Įkraunama...
Įkraunama...

iherb 114

QUOTE(yuki @ 2016 07 05, 09:13)
geriam cinamono arbatą (natūralaus, ceilono). šaukštelis cinamono ir vanduo.
gavau siuntinuką su eteriniais, neramiai laukiau.

o uzsakyti buvo iki uzdraudimo? As nespejau citrusu uzsipirkti, ar yra kokiu budu juos gauti? Per tarpininkes gal?
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2016 07 05, 14:58)
Nu va, o aš moku tuos 7 eurus ir rami sėdžiu kad jau dabar jei dings tai tikrai grąžins  blink.gif

Aš visad paprastu siunčiu, niekad nėra dingęs siuntinys, jau gal kokį 100 užsakymų esu padarius. Manau, dėl dingusių siuntinių savo pašte teisybės reikia ieškot mirksiukas.gif .
QUOTE(Jolale @ 2016 07 05, 15:20)
o uzsakyti buvo iki uzdraudimo? As nespejau citrusu uzsipirkti, ar yra kokiu budu juos gauti? Per tarpininkes gal?

Aš gavau po uždraudimo, siunčiausi tuos, kurie nebuvo ir iki šiol nėra uždrausti. Ilgam užteks, dar su nuolaida kažkokia biggrin.gif .
Naujas krepšelis
Atsakyti
Moterytės, tai mokėkite Paypalu ir jei kas, kelkite disputus. Tik nepanikuokite ir nespyruokliuokite, kai po mėnesio neateina. Lygiai po dviejų mėnesių iškelkit disputą ir sėdėkit ramiai. Prieš Paypal manau visi lygūs, nesvarbu ar koks čiukčia ar iherb.
Atsakyti
QUOTE(Jolale @ 2016 07 05, 15:20)

Dar kai kuriuos duoda pirkt, tame tarpe citrinžolės, vietoj citrinos, nes jos neduoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 05, 16:05)
Moterytės, tai mokėkite Paypalu ir jei kas, kelkite disputus. Tik nepanikuokite ir nespyruokliuokite, kai po mėnesio neateina. Lygiai po dviejų mėnesių iškelkit disputą ir sėdėkit ramiai. Prieš Paypal manau visi lygūs, nesvarbu ar koks čiukčia ar iherb.

Gali į mano klausimą atsakyti? Nes aš žalia šitam reikale. Antibų reikia nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 07 05, 14:52)

o kazi tam zaliam indelyje galima maista sildyt mikrobangej?
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 07 05, 16:35)
o kazi tam zaliam indelyje galima maista sildyt mikrobangej?

galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 07 04, 23:04)
Ką darot esant šlapimo takų uždegimui? verta antibus vartot? Čia suaugusiam.

Žiūrint koks smarkumas, ar gali sau leisti žmogus namų režimą. jei nesmarkus ir turi laiko sirgti, tai ir liaudiškos priemonės padeda, bet jei smarkus, tai antibai, kiti vaistai, reikia kreiptis į medikus.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 07 05, 14:06)
Tai taip iseina, kad neapsimoka imti brangesni siuntima, nes vis tiek nepavyks atrast galu siuntai pasimetus?  g.gif

QUOTE(LabaiTyli @ 2016 07 05, 14:58)
Nu va, o aš moku tuos 7 eurus ir rami sėdžiu kad jau dabar jei dings tai tikrai grąžins  blink.gif

Buvau išvažiavusi, bet dabar planuoju išbandyt Lietuvos pašto siūlomą tarptautinių registruotų siuntų paiešką: http://www.post.lt/l...-paieskos-forma - rašo, kad jei nuo išsiuntimo praėjo daugiau nei 2 mėnesiai, tai tokia paieška atliekama nemokamai.
Ten taip pa rašo, kad:
"Nustačius, kad siunta yra dingusi / prarasta, mokestis už paiešką yra grąžinamas kartu su kompensacija už dingusią / prarastą siuntą į Jūsų žemiau nurodytą sąskaitą banke."

Tai pažiūrėsiu - įdomu, kaip jie sureaguos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 05, 17:09)
Žiūrint koks smarkumas, ar gali sau leisti žmogus namų režimą. jei nesmarkus ir turi laiko sirgti, tai ir liaudiškos priemonės padeda, bet jei smarkus, tai antibai, kiti vaistai, reikia kreiptis į medikus.

Į darbą ateina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 07 05, 17:13)
Buvau išvažiavusi, bet dabar planuoju išbandyt Lietuvos pašto siūlomą tarptautinių registruotų siuntų paiešką: http://www.post.lt/l...-paieskos-forma - rašo, kad jei nuo išsiuntimo praėjo daugiau nei 2 mėnesiai, tai tokia paieška atliekama nemokamai.
Ten taip pa rašo, kad:
"Nustačius, kad siunta yra dingusi / prarasta, mokestis už paiešką yra grąžinamas kartu su kompensacija už dingusią / prarastą siuntą į Jūsų žemiau nurodytą sąskaitą banke."

Tai pažiūrėsiu - įdomu, kaip jie sureaguos g.gif

o tai cia viskas taip vyksta ne tada, kai tu esi siuntejas?

As siandien atsiemiau 22 dienos siuntinuka - emiau ir Out of Africa, Body Wash, Grapefruit akcijini prausikli, tai gavau ji kiek isbegusi.
ir siaip nustebusi esu - birzelio 20 dienos siuntinuko tai dar laukiu.

p.s. as irgi paskutiniu metu pradejau iherbe irgi atsiskaitineti paypalu.

Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2016 07 05, 21:11)
As siandien atsiemiau 22 dienos siuntinuka - emiau ir Out of Africa, Body Wash, Grapefruit akcijini prausikli, tai gavau ji kiek isbegusi.

As irgi ji gavau siek tiek isbegusi. Ir dar gavau sita labai pigiai kur pardavinejo http://www.iherb.com...-oz-25-ml/66949 papilda, tai galiojimas tik iki spalio men. siu metu, keista kad ne prie trumpo galiojimo prekiu buvo g.gif
Atsakyti