.gif
prie lentos jungiuosi

kazko uzjautrejes skrandis paskutinem dienom, ko pasekoj pilvas istines, toks jausmas kad as ta skrandi is isores paciupinet galiu ir jausmas bais nemalonus
tai vat ir motyvacijos mazoka su tokia savijauta, bet bijau visai atsipalaiduot, tai issukiu reik  smile.gif

jauciu galim ir darzoviu, i kuna gi jos neina smile.gif

tai kas cia tau su tuo skrandziu
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 06 28, 08:38)
nu as bulviu vakarais ir siaip nelabai linkus, ne vien del krakmolo bet ir kad jas virt reikia  biggrin.gif

nu ok prie baltymų ir daržovių vakarienių jungiuosi
prie lentos jungiuosi
kada pradedam ?  biggrin.gif 
ai dar kaip jūs lentą darot, alkūnėm atsirėmę ar delnais?

nuo šiandien, savaitei visai(ir savaitgalį!) cool.gif

aš delnais darau

QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 28, 08:41)

vakarais
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 28, 07:41)

gal uzteks viena karta dienoj smile.gif as pvz darysiu salia apsilimo pries begima, o kai nebegsiu betkada dienos metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 28, 07:43)
aš delnais darau

O kaip yra sunkiau kazin? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 28, 07:42)
jauciu galim ir darzoviu, i kuna gi jos neina smile.gif

tai kas cia tau su tuo skrandziu

ai man periodiškai užeina
braškės manau suerzino, o paskui jau bele kas negerai veikia, o dar per jonines visokių čipsų kokteiliukais užsigėriau doh.gif

QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 28, 07:45)
O kaip yra sunkiau kazin? smile.gif

man fiziškai panašiai tik pvz delnais pasirėmus vargsta riešas labai, o alkūnėm-pečiai tai ir galvoju katra poveikį geresnį turi tą ir daryčiau

Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 06 28, 07:52)
ai man periodiškai užeina
braškės manau suerzino, o paskui jau bele kas negerai veikia, o dar per jonines visokių čipsų kokteiliukais užsigėriau  doh.gif
man fiziškai panašiai tik pvz delnais pasirėmus vargsta riešas labai, o alkūnėm-pečiai tai ir galvoju katra poveikį geresnį turi tą ir daryčiau

vajej, linkiu kad greit praeitu 4u.gif

tai jei peciai labiau vargsta, tai ir kudeja ane ? biggrin.gif man reik ir rankas ir pecius pakudint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 28, 07:58)
vajej, linkiu kad greit praeitu  4u.gif

tai jei peciai labiau vargsta, tai ir kudeja ane ? biggrin.gif man reik ir rankas ir pecius pakudint smile.gif

schmoll.gif nekudėja, stiprėja gal biggrin.gif
nu aš rimtai kažkada buvau pradėjus kompleksą pratimų daryt namie skirtų, ir galvoju nu kas čia yra ko man taip sprandą, pečius skauda, nu bet ne raumenis o taip lyg pasitempus, draugei pasiguodžiau, sako tai tu kai lentą darai labiau atpalaiduok pečius
nu bet man labai sunku ten susikontroliuot, vos tik kas ir įtraukiu kaklą kaip vėžlys, jei tik kokia sunkesnė apkrova, viską ant sprando susikraunu

beje musu istaiga dalyvauja kažkokiam projekte nemokamam, stuburo ligų profilaktikai dirbantiems sėdimą darbą
eisiu penktadienį ištirs man raumenyną ir sudarys koreguojantį kompleksą smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš irgi jungiuosi prie įšūkių bigsmile.gif Jei neėdu nesamoniu, tai ir taip baltymai pas mane vakarienei, nebus sunku smile.gif O lentą darom kiekviena individualiai? O nenorit visos bendrai daryti? Tarkim pradėti nuo 30sek ir kasdien didinti po 5 ar 10sek? Dalinsimės įspūdžiais kaip sekėsi kuriai smile.gif Galėtume taip didinti, kol jau nebeišlaikysim, arba iki 1min tarkim,o tada sugalvoti kokį kitą pratimą ir vėl nuo pradžių pradėt. (Tarkim yra labai fainas pratimas kojoms, atsiremi nugara į sieną ir atsisėdi lyg ant kėdutės, bet ant oro iš tikro ir laikai tokioje padėtyje kiek gali smile.gif

QUOTE(*Dorothy* @ 2016 06 28, 07:25)
Negi nėra daugiau siekiančių tikslo?

Yra yra mirksiukas.gif Man irgi panašiai numesti reikia, jei bus sekanti lenyutė ir aš jungsiuos būtinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 28, 08:03)
sakai 5 min g.gif  as apsidziaugsiu jei 30s isstovesiu  biggrin.gif kiek tu isbuni ? lengvo begimo wink.gif

As su visais pasiruosomais ta laika galvoj turejau. Kur jau cia tos 5 min daug labai.
As isbunu 1min 30 sek.
Atsakyti