Labas rytas. -1kg .

wow
matai,verta buvo atlaikyti

Labas rytas... -400g. Dar liko pliuso savaitgalinio.
Padirbejau vakar kieme iki velumos. Ryte ispampusi atsikeliau... reik pietums arbuzo arba meliono, kad isvarytu skyscius
Padirbejau vakar kieme iki velumos. Ryte ispampusi atsikeliau... reik pietums arbuzo arba meliono, kad isvarytu skyscius
Labas rytas,-300g.Galva praskaudejo,niekaip skysciai nepasisalina.Man kaip ir Dovilepp,prisidarbavau kelias dienas iki velumos ir ispampau.Dabar lauksiu kas pirmoji isbandys arbuza
Taip noretusi,bet baisu negera nusipirkt
Ziedlapiux,vau
,pagaliau gavai dovanu uz sazininguma
Dakota-puse pakelio sviesto nutirpinai,ka maza
Vis pamirsti,kad manes lauki,kai dasivysiu pradesi tirpt
Papildyta:
Kas del vyro ,tada suprantu kad reikia atpenet
Nepatinka man laibi vyrai
Manasis numete nemazai,man truksta jau pas ji mases
Bet paziurejus is kitos puses tai jau geriau liesas nei lasiniais aptekes-sveikatai tai kenkia
Maniskis tai raumeningas,as prie jo lasiniuotis
visai negerai salia jauciuosi
Kol nepasieksi norimo rezultato nepasiduok visokiem komplimentam
tegu tai buna paskakta testi norimo tikslo,o ne atleidimas vadziu .Juk privalai sventeje buti daili panelyte
sekmes 
Papildyta:
Ziedlapiuk,ka siandien valgom

Ziedlapiux,vau

Dakota-puse pakelio sviesto nutirpinai,ka maza

Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2016 06 21, 09:56)
Tai, kad jam mirtinai reik. Ugis 183, o sveria tik 63kg, tai kaip as prie jo atrodau su 164 ir 69kg
Va sese panasi kaip as, bet jos vyras gal apie 185 ir 110kg, tai ji prie jo kuda atrodo
Rezultatas mane irgi nedziugina, o dar kai per dvi dienas sugebejau 1.1kg priaugti, man siandien depresija, taip sunkiai atsakingai laikiausi, ir va tai tau, pora komplimentu ir paleidau vadeles
Pusryciai suvalgyti, tuoj darbe kava gersim

Va sese panasi kaip as, bet jos vyras gal apie 185 ir 110kg, tai ji prie jo kuda atrodo

Rezultatas mane irgi nedziugina, o dar kai per dvi dienas sugebejau 1.1kg priaugti, man siandien depresija, taip sunkiai atsakingai laikiausi, ir va tai tau, pora komplimentu ir paleidau vadeles

Pusryciai suvalgyti, tuoj darbe kava gersim
Kas del vyro ,tada suprantu kad reikia atpenet

Maniskis tai raumeningas,as prie jo lasiniuotis

Kol nepasieksi norimo rezultato nepasiduok visokiem komplimentam

Papildyta:
Ziedlapiuk,ka siandien valgom

Mute,morkas mini granuliuoju.kazkokios medines.fe
Dirbu.
Paskui virsiu kazkokia sriuba kad ir ryt dar liktu.nesugalvoju.gal ir su pupelem. Ka tu uzkandziauji?
Dirbu.
Paskui virsiu kazkokia sriuba kad ir ryt dar liktu.nesugalvoju.gal ir su pupelem. Ka tu uzkandziauji?

QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 21, 12:43)
Mute,morkas mini granuliuoju.kazkokios medines.fe
Dirbu.
Dirbu.

Ryte atsidariau stiklaini vakuotu zirneliu,pora saukstu pakabinau,tada kava balinta.Dabar pupeles verdu-bus uzkandziui.O sriuba is morkos,cukinijos,baklazano virsiu.Jei skonio truks,idesiu marinuotu tokiu astroku pomidoru-viska sublenderiuosiu,krapiukais pabarstysiu.Taip pat gaminsiu 2 dienom.O jei viska siandien suvalgysiu ryt vel kazka virsiu,darzoviu su atsarga prisispirkau

QUOTE(Mutė @ 2016 06 21, 10:48)
Ryte atsidariau stiklaini vakuotu zirneliu,pora saukstu pakabinau,tada kava balinta.Dabar pupeles verdu-bus uzkandziui.O sriuba is morkos,cukinijos,baklazano virsiu.Jei skonio truks,idesiu marinuotu tokiu astroku pomidoru-viska sublenderiuosiu,krapiukais pabarstysiu.Taip pat gaminsiu 2 dienom.O jei viska siandien suvalgysiu ryt vel kazka virsiu,darzoviu su atsarga prisispirkau 

Nevalgau ir neperku jokiu cukiniju ir baklazanu

QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 21, 13:24)
Iki sios dietos as niekad nevirdavau sriubu is siu darzoviu.Is cukiniju tik blynus kepdavau ir tai retai,o baklazanai man nesekas skaniai pasikepti,taip kaip pietieciai iskepa

Ai dar moliugiene virdavau,kuria taip pat sios dietos deka pamegau,pasirodo skani sriubyte gaunasi

Verdu dideli puoda sriubos,pupeles jau isvirtos ir paragautos.
Si diena sotesne bus nei vakarykste

Persikus pasiliksiu savaitgaliui,o rytojui bus uogos;silauoges ir braskes(jei kik sodo lekciau)
Dovilepp,ar jau arbuza nusipirkai,isbandei,jei taip tai kur pirkai?Ir koks,ar ,,teisingas""

...oi ,nezinau kas dabar manes laukia,tiek pupeliu isijautus priraiciau,kad jau sprogsiu
Kazkaip isijauciau...ziuriu,kad vos ne visas ir baigiu pribaigt
Sriuba liks vakarui ir rytojui ir porytojui...
Nebenoriu jau ir pupeliu-oi kaip padauginau

Sveikos,pas mane -1,5kg,bet savaitgalinio pliuso dar tiek pat turiu
Smegenų trūkumas pasidaro,kai pamatau nukrautą stalą.O jūs tai šaunuolės,su minusais 
Papildyta:
Vienas tas pupeles ir valgei,ar su kuo pamakalavai?Oi gadinsi orą dabar

Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 06 21, 12:42)
...oi ,nezinau kas dabar manes laukia,tiek pupeliu isijautus priraiciau,kad jau sprogsiu
Kazkaip isijauciau...ziuriu,kad vos ne visas ir baigiu pribaigt
Nebenoriu jau ir pupeliu-oi kaip padauginau 

Vienas tas pupeles ir valgei,ar su kuo pamakalavai?Oi gadinsi orą dabar

QUOTE(Oneiga @ 2016 06 21, 15:30)
Sveikos,pas mane -1,5kg,bet savaitgalinio pliuso dar tiek pat turiu
Smegenų trūkumas pasidaro,kai pamatau nukrautą stalą.O jūs tai šaunuolės,su minusais 

Oho kaip daug

Maniskes kaip ir persitvarke,dabar negriesnu patiekalu padauginus jauciuosi kalta