Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(jonas_k @ 2016 06 23, 08:42)
Gal patikslintumet kaip suprasti 06.17 dienos siunta? birzelio 21 gavau zinute su sasakita (buvo spame, gerai, kad perskaiciau temoje), kur parasyta, kas issiunciama 06.17, bet sumokejau tik vakar. Tai ar cia ir suprasti, kad jau 06.17 siunta? Jeigu taip, tai labai neitiketinai greitai, tik dar negavau pranesimo apie atsiemima, bet gal siandien gauciau? Kadangi pirkma karta pas jus perku, tai ir klausineju smile.gif Galvuju, jeigu siandien galima butu paimti, butu super, nes veliau isvaziuojam savaitgaliui

Taip, 6.17siunta. Apie visus susimokejusius vakar pranesiau, tai laukit zinutes del atsiemimo
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 06 23, 05:42)
Gal patikslintumet kaip suprasti 06.17 dienos siunta? birzelio 21 gavau zinute su sasakita (buvo spame, gerai, kad perskaiciau temoje), kur parasyta, kas issiunciama 06.17, bet sumokejau tik vakar. Tai ar cia ir suprasti, kad jau 06.17 siunta? Jeigu taip, tai labai neitiketinai greitai, tik dar negavau pranesimo apie atsiemima, bet gal siandien gauciau? Kadangi pirkma karta pas jus perku, tai ir klausineju smile.gif Galvuju, jeigu siandien galima butu paimti, butu super, nes veliau isvaziuojam savaitgaliui

Žinutes surašiau 4u.gif ieškokit pašte. Jei nebus - kartosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 06 22, 23:34)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Agne mano brolio zmona  4u.gif
Bet ji suaugusiuju daktare, vaiku ima minimaliai, puiki daktare 4u.gif dirba and ir skraidentoj
Mano vaikai eina pasisokinedami dantu taisyt

O au bigsmile.gif Dabar per SM turėsime ilgas eiles laukti.
Pritariu dėl kompetencijos. Labai maloni. Vaikas visiškai neturi baimės dantų gydymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugaa: 23 birželio 2016 - 09:59
O kaunas jau gavo prekes? Gal galima butu Temides telf i az.? Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(kristuliukas2 @ 2016 06 23, 10:56)
O kaunas jau gavo prekes? Gal galima butu Temides telf i az.? Aciu:)

Žinučių negavom, tai matyt negauta, arba gauta - tvarkoma, laukiam visos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2016 06 23, 10:50)
Žinutes surašiau  4u.gif ieškokit pašte. Jei nebus - kartosiu  mirksiukas.gif

Aciu, jau gavau, vakare bandysiu belstis i svecius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 06 23, 07:25)
Žinučių negavom, tai matyt negauta, arba gauta - tvarkoma,  laukiam visos  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif manau sulauksit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2016 06 22, 19:11)
Klausimas ne i tema: gal zinote gera odontologijos klinika/odontologa ikimokyklinio amziaus vaikams Vilniuje? Kad detu spalvotas plombas ir dar visokiu "stebuklu" darytu  lotuliukas.gif  nes kitaip, bijau, kad nenuvesiu savo panos  doh.gif

aciu 4u.gif

Didžioji g. 11
super daktarai, dirba su vaikais, Jiems viskas pritaikyta - TV gulint, žaislai, dovanos išeinant ir kainos normalios.
Gydytojos profilis ir klinikos pavadinimas
Atsakyti
QUOTE(Lazanzarina @ 2016 06 23, 12:59)
Didžioji g. 11
super daktarai, dirba su vaikais, Jiems viskas pritaikyta - TV gulint, žaislai, dovanos išeinant ir kainos normalios.
Gydytojos profilis ir klinikos pavadinimas

aciu visoms pasisakiusioms del odontologo. 4u.gif
Futuri dentis mums ir pediatre rekomendavo, tai gal ten ir bandysim wink.gif
tik ju kainorascio nerandu g.gif
Atsakyti
Labai laukiu:

Jcrew - 40 proc nuolaida su koduku, truksta iki free shipo
Anntaylor - 50 proc nuolaida su koduku, truksta iki free shipo
Polo - papildoma 25 proc nuolaida pazymetoms prekems
Hautelook / Nordstomrack - truksta iki free shipo

Atsakyti
Parduodu ka tik gautas MK balerinas, deja man per mazos verysad.gif. Dydis US8 (~25cm). Kaina 45€.

user posted image
Atsakyti
Sveikos, matau mane minit, tai prisiduodu:) Dėžės tikrai bus šiandien, bet aš kol kas darbe, o ir mano simpatija beveždamas pasiklydo, tad dar šiek tiek pakentėti reikės. Galėsit šiandien iki vėlumos pas mane važiuoti, kam labai reikės:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 23 birželio 2016 - 14:10