Įkraunama...
Įkraunama...

Pletkai ir diskusijos apie dienos aktualijas

QUOTE(pikkolo @ 2016 06 17, 14:37)
Moterys kiek galit apie tą patį doh.gif Jau kelintą dieną, nejaugi nėra aktualesnių temų apart homoseksualų?

matyt ne.
Žinai, kai LT išėjo ES finansuotas leidinys daugmaž "LŽGBT ir Europos Sąjunga : gidas" tapo itin įdomu: mokyklose vadovėlių stoka, o vat jiems pirmenybė.....
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2016 06 17, 15:05)
Buc zinuojus, buc netekiejus."
.............

nuolatinis varymas jau net nebeskanus.....
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 06 17, 16:04)
nepritarimas  homofilijai - yra jau pažiūros, ar ne? nes dabar jau visiška prohomo isterija eina...

RŽ - blogietis, nes nepritaria? ką ir reikėjo įrodyti....
o apie savižudybes.... ehm... jei tai būtų normalus vyras, tada žmona kalta, dabar - visuomenė.....

Jis ne tik dėl homofobijos pagarsėjęs. Ir ne tik nepritaria, o kursto neapykantą. Gal tuoj ir antisemitizmą pradėsite vadinti nuomone? Way to go.

Ne blogietis, o prisitaikėlis, bet aš jo nesmerkiu. Ne kiekvienas atlaikytų tokį psichologinį spaudimą iš visuomenės.

Viskas turi savo priežastis, ir šiuo atveju ta priežastis akis bado. Nereikia apsimesti glušiais.
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2016 06 17, 15:28)
Keistai Gudelis bando atsiprašyti dėl nesusipratimo įvykusio Kristianoje:
http://www.delfi.lt/...s.d?id=71583586
Manau, kad būtų užtekę elementaraus asmeninio atsiprašymo, o ne kaltinimų ir išsisukinėjimų. Verslinyks

Per daug pasikėlęs, kad atsiprašytų. Nusuko kalbą apie vagystes. Tegu įsirengia kameras ir neknisa proto, kokie visi potencialūs vagys.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 06 17, 15:08)
ne veltui jis gėrė ir bandė žudytis, o dėl "puikios" atmosferos LT.

Visame pasaulyje homoseksualai žudosi daug dažniau. Matyt dėl tos pačios puikios atmosferos wink.gif

Researchers have found that attempted suicide rates and suicidal ideation among lesbian, gay, bisexual, transgender, queer, and questioning (LGBTQQ) youth is comparatively higher than among the general population. LGBT teens and young adults have one of the highest rates of suicide attempts.

https://en.wikipedia...mong_LGBT_youth

QUOTE(Karusia @ 2016 06 17, 16:15)
Žinai, kai LT išėjo ES finansuotas leidinys daugmaž "LŽGBT ir Europos Sąjunga : gidas" tapo itin įdomu: mokyklose vadovėlių stoka, o vat jiems pirmenybė.....

doh.gif
Atsakyti
Nastya, kad jau vis tiek visur žudosi, tai ir toliau palaikykim neigiamą atmosferą, koks gi skirtumas, ar 1, ar 10 nusižudo, tokios kaip jūs tik apsidžiaugs, ane.

P.s. žadėjot nekomentuot mano žinučių.
Atsakyti
Apklausos rezultatai. 4u.gif
Kokia jūsų nuomonė apie mažumų rengiamas „Baltic pride“ eitynes?

Teigiama, pritariu ir palaikau „Baltic pride“ idėjas
7.27%
Neigiama, panašūs renginiai neturėtų būti rengiami sostinėje
75.76%
Man tai visiškai nesvarbu
16.97%

Šaltinis: alfa.lt
Atsakyti
nu planuojamai praeis 1000 asmenų. Ir ką? Tai gal per dieną tuo Gedimino prospektu tokių asmenų praeina trigubai?
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2016 06 17, 17:58)

7.27%
75.76%
16.97%

Na, dauguma degindavo "raganas" ir mokslininkus, dauguma vokiečių palaikė Hitlerio idėjas, dauguma rusų palaiko Putino politiką, tad... laugh.gif

Šita apklausa tik įrodė, kokie lietuviai homofobiški, ką jūs bergždžiai bandot paneigti.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2016 06 17, 17:58)

7.27%
75.76%
16.97%

75.76% išrinktųjų biggrin.gif
Atsakyti
Posūkis į sportą: Rusijos lengvaatlečiai suspenduoti ir nedalyvaus Rio olimpinėse
Va čia tai masteliai ir pasekmės už visokius gyvenimo pagerinimus cool.gif Nesuprantu, kodėl dar ir plaukimo federacija nesuspenduota.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2016 06 17, 18:38)
Posūkis į sportą: Rusijos lengvaatlečiai suspenduoti ir nedalyvaus Rio olimpinėse
Va čia tai masteliai ir pasekmės už visokius gyvenimo pagerinimus cool.gif Nesuprantu, kodėl dar ir plaukimo federacija nesuspenduota.

Tarptautinis olimpinis komitetas (IOC). Būtent IOC galutinai sprendžia, kas gali varžytis olimpinėse žaidynėse

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2016 06 17, 07:21)
Moonte as irgi turiu visus tuos pliusukus, isskyrus kriksta, viso kito norejau pati, mokykloj buvo nuostabus kunigas, o po TSRS zlugimo labai norejosi baznycios, religijos. Taip, vaikas buvau, bet i baznycia vaiksciojau savo noru. Deja, uzaugus pamaciau visai kitokia baznycia ir kunigus, todel tuo viskas ir pasibaige. Nors oficialiai save laikau katalike, bet ne praktikuojancia - i bsznycia nevaikstau, baznycioj nesituokem ir vaiko nekrikstijom. Taciau vaika stengiames aukleti krikscioniskai, pasakojam ir apie sventes, ju reiksme. Jei paaugus nores, gales pasikrikstyti. Kriksta, komunija ir dermavojima kunigas turi suteikti ir suaugudiam, nedaryti tam kliuciu.

Mano vyras panasiai galvoja.
Manyciau tai saziningiau, nei veidmainiauti dievo namuose.
O tie lakstymai i banycia tik tam kad surinkti pliuspunktus, gauti popieriukus, kad galimai reikes, mano galva tai snobizmo apraiska, kai neidomus zmonems turinys svarbu forma. Mano galva, tai nera norma.

Ir tai Karusia, mano nuomone apie zmones, kuriem Dievas jo mokymas iki lemputes, svarbus popieriukai, grazi aplinka. Kalba neina pie Dieva ir t.t. Taigi nieko ginti nereikia, nes niekas nieko nepuola.

QUOTE(Karusia @ 2016 06 17, 12:12)
Projekcija.

o link pataisytos žinutės teksto - apsisprendimo laisvė nėra abejingumas. Tai pagarba kito žmogaus sprendimams.

Kokia dar projekcija.

Jei buciau pradejusi blusinetis, ir atsakius tuo paciu, bobiskas sarsalas garantuotas. O tu visom isgalem roveis konfliktuoti.

Man jau tai nusibodo, tu nori primyn., liek i valias savo sarkazma.

Tik nereikia demagogijos.
As kalbu ne apie pasirinkimo laisve.

As kalbu apie veidmainyste, mela, manipuliacijas vertybemis.
Nesikartosiu, paklodziu nerasysiu, pikkolo parasiau. Noresi perskaitysi.

Papildyta:
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 06 17, 18:25)
nu planuojamai praeis 1000 asmenų. Ir ką? Tai gal per dieną tuo Gedimino prospektu tokių asmenų praeina trigubai?

Tame ir esme. Bet ko tiketis is smurtines visuomenes. Kur visiskai norma, kai zudosi zmones.

Jei ka, nemoralizuokite, as surpantu, kad esu tos visuomenes dalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 birželio 2016 - 18:44
QUOTE(Neverk @ mama,2016 06 17, 17:38)

kažkaip labiau jau tai politika, nei sportas. Tokie sprendimai. Kažin kodėl Jamaikos lengvaatlečių nesuspenduoja. Per kiekvienas olimpiadas ar pasaulio čempionatus jamaikiečių visada pasitaiko. Per paskutinę olimpiadą 5 Jamaikos sprinterius nuėmė nuo pusfinalio.
Atsakyti