Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Laba diena visoms 4u.gif
Kokia vakar įtempta diena Erodei buvo. Ačiū dievui atsirado prapuolėlė. Aš kažkaip gavojau, kad bus namie kažkur įlindus, o ji gudrutė stoglangį sugebėjo atsidaryt doh.gif Dabar svarbiausia atsigauti nuo išgąsčio ir sutrenkimo, o Erodei nuo patirto strioko 4u.gif
Ale žiūriu daug čia tokių prapuolėlių yra. Pamenu kaip Mėta dingo ant kitos dienos kaip Diinka man ją atvežė. Tiesiog ėmė namuose ir išgaravo. Iškuičiau viską kas įmanoma ir neįmonoma, nėr. Mes gyvenam 5 aukšte. Dar nulipau į kiemą, po balkonais ir krūmais apžiūrėjau, nėr.. Namie skalbyklė skalbia, galvoju, negi ji įlipo ir dabar skalbiasi. Dukra verkia, man širdis kalatojasi... sustabdau skalbyklę, nuleidžiu vandenį ir traukiu skalbinius su didžiausia baime pamatyti kailiuką (fui kaip prisimenu tą jausmą..). Jezau, galvoju, ką reikės Diinkai pasakyti, nespėjo atvežti, o aš šitaip baisiai praganiau... O po to išlenda visa užsimiegojusi mūsų gražuolytė iš sofos vidaus kur patalynė sudėta (kaip nemačiau, kai ieškojau, nežinau) biggrin.gif

O dabar namie karšta nežmoniškai buvo, tai miega tik ant grindų kaip Bela arba slepiasi tarp šlapių skalbinių balkone.

Viską suskaičiau, viską sužiūrėjau smile.gif
Saldžioji porelė kokie panašūs, nesuprantu kur kuris biggrin.gif
Busy chebra visa skirtinga ir visa faina. Kaip Lisitėja ir rašė, nežinočiau kurį išskirti biggrin.gif
Nikitos garbanos tai ohoho thumbup.gif
Giliukui sekasi su Rūgpienių kaimu. Tik nesupratau, nuotraukos buvo ar nebuvo?
Seklys morka tam ir yra, kad žinotų kas, kur, kada, su kuo ir ką darė biggrin.gif

O vakar kur nors lijo? Aš laukiau to pranašaujamo škvalo ir nė velnio nesulaukiau. Ačiū dievui, šiandien atokvėpis šioks toks.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 27, 11:42)
Tašė pindosė neleidžia leškų šukuoti. Ir ten jau sąvėlos. Kirpsiu.

biggrin.gif tos kelnes...turi ir Stasius tokias. Tai kai nueina i wc idomiai lapces uzpakalines kilnodamas praeina bigsmile.gif biggrin.gif vakar jau galvojau kirpsiu kalnieriu zemen. Na duodas jis su tais plaukais nusiles. Nei paest nei nusipraust....pagailo...grozio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 27, 10:58)
kad tik nepamiršti pasikasti  biggrin.gif  kiba kokį mazgą ant maikės reiks užsirišti  biggrin.gif

Įsivesk priminimą arba kai Lisitėja tau paduos saviškes, tai iš karto lėk pasirauti biggrin.gif

Dėl šukavimo tai vargstu su Nikita, iki pusės leidžiasi kur gerai šukuojasi, o pažastų ir pantalonų nei pro kur. Kanda labai skaudžiai iš visos dūšios, o kai paleidžiu tai puola ant manęs kaip šuo. Šiandien nuvanojau su maikute kuri pasipainiojo po ranka, bet vis tiek atsivijo iki virtuvės doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Daredi @ 2016 06 27, 11:03)

O vakar kur nors lijo? Aš laukiau to pranašaujamo škvalo ir nė velnio nesulaukiau. Ačiū dievui, šiandien atokvėpis šioks toks.

Pas mus Alytuje gerai nulyjo, vakare ir dar naktį apie antrą valandą. Šiandien dar kai kur matosi balutės. Bet ačiū D, škvalo nebuvo. Šiandien kol kas saulė dar nepasirodė, tai nors yra kuo kvėpuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 27 birželio 2016 - 10:27
sveikos,

Erode, o tu manai kad Fogytė iš tavo 6 aukšto iškrito taip ant žemės cool.gif ar ten kaip kitaip galima- na su nusileidimais į žemesnius aukštus ar kritimą į pinavijų minkštą krūmą biggrin.gif .... bet tai kaip baisiai skamba atrodo, iš toooookios aukštybės doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 27, 11:24)
Dėl šukavimo tai vargstu su Nikita, iki pusės leidžiasi kur gerai šukuojasi, o pažastų ir pantalonų nei pro kur. Kanda labai skaudžiai iš visos dūšios, o kai paleidžiu tai puola ant manęs kaip šuo. Šiandien nuvanojau su maikute kuri pasipainiojo po ranka, bet vis tiek atsivijo iki virtuvės  doh.gif

Jeigu aš šukuočiau Mėtą, įtariu, manęs toks pats likimas lauktų doh.gif
O trumpaplaukės šukuojamos? Mėtai tai nesivelia niekas, aišku, bet baisiai šeriasi...

Pagalvojau, kad niekad nebuvau Alytui ax.gif
Atsakyti
Sveikos
Fogytei daug sveikatos balionu 4u.gif Erode, uzjauciu del viso streso 4u.gif

QUOTE(Vidam @ 2016 06 27, 10:24)
r. Kanda labai skaudžiai iš visos dūšios, o kai paleidžiu tai puola ant manęs kaip šuo. Šiandien nuvanojau su maikute kuri pasipainiojo po ranka, bet vis tiek atsivijo iki virtuvės  doh.gif

Pasijuokiau smagiai is vaizdelio. Bela siap nesikandzioja, bet kelias dienas kai grizdavom is ezero pirma apuostydavo mano kojas, po to palaizydavo ir tada dantukais capt. Gavo abu kartus bart, bet kad visi uzpuole mane, ko as cia ant katytes rekiu, ji tik zaidzia , gi nesuvalgys taves blink.gif blink.gif vyras sako, gal zuvim kvepi, jo sakau, banginiu cool.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Na, išsimėčiau darbus, suskaičiau viską rolleyes.gif

Labai palengvėjo, kad Fogi atsirado. Nabagutė, tikiuosis, nestipriai susimušė.

O pas mus, matyt, kas antras Jonines, bus tradicija gauti mažiukų unsure.gif bigsmile.gif

Rut 24 dieną vėlai vakare vedžiojo prieglaudos šunis ir žmonės iš šventės kitapus upės atnešė rainiuką su rino. Ir kur jį dėti 10 valandą vakaro? Žinoma, kad namo biggrin.gif

Šponkiau, įdarbinau tavo narvą, nes mažesni plyšiai blush2.gif Paskui dezinfekuosiu rolleyes.gif

Vaikis Jonas Kareivis serga nesunkiai, labai aktyvus ir narsus (nes gi kareivis hihihi.gif), gražus ilgakojis, smailianosis ilgauodegis rainiukėlis, amžiaus tarp 1,5 ir 2 mėn, nes akytės dar nepasikeitę iki galo.

Kai dar paskaitysiu, daugiau pakomentuosiu ax.gif
Atsakyti
Erendira - 4u.gif 4u.gif 4u.gif vietoj paparčio žiedo rainas Joniukas gavosi 4u.gif
Dėl šukavimo tai Kruopuko kailinėliai labai geri - visai nesišeria smile.gif Grikelį šukuoju pripuolamai kas dieną ar dvi nes dosniai šeriasi smile.gif Mauras kai pas mane gyveno tai tięsiog terorizuodavo mane su tuo šukavimu doh.gif ryte atsikeldavau ir tas jau lekia į vonią, užsipravo ant kriauklės ir reikalaudavo jį šukuoti, jeigu apsimesdavau kad dėmesio į jį nekreipiu tai su lętena mano ranką prje savęs traukdavo. Vvakare namo pareidavau ir vėl tas pats. Vos tik nuo sofos atsistodavau į vonią eiti ir vėl Mauras lekia šukuotis pirmas doh.gif jau bijodavau į vonios pusę ir pažiūrėti. Ir niekaip jam nenusibosdavo tas šukavimas biggrin.gif o štai pas tėvukus mamai nesileižia šukuojamas, vos porą kartų mama perbraukia šukomis ir niurzga nepatenkintas smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Buvau prie ežerų išlėkus Joninių švęsti. Kojas nudegiau net baisu, raudonos kaip vėžio doh.gif . Į darbą teko su kelnėm važiuoti, kad nejuokint žmonių biggrin.gif . Kaip atostogų jau noriu...
Žiūriu įvykių pilna. Gerai kad Fogytė atsirado, linkiu sveikatėlės, stresas praeis ir atsigaus po truputį 4u.gif
Turėjau katę kuri du kartus iš penkto aukšto iškrito. Bet pas mus po langais pieva, tai be pasekmių. Dar ji labai mėgo palangėmis pas kaimynus į butus eiti doh.gif . Tai po šimtojo karto teko tinklelius ant langų dėti, nes kaimynka grasint pradėjo....
O Busycat kvarterantai kokie faini bigsmile.gif .
Visiems kacams po vėsaus oro gūsį, nes maniškiams jo labai reikia biggrin.gif
Atsakyti
Erendira, dar vakar MB sakiau, reik šiom dienom pas tave nulėkt narvą pasiimt, kad nesandėliuoti pas tave biggrin.gif
Linkim Jonui greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 06 27, 11:25)
sveikos,

Erode, o tu manai kad Fogytė iš tavo 6 aukšto iškrito taip ant žemės  cool.gif  ar ten kaip kitaip galima- na su nusileidimais į žemesnius aukštus ar kritimą į pinavijų minkštą krūmą  biggrin.gif  .... bet tai kaip baisiai skamba atrodo, iš toooookios aukštybės  doh.gif  doh.gif

Į krūmus nukrito. Todėl jai vienas gyvenimas nusinaikino, iš 9.

Papildyta:
QUOTE(Daredi @ 2016 06 27, 11:28)
Jeigu aš šukuočiau Mėtą, įtariu, manęs toks pats likimas lauktų doh.gif
O trumpaplaukės šukuojamos? Mėtai tai nesivelia niekas, aišku, bet baisiai šeriasi...

Pagalvojau, kad niekad nebuvau Alytui ax.gif

Aš šukuoju trumpukes. Fogi dabar baisiai šerias ir Niksė.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 27, 11:54)
Į krūmus nukrito. Todėl jai vienas gyvenimas nusinaikino, iš 9.

tai geroj vietoj krūmai pasodinti..... cool.gif

kaip gera- kvėpuoju pilna krūtine.... VĖSAAAA bigsmile.gif
Atsakyti