Įkraunama...
Įkraunama...

Pletkai ir diskusijos apie dienos aktualijas

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 06 16, 14:39)
O kokie dvasiniai 3ecio poreikiai yra patenkinami baznycioje?

Tokia pati pasaka be galo ši diskusija, kaip ir dėl gėjų, ir visko aukščiau išvardinta.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2016 06 16, 14:44)
Visa diena varoma ant tikėjimo, tyčiojamasi iš tikinčių žmonių, menkinamas jų pasirinkimas, stebuklingai pradingo gebėjimas gerbti kitus, kurie gyvena kitaip, tapo tiesiog  neaktualus, nes čia gi tik tikintieji, tai galima pavaryti, yra kita grupė, ant kurių sakyti nieko negalima, diskutuoti,  tai kur dingo kai kurių ta taip dažnai paskutines dienas minima tolerancija kitiems, kur? Kodėl negalima pasakyti, kad aš netikiu, bet gerbiu kito pasirinkimą. Dvigubi standartai ir veidmainystė. Ant vienų varau, kitus šlovinu ir save laikau tolerantiška, toks supratimas pas kai kurias apie toleranciją. doh.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 16, 14:46)
Kai užsikalus esi tiek, kad išmest bile kiek pinigų ant kailinių nieko nereiškia, tai ir atrodai atatinkamai biggrin.gif .
O va studentė gali atrodyt kaip paprasta mergelė, tik rėmėjo kortelę atsinešus biggrin.gif . Čia jau neatspėsi, kuri iš smalsumo užsuko, kuri su sponsoriaus kortele flirt.gif .

aj, nebutinai. Jei butu kokia didele proga, leisciau sau nusipirkti koki viena svarka uz didele pinigu suma, nors kasdien tokiu drabuziu tikrai nenesiociau.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2016 06 16, 14:44)
Visa diena varoma ant tikėjimo, tyčiojamasi iš tikinčių žmonių, menkinamas jų pasirinkimas, stebuklingai pradingo gebėjimas gerbti kitus, kurie gyvena kitaip, tapo tiesiog  neaktualus, nes čia gi tik tikintieji, tai galima pavaryti, yra kita grupė, ant kurių sakyti nieko negalima, diskutuoti,  tai kur dingo kai kurių ta taip dažnai paskutines dienas minima tolerancija kitiems, kur? Kodėl negalima pasakyti, kad aš netikiu, bet gerbiu kito pasirinkimą. Dvigubi standartai ir veidmainystė. Ant vienų varau, kitus šlovinu ir save laikau tolerantiška, toks supratimas pas kai kurias apie toleranciją. doh.gif

yra tiesos. Tik jei pastebejot, tai drasiausias komentaras apie religija buvo parasytas nares, kuri ir gejams nera labai prijaucianti. Taip, kad...
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2016 06 16, 15:00)
Prie ko čia Kupčinskas? Prie ko čia konservatoriai? Dar pridėkite mergaitę ir visa jūsų nuovoka tuom ir pasibaigs. Tokios neapykantos konservatoriams dar reikia paieškoti, kad visur matote.

hihihi.gif aš labiausiai gerbiu konservatorius, tik jie turi daug šlykščių veikėjų, maišančių su purvais viską, kas ne su jais. Pridėkite prie savo Kučinskaitės straipsnio dar ir straipsnius, kuriuose ji sriūbavo už venckienę, jūsų nuovoka gal prasiplės, su kokiu indeksu tokią informaciją reikia skaityti.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2016 06 16, 15:35)
O jūs kai pasigimdėte, ar vienpusiškai nusprendėte kaip maitinsite, ar nuomonės vaiko atsiklausėte? Ar vienpusiškai nusprendėte, kaip vaiką aprengti, kur migdyti,  ar savaime suprantama buvo, kad vaiką reikia mylėti ir suteikti saugumą, ir  kitaip tenkinti jo fiziologinius, psichologinius poreikius?  Tikintys tėvai patenkina ir dvasinius vaiko poreikius ir kodėl dėl to reikia šaipytis???
...
Viename sename filme apie radijo ryšio sukūrimą buvo toks epizodas. Kūrėjas pristatė savą idėją ir bandė plačiau papasakoti. Iš salės atsistojo drūta moteriškė ir nutaisiusi gudrų veidą paklausė: o kaipgi ta telegrama perėjo Atlantą ir kojų nesušlapo. Ir patenkinta savu sąmoju ir savu supratimu išklausė tokių pačių gudruolių plojimų ir juoko. Nieko apie tai nesuprantu, nenoriu suprasti, bet esu gudresnis ir savą tiesą pilsiu į akis be skrupulų -puiki pozicija.

Todėl, kad tikėjimas iš esmės turi būti laisvas pasirinkimas, tai kaip tėvai jį gali primesti? Ar jūs tikėjimą, dvasingumą suprimityvinate iki aprangos iki maisto?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 06 16, 15:39)
O kokie dvasiniai 3ecio poreikiai yra patenkinami baznycioje?

Ką norite sužinoti? Tai paliečia daug sričių: kokie dvasiniai mažo vaiko poreikiai, kokį vaidmenį tikinčiųjų gyvenime vaidina bažnyčia, kodėl mažas vaikas atvedamas į bažnyčią. Tai labai plati ir gili diskusija ir aš, deja, nesiplėtosiu, neturiu daug kompetencijos nei noro. Apskritai reagavau tik todėl, kad narė be galo neetiškai išreiškė savą nuomonę apie jautrų dalyką.

..........

Jonavos rajono apylinkės teisme nuosprendis buvo skelbiamas trečiadienį. Teisėja Lina Šafronienė A.Lobovui skyrė 50 parų areštą. A.Lobovas turėjo dar nesibaigusį lygtinį teistumą už tai, jog savo darbą atlikti trukdė Kauno policijos tyrėjams. Todėl, subendrinus abi bausmes, viso A.Lobovui skirta 60 parų areštinėje bei 3,7 tūkst. eurų bauda.
Teismo sprendimą A.Lobovas per 20 dienų gali apskųsti aukštesnės instancijos teismui.
A.Lobovas nuteistas už tai, kad, įėjęs į procedūrų kabinetą, sutrukdė paskiepyti vienos jonaviečių šeimos vaiką. Išgirdęs verkiantį vaiką, A.Lobovas užėjo į kabinetą ir, anot medikų, grubiai sutrukdė paskiepyti vaiką – pastūmė medikę, garsiai šaukė, medikę vadino „žudike“, o vaiką į skiepų kabinetą atvedusiai mamai paliepė labiau pasidomėti skiepų žala ir neluošinti vaiko.
http://jonavoszinios...H2N1gQ.facebook
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 06 16, 15:49)
aj, nebutinai. Jei butu kokia didele proga, leisciau sau nusipirkti koki viena svarka uz didele pinigu suma, nors kasdien tokiu drabuziu tikrai nenesiociau.
Papildyta:

yra tiesos. Tik jei pastebejot, tai drasiausias komentaras apie religija buvo parasytas nares, kuri ir gejams nera labai prijaucianti. Taip, kad...

Žiūrint kokia ta didelė pinigų suma g.gif ? Nebuvau Nijolės salone (tiesą sakant-nesijaučiu kažką praradusi biggrin.gif ), kažin kokia ten pigiausia prekė g.gif .
Bet ar prieš tikinčiuosius kas nusistatęs g.gif . Man tai vienodai šviečia kas ir į kokius dievus tiki. Man visiškai iki lemputės, lai jie ir paradus organizuoja, kame problema. Manęs tai neliečia. Svarbu nekištų per prievartą to tikėjimo kitiems, kaip dabar Kupčinskas siūlo visiems švęst religines šventes....
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2016 06 16, 14:52)
Ką norite sužinoti? Tai paliečia daug sričių: kokie dvasiniai mažo vaiko poreikiai, kokį vaidmenį tikinčiųjų gyvenime  vaidina bažnyčia, kodėl mažas vaikas atvedamas į bažnyčią. Tai labai plati ir gili diskusija ir aš, deja, nesiplėtosiu, neturiu daug kompetencijos nei noro. Apskritai reagavau tik todėl, kad narė be galo neetiškai išreiškė savą nuomonę apie jautrų dalyką.

Kalbame apie maza vaika. Ne apie jau subrendusius tikinciuosius, kurie bent jau gali suprasti kur ko ir kodel jie eina. Cia nera jau tokia plati tema kaip vaizduojate.

Tos dalies, kuri liete neetiskaja komentaro dali, as is viso nekomentavau. Religija man nemaiso, bet nesuprantu kodel reikia krikstyti vaikus, kai jie dar nesupranta kas is viso tas krikstas yra.
Atsakyti
Kažkada būtent dėl tų pačių "jautrų dalykų" kilo kryžiaus karai, prievarta buvo primetami įsitikinimai, ta pati bažnyčia ankščiau skelbė, kad moteris sielos neturi, klestėjo baisus materealizmas, raganų medžioklės, mokslininkų deginimai ant laužų ir t.t. Kur čia dvasingumas ir kur čia dievas? rimtai klausiu, kodėl tada religijos, kurios rodo, atstovauja dievišką tvarką, tobulumą, gerumą, kaip tyčia yra tokios žiaurios, daug kariavusios ir t.t.? Man nesiderina dieviška meilė, gerumas ir tai ką istorija pasakoja apie religijų veiksmus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2016 06 16, 15:52)
Jonavos rajono apylinkės teisme nuosprendis buvo skelbiamas trečiadienį. Teisėja Lina Šafronienė A.Lobovui skyrė 50 parų areštą. A.Lobovas turėjo dar nesibaigusį lygtinį teistumą už tai, jog savo darbą atlikti trukdė Kauno policijos tyrėjams. Todėl, subendrinus abi bausmes, viso A.Lobovui skirta 60 parų areštinėje bei 3,7 tūkst. eurų bauda.
Teismo sprendimą A.Lobovas per 20 dienų gali apskųsti aukštesnės instancijos teismui.
A.Lobovas nuteistas už tai, kad, įėjęs į procedūrų kabinetą, sutrukdė paskiepyti vienos jonaviečių šeimos vaiką. Išgirdęs verkiantį vaiką, A.Lobovas užėjo į kabinetą ir, anot medikų, grubiai sutrukdė paskiepyti vaiką – pastūmė medikę, garsiai šaukė, medikę vadino „žudike“, o vaiką į skiepų kabinetą atvedusiai mamai paliepė labiau pasidomėti skiepų žala ir neluošinti vaiko.
http://jonavoszinios...H2N1gQ.facebook
thumbup.gif

Na va ir pretekstas apie skiepus pradėt pyktis, kaip kažkas prognozavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 16, 14:55)
Žiūrint kokia ta didelė pinigų suma g.gif ? Nebuvau Nijolės salone (tiesą sakant-nesijaučiu kažką praradusi biggrin.gif ), kažin kokia ten pigiausia prekė g.gif .
Bet ar prieš tikinčiuosius kas nusistatęs g.gif . Man tai vienodai šviečia kas ir į kokius dievus tiki. Man visiškai iki lemputės, lai jie ir paradus organizuoja, kame problema. Manęs tai neliečia. Svarbu nekištų per prievartą to tikėjimo kitiems, kaip dabar Kupčinskas siūlo visiems švęst religines šventes....

As ten irgi nebuvau, bet esu buvusi parduotuvese, kur svarkelis (medziaginis) kainuoja daugiau uz vidutini atlyginima LT. Visi labai maloniai elgesi, nesnairavo. Tie visi pasipute pardavejai tik savo zema lygi parodo ir tiek.

Yra dabar nauja religija atsiradusi, kurios atstovai garbina spageciu monstra biggrin.gif . Man irgi nei jie, nei dar kiti nemaiso ir nemaisys. Iki tol, kol pradedama stumti abortu draudima argumentuojant religija.
Atsakyti
Piekautaitės salone, tai tikrai malonios darbuotojos dirba. Nestebi kiekvieno žingsnio, leidžia atsiplaiduoti, nesvarbu, ar perki, ar esi tik užėjęs pasidairyti.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 06 16, 15:50)
hihihi.gif  aš labiausiai gerbiu konservatorius, tik jie turi daug šlykščių veikėjų, maišančių su purvais viską, kas ne su jais. Pridėkite prie savo Kučinskaitės straipsnio dar ir straipsnius, kuriuose ji sriūbavo už venckienę, jūsų nuovoka gal prasiplės, su kokiu indeksu tokią informaciją reikia  skaityti.

Aš įdėjau labai konkrečią informaciją apie situaciją Kaune, konkrečiai liečiančią švietimą. Tai visiems, turintiems mokyklinio amžiaus vaikų, yra aktualu. Jei vicemeras daro neskaidrius dalykus, tai turi būti viešinama ir tam turi būti sutrukdoma. Jūsų komentaras buvo absoliučiai ne į temą. Kaip supratau jūs sunkokai gaudotės politiniuose reikaluose, nes nuolatos darote keistokas išvadas. Jei kažkoks konservatorius padarė nesąmonę, tai ir rašykite pavardė ir įvardinta nesąmonė. O indeksų su mergaite man nereikia, aš vertinu plačiau.

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 06 16, 15:51)
Todėl, kad tikėjimas iš esmės turi būti laisvas pasirinkimas, tai kaip tėvai jį gali primesti? Ar jūs tikėjimą, dvasingumą suprimityvinate iki aprangos iki maisto?

Ką reiškia suprimityvinu? Žmogus yra Dievo kūrinys su visu savo netobulu kūnu. Jums užtenka pasirūpinti tik vaiko kūnu, tikintysis pasirūpina ir vaiko dvasiniais poreikiais. Jūs nežinote ir jums nerūpi, kad tokių poreikių yra, tai kodėl leidžiate sau pašiepti dalykus, apie kuriuos žalio supratimo neturite?
Atsakyti