QUOTE(Monteverte @ 2016 07 10, 10:03)
Gal dėl vasaros? Man vasarą reikia minimaliai veido priemonių, ypač nebetinka riebesnės, aliejinės.
Kiti taip nekenčia tos saulutės, tepasi nuo jos, o man kaip tik saulutė kaip kokia panacėja

Tik be abejo, tai nereiškia, kad kepu nuo ryto iki vakaro pliaže ar pan. Tieisog šiltas oras, spinduliai, pabuvimas saulėje į naudą
Galbut, bet esu Andalou naudojus ir vasara, ir ziema - abiem atvejais tikdavo. Delvita praeito rudenio pradzioj pirkau, pradejau naudot ir palikau vasarai. Nezinau ar oda keiciasi, ar kas, bet nu nebetinka jie man...
Dabar bandau kuo lengvesnes ir kuo maziau priemoniu tept, o vakarais kaukem ir sveitikliais palepint oda, nes kai karsta ir dregna nuolatos, tai norisi gerai nuvalyt oda ir kuo maziau apkraut. Kasdienai nepergyvenu labai del spf veidui, nes mazai bunu saulej, o laiveliu plaukiojant praktiskai visada su skrybele, tai veidas nelabai saules gauna, bet vistiek nusipirkau apsauga - kazkoki Suntegrity krema, kuris isgirtas kaip nekemsantis poru, nepaliekantis baltumo ir tt. Ziuresiu kaip jis bus.