QUOTE(pikkolo @ 2016 06 17, 07:21)
Moonte as irgi turiu visus tuos pliusukus, isskyrus kriksta, viso kito norejau pati, mokykloj buvo nuostabus kunigas, o po TSRS zlugimo labai norejosi baznycios, religijos. Taip, vaikas buvau, bet i baznycia vaiksciojau savo noru. Deja, uzaugus pamaciau visai kitokia baznycia ir kunigus, todel tuo viskas ir pasibaige. Nors oficialiai save laikau katalike, bet ne praktikuojancia - i bsznycia nevaikstau, baznycioj nesituokem ir vaiko nekrikstijom. Taciau vaika stengiames aukleti krikscioniskai, pasakojam ir apie sventes, ju reiksme. Jei paaugus nores, gales pasikrikstyti. Kriksta, komunija ir dermavojima kunigas turi suteikti ir suaugudiam, nedaryti tam kliuciu.
Mano vyras panasiai galvoja.
Manyciau tai saziningiau, nei veidmainiauti dievo namuose.
O tie lakstymai i banycia tik tam kad surinkti pliuspunktus, gauti popieriukus, kad galimai reikes, mano galva tai snobizmo apraiska, kai neidomus zmonems turinys svarbu forma. Mano galva, tai nera norma.
Ir tai Karusia, mano nuomone apie zmones, kuriem Dievas jo mokymas iki lemputes, svarbus popieriukai, grazi aplinka. Kalba neina pie Dieva ir t.t. Taigi nieko ginti nereikia, nes niekas nieko nepuola.
QUOTE(Karusia @ 2016 06 17, 12:12)
Projekcija.
o link pataisytos žinutės teksto - apsisprendimo laisvė nėra abejingumas. Tai pagarba kito žmogaus sprendimams.
Kokia dar projekcija.
Jei buciau pradejusi blusinetis, ir atsakius tuo paciu, bobiskas sarsalas garantuotas. O tu visom isgalem roveis konfliktuoti.
Man jau tai nusibodo, tu nori primyn., liek i valias savo sarkazma.
Tik nereikia demagogijos.
As kalbu ne apie pasirinkimo laisve.
As kalbu apie veidmainyste, mela, manipuliacijas vertybemis.
Nesikartosiu, paklodziu nerasysiu, pikkolo parasiau. Noresi perskaitysi.
Papildyta:
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 06 17, 18:25)
nu planuojamai praeis 1000 asmenų. Ir ką? Tai gal per dieną tuo Gedimino prospektu tokių asmenų praeina trigubai?
Tame ir esme. Bet ko tiketis is smurtines visuomenes. Kur visiskai norma, kai zudosi zmones.
Jei ka, nemoralizuokite, as surpantu, kad esu tos visuomenes dalis.