Įkraunama...
Įkraunama...

iherb 114

QUOTE(Caribian @ 2016 07 19, 12:38)
merginos, klausimas: kaip muitine vertina loyalty credit? vienakart dabar neapmuitino, nors suma be ;oyal credit virsijo leistina, bet nzn ar cia pasiseke, ar toleruoja?

Priklauso ant ko užšoksite. Manau blogai vertina.

Radau kažką tokio įdomaus ir netikėto biggrin.gif Visokio čiūdo ten. Apple fiber. Naudoja matomai žarnyno lopymui. Veganiška ten ir visa kita. Jei bus vietos krepše kitam reiks pabandyt biggrin.gif Štai, manau tiktų su tais pačiais probiotikais, lopymo darbams : Apple fiber
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 19 liepos 2016 - 13:27
QUOTE(Malena @ 2016 07 19, 13:37)
O kiek suvartojot?

Kadangi man buvo uzejes pastovios pienliges laikotarpis ir nebezinojau ka daryti, tai as gana ilgai geriau po viena vakarais, o savaite pries dienas (tada kai pats pienliges atsiradimo pikas) po dvi ar net tris ir taip kokius 4-5 men, dabar jau keli men nebegeriu ir pienlige pakolkas negrizo.

QUOTE(Rožės vardas @ 2016 07 19, 14:25)
Priklauso ant ko užšoksite. Manau blogai vertina.

Radau kažką tokio įdomaus ir netikėto biggrin.gif Visokio čiūdo ten. Apple fiber. Naudoja matomai žarnyno lopymui. Veganiška ten ir visa kita. Jei bus vietos krepše kitam reiks pabandyt biggrin.gif Štai, manau tiktų su tais pačiais probiotikais, lopymo darbams  : Apple fiber

Sita nusipirkus pries kelis men, bet taip ir nezinau kaip ir su kuo ji vartoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 19 liepos 2016 - 14:19
QUOTE(Malena @ 2016 07 19, 12:37)
Kad tokių dalykų nesuplanuosi...

Kaip?

Aš turiu chlorofilo skysto, gal padės?

Blogai issireiskiau, ne kol, o kai vartojote antibiotikus.

Baltymo virskinimui trukdo krachmolas, nesuvirskintos maisto daleles patenka i storaja zarna ir prasideda puvimo procesai, atitinkamai auga patogenine mikroflora. Angliavandeniu perteklius skatina rugimo procesus, tai irgi nezada nieko gero. Kad augtu tinkama flora, reikia valgyti daug lastelienos. Jei tinka ir neturite virsvorio, raugintus pieno produktus.

Chlorofilas teigiamai veikia visa zarnyno darba.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 07 19, 14:13)
Kadangi man buvo uzejes pastovios pienliges laikotarpis ir nebezinojau ka daryti, tai as gana ilgai geriau po viena vakarais, o savaite pries dienas (tada kai pats pienliges atsiradimo pikas) po dvi ar net tris ir taip kokius 4-5 men, dabar jau keli men nebegeriu ir pienlige pakolkas negrizo.
Sita nusipirkus pries kelis men, bet taip ir nezinau kaip ir su kuo ji vartoti  smile.gif

Tiesiog, gerti. Žarnynui gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 07 19, 20:03)
Blogai issireiskiau, ne kol, o kai vartojote antibiotikus.

Na aš antibiotikus nepamenu prieš kiek metų paskutinį kartą vartojau. O dabar spontaniškai gavau pasimatymą su chirurgu, antibų, skiepą nuo stabligės, nedarbingumą ir krūvą nurodymų.

Gerųjų bakterijų pasiūlė vaistinėj kai pirkau antibus, bet nemanau kad ten kas gero, labiau norėjau iš iherb. Tai va, reikės laukt kol atsiųs...
Atsakyti
Ateinančios savaitės nuolaidos 4u.gif
Clean & Clear
Epic-Dental
Everyday-Minerals-Inc
Scivation
Lubriderm
Mad-Hippie-Skin-Care-Products
Atsakyti
Sveikos,iherb pirkau pries kokius 3 metus blush2.gif o dabar sugalvojau ir matau yra pakeitimu,na kaip nors...sakykite gal esate kuri bandziusi baltyminius kokteilius is iherb?gal rekomenduotume papildus labai norinciom saldumynu...as ju visai nevalgiau,bet po gimdymo nors jau metai praejo,bet galiu valgyti istisai,o jei tai dar ir bandele doh.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2016 07 20, 09:44)
Sveikos,iherb pirkau pries kokius 3 metus blush2.gif o dabar sugalvojau ir matau yra pakeitimu,na kaip nors...sakykite gal esate kuri bandziusi baltyminius kokteilius is iherb?gal rekomenduotume papildus labai norinciom saldumynu...as ju visai nevalgiau,bet po gimdymo nors jau metai praejo,bet galiu valgyti istisai,o jei tai dar ir bandele doh.gif
aciu  4u.gif

as tai sita baltymini kokteili vartoju - pakaitomis su augaliniu ( tik augalini jau isunciau is uk).
http://www.iherb.com...32-oz-908-g/343
Sita is iherb pasirinkau pagal tai kiek atsiliepimu buvo ir kuris tilpo i neapmokestinama suma
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 07 20, 10:53)
as  tai sita  baltymini  kokteili vartoju -  pakaitomis su  augaliniu  (  tik  augalini jau  isunciau  is  uk). 
http://www.iherb.com...32-oz-908-g/343
Sita  is  iherb  pasirinkau pagal  tai  kiek atsiliepimu  buvo  ir  kuris  tilpo i neapmokestinama  suma

aciu,i az parasykite jei galite is uk koki ir is kur pirkote ax.gif
Atsakyti
Esu truputį susibalamūtijus, norėčiau vėl įsigyti cinko dėl odos. Pernai pirkai cinko pikolinatą, atrodo buvo efektas tol, kol gėriau. Oda buvo graži, nagai nebešerpetojo. Dabar vėl noriu kažką. Ir vaikams kažko paduoti, po pusę kapsulės, nes matau, kad labai sparčiai auga. Pas jus rašo, kad cino pikolinatas geriausia cinko forma. Bet dabar skaitau visur, kad atesit gal ne, kad geriausias yra cinko glicinatas. Ar išbandėte kuri nors šitą cinko glicinatą? Ir ar būtų galima vaikams po truputį 6 ir 9 metų. : http://www.iherb.com...19?rcode=dwb851
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2016 07 20, 08:44)
gal rekomenduotume papildus labai norinciom saldumynu...as ju visai nevalgiau,bet po gimdymo nors jau metai praejo,bet galiu valgyti istisai,o jei tai dar ir bandele doh.gif
aciu  4u.gif

Chromas tam tinka http://www.iherb.com/chromium
Atsakyti
Noir1
Aš esu gėrusi chromą, va šitą. Rinkausi pagal kainą. Šitas geras. http://www.iherb.com...40?rcode=dwb851
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 20 liepos 2016 - 09:19