Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Belos kailiukas toks švelnutis atrodo wub.gif ( gal nesumaišiau vardo)

Erode. laukiu informacijos ar radai Fogi?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 26, 12:30)
Belos kailiukas toks švelnutis atrodo  wub.gif ( gal nesumaišiau vardo)

Erode. laukiu informacijos ar radai Fogi?

Ne, neradau. Pravaikščiojau 2 val. Šaukiau, žiūrėjau, gal kur išokt į balkoną galėjo pas ką. Nėr.
Namie prakuičiau apie valandą ieškodama. Visas vietas peržiūrėjau.
angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif

Šlapia kiaurai. Pas mus nerealiai karšta namie. Stogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 26 birželio 2016 - 11:42
Erode ,o tai langai buvo atidaryti ar durys? Buvo progų pabėgti? Jei ne,tai manau įlindusi kur,atsimenu ki aš Kolumbo dvi valandas ieškojau,vaikams lauke pasakiau kad ieškotų ,išmaišėm visus rūsius ir kiemą ..o jis ramiai sau snaudė tamsiam kambariukyje pasislėpęs po laikraščiais,jokio krebždesio nebuvo įšaukimą vardu ar panašiai..nors puikiai žino savo vardą...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 26, 11:30)
Belos kailiukas toks švelnutis atrodo  wub.gif ( gal nesumaišiau

Taip, Bela. Kailiukas jos trumputis.

QUOTE(Erode @ 2016 06 26, 11:41)
Ne, neradau. Pravaikščiojau 2 val. Šaukiau, žiūrėjau, gal kur išokt į balkoną galėjo pas ką. Nėr.
Namie prakuičiau apie valandą ieškodama. Visas vietas peržiūrėjau.
angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif

Spintos isieskotos?
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 26, 12:41)
Ne, neradau.

Na gražiausiai... doh.gif jei pateko į lauką, tai vaikštinėja kur. Dar vakare paieškosi. Bet gal tikrai namuose kur lindi
Atsakyti
as Vinco taip esu ieskojus, ir kiema aplaksciau ir mamos moralu isklausiau, kad balkono neuzdarau ir t.t., o jis parazitas ant spintos miegojo ir nei krust, kazkaip pakeliu galva ziuri apsimiegojes ir kas jam o tu cia uzsimusk beieskodamas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 26, 13:17)
Na gražiausiai... doh.gif jei pateko į lauką, tai vaikštinėja kur. Dar vakare paieškosi. Bet gal tikrai namuose kur lindi

Progų pabėgti buvo. Kad šitiek ilgai neatsišauktų, nėra buvę, na gal kartą.
Išlindo iš spintos pati. Dabar spintą po daiktą perkračiau...
Sėdžiu ir verkiu... Kur ji lauke viena tokiam karštį? Gal naktį pakėlė stoglangį ir išėjo, gal matė, kaip Tašė taip daro - bet ta pareina, ir dabar labai mažus plyšius palieku, nes Tašė turi jėgos, pakelia su galva ir lipa ant stogo. Nu neįsivaizduoju, kaip dar?
Balkono neturime.
Ir galėjo išlipt stogais...
Pas visus kaimynus, kurie yra namuose ir gyvena 5 ar 4 aukšte, buvau - savo ir gretimose laiptinėse.
Karšta juodai, Tašė guli ant šlapios paklodės. Beje, su dideliu malonumu.
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 26 birželio 2016 - 12:46
Gal pas kazka ko nera dabar namie isliukino.
Bet kuriuo atvieju tegu tik greiciau atsiranda 4u.gif
Dar prisiminiau istorija, drauges kaimynai katina turi, sis per baliu isprudo i laiptine, kazkokia mergina pagalvojo, kad benamis ir issiveze i kita miesto gala, tik po to pamate, kad pas ji antkaklis su tel. Nr. Kaimynas nes isiziojo, kai jam paskambino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 26 birželio 2016 - 13:48
Labas dienas, Dinkinėse dalyvausiu ir aš!

Važiuosiu su mašina, su Ieva (pasižadu savo vaiką ganytis pati, nebent atsirastų norinčiųjų paganyti biggrin.gif ).

mašinon galėčiau kažką priimti dar smile.gif

prieš balių, užsukčiau pas draugę atiduoti dukters išaugtų rūbelių, tad jei ne prieš tokius viražus, kas planuotumėte važiuoti su manim blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2016 06 26, 10:18)
Nerandu Fogi. Jau isterija...

Nu ir kas šovė jau galvon kur pasidėti... Labai linkiu, kad būtų kur pasikavojus namie...
Atsakyti
as irgi manau kad atsiras namie, sianakt sapnavau, kad mama paskambino sako Toras dingo sode... man isterija sapnuose, kad kaip taip, taigi neberas, ir sakau neskambinkit man kol neatsiras... atsikeliu ir mastau gi jo niekas ten neveza, nes niekas jo neganytu. Mama savo katinus tik veza anie priprate niekur nedingsta jei ir iseina, bet siaip sapnas nepatiko....
aj mamos kate kaip dingsta be sansu atrast ilenda spinton per centimetro tarpus.. ir papusk jai i uodega, neprisisauksi niekaip
Atsakyti
Man Peper per fotosesiją dingus buvo. Visos durys buvo uždarytos, tik virtuvė, koridorius ir didysis kambarys. Pasislėpti praktiškai nėra kur - ne taip, kaip miegamajam su spintomis, kurios dažnai neuždarytos, ar pas dvynius kambary, kur visokių daiktų, kuprinių, liemenių, miegmaišių prikrauta...

Ir išėjus žurnalistei su fotografu užsiieškojau - nėra. Po kelių valandų išlindo lyg niekur nieko prie ėdalo...
Papildyta:
O jau kiek Ozis "dingęs" buvo...

Žinom visas jo slaptavietės, bet kažkur turi dar, nes nu neįmanoma, kad keturi žmonės namuose nerastų...Ir lauke ieškojom, ir laiptinę apėjom (yra buvęs paklydęs prie kaimynės durų), ir namus iškapstėm...Pats atsirado, ir dar tokia nagla snukio išraiška - ko čia parinatės, kas dingo?? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 26, 12:44)
Progų pabėgti buvo. Kad šitiek ilgai neatsišauktų, nėra buvę, na gal kartą.
Išlindo iš spintos pati. Dabar spintą po daiktą perkračiau...
Sėdžiu ir verkiu... Kur ji lauke viena tokiam karštį? Gal naktį pakėlė stoglangį ir išėjo, gal matė, kaip Tašė taip daro - bet ta pareina, ir dabar labai mažus plyšius palieku, nes Tašė turi jėgos, pakelia su galva ir lipa ant stogo. Nu neįsivaizduoju, kaip dar?
Balkono neturime.
Ir galėjo išlipt stogais...
Pas visus kaimynus, kurie yra namuose ir gyvena 5 ar 4 aukšte, buvau  - savo ir gretimose laiptinėse.
Karšta juodai, Tašė guli ant šlapios paklodės. Beje, su dideliu malonumu.
verysad.gif

Valerijonu kokiu pabandyt vilioti, jeigu namie, gal išlystų nuo kvapo.
Ar per stoglangį išėjus galėtų kažkur nusileisti ant žemės? Ar tiesiog ant stogo įstrigusi būtų? Jei taip, gal yra galimybė patekti ant stogo? (Neįsivaizduoju kaip atrodo tavo namo stogas).

Jeigu visgi galėjo patekti ant žemės, pavakare, kai tamsiau ir mažiau žmonių katės būna išlenda. Ypač, jei pabarškini maistu. Jos taip pat mėgsta įlysti į plyšius visokius, tarp laiptų ir pan.

Man Yuffie vieną kart taip dingo, kad neradom. Lėkiau iki pirmo aukšto, po to iki 9 aukšto. Grįžau namo susinervinusi ir planuodama paimti konservo, o tada į lauką ieškoti - atėjo sau patenkinta iš kažkur.
Atsakyti