Kokia vakar įtempta diena Erodei buvo. Ačiū dievui atsirado prapuolėlė. Aš kažkaip gavojau, kad bus namie kažkur įlindus, o ji gudrutė stoglangį sugebėjo atsidaryt

Ale žiūriu daug čia tokių prapuolėlių yra. Pamenu kaip Mėta dingo ant kitos dienos kaip Diinka man ją atvežė. Tiesiog ėmė namuose ir išgaravo. Iškuičiau viską kas įmanoma ir neįmonoma, nėr. Mes gyvenam 5 aukšte. Dar nulipau į kiemą, po balkonais ir krūmais apžiūrėjau, nėr.. Namie skalbyklė skalbia, galvoju, negi ji įlipo ir dabar skalbiasi. Dukra verkia, man širdis kalatojasi... sustabdau skalbyklę, nuleidžiu vandenį ir traukiu skalbinius su didžiausia baime pamatyti kailiuką (fui kaip prisimenu tą jausmą..). Jezau, galvoju, ką reikės Diinkai pasakyti, nespėjo atvežti, o aš šitaip baisiai praganiau... O po to išlenda visa užsimiegojusi mūsų gražuolytė iš sofos vidaus kur patalynė sudėta (kaip nemačiau, kai ieškojau, nežinau)

O dabar namie karšta nežmoniškai buvo, tai miega tik ant grindų kaip Bela arba slepiasi tarp šlapių skalbinių balkone.
Viską suskaičiau, viską sužiūrėjau

Saldžioji porelė kokie panašūs, nesuprantu kur kuris

Busy chebra visa skirtinga ir visa faina. Kaip Lisitėja ir rašė, nežinočiau kurį išskirti

Nikitos garbanos tai ohoho

Giliukui sekasi su Rūgpienių kaimu. Tik nesupratau, nuotraukos buvo ar nebuvo?
Seklys morka tam ir yra, kad žinotų kas, kur, kada, su kuo ir ką darė

O vakar kur nors lijo? Aš laukiau to pranašaujamo škvalo ir nė velnio nesulaukiau. Ačiū dievui, šiandien atokvėpis šioks toks.