QUOTE(Moonte @ 2016 06 16, 22:50)
O dabar, Karusia, del kriksto.
Mane, kaip tikinti zmogu glumina, kai manipuliuojama dievu, dievo samprata.
Ir viskas, tuo neretai tevu katalikiskas, tradiciskas auklejimas, vertybiu diegimas ir baigiasi, uzdejo pliuspunkta ir valio. Mano vyras irgi lygiai toks pat, visas sukomplektuotas, popieriukus turi, i baznycia desimtmecius neina, katalikas uztat, isaukletas tradicinese vertybese, pakrikstytas. Mano galva uzsizaide katalikai formalumais, o formalumai negarantuoja kad zmogus tures dieva sirdyje ir mintyse.
As nemanau, kad verta toliau diskutuoti, kaip perzengiamos elementaraus bendravimo ribos.
Pravardziuoti tave atgalios as nenusiteikusi, o ir buti pravardziuojama neturiu poreikio.
Mane, kaip tikinti zmogu glumina, kai manipuliuojama dievu, dievo samprata.
Ir viskas, tuo neretai tevu katalikiskas, tradiciskas auklejimas, vertybiu diegimas ir baigiasi, uzdejo pliuspunkta ir valio. Mano vyras irgi lygiai toks pat, visas sukomplektuotas, popieriukus turi, i baznycia desimtmecius neina, katalikas uztat, isaukletas tradicinese vertybese, pakrikstytas. Mano galva uzsizaide katalikai formalumais, o formalumai negarantuoja kad zmogus tures dieva sirdyje ir mintyse.
As nemanau, kad verta toliau diskutuoti, kaip perzengiamos elementaraus bendravimo ribos.
Pravardziuoti tave atgalios as nenusiteikusi, o ir buti pravardziuojama neturiu poreikio.
krikščionys turi laisvą valią, Bažnyčia pripažįsta tą laisvą valią spręsti. O toliau.... toliau jau kiekvieno reikalas, nematuojamas balais, kilogramais ar dar kažkuo... tėvai įsipareigoja auklėti vaiką krikščioniškai. Kaip jūs manote kontroliuoti, kad jie pažadų laikytųsi?
TAI suprantu, kad pavadinimas tolerantišku jus žeidžia? kaip tokiu atveju vadinti? Mis tobuloji, randanti kiekvienu atveju teigiamą pavyzdį savo šeimoje?