Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N4

Labas rytas. -1kg . blush2.gif
Atsakyti
wow bigsmile.gif matai,verta buvo atlaikyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 21, 08:36)
wow  bigsmile.gif matai,verta buvo atlaikyti 4u.gif

verta biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas... -400g. Dar liko pliuso savaitgalinio.
Padirbejau vakar kieme iki velumos. Ryte ispampusi atsikeliau... reik pietums arbuzo arba meliono, kad isvarytu skyscius
Atsakyti
Labas rytas,-300g.Galva praskaudejo,niekaip skysciai nepasisalina.Man kaip ir Dovilepp,prisidarbavau kelias dienas iki velumos ir ispampau.Dabar lauksiu kas pirmoji isbandys arbuza biggrin.gif Taip noretusi,bet baisu negera nusipirkt ax.gif

Ziedlapiux,vau bigsmile.gif ,pagaliau gavai dovanu uz sazininguma 4u.gif
Dakota-puse pakelio sviesto nutirpinai,ka maza mirksiukas.gif biggrin.gif Vis pamirsti,kad manes lauki,kai dasivysiu pradesi tirpt drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2016 06 21, 09:56)
Tai, kad jam mirtinai reik. Ugis 183, o sveria tik 63kg, tai kaip as prie jo atrodau su 164 ir 69kg doh.gif
Va sese panasi kaip as, bet jos vyras gal apie 185 ir 110kg, tai ji prie jo kuda atrodo lotuliukas.gif
Rezultatas mane irgi nedziugina, o dar kai per dvi dienas sugebejau 1.1kg priaugti, man siandien depresija, taip sunkiai atsakingai laikiausi, ir va tai tau, pora komplimentu ir paleidau vadeles  verysad.gif

Pusryciai suvalgyti, tuoj darbe kava gersim

Kas del vyro ,tada suprantu kad reikia atpenet drinks_cheers.gif Nepatinka man laibi vyrai schmoll.gif Manasis numete nemazai,man truksta jau pas ji mases unsure.gif Bet paziurejus is kitos puses tai jau geriau liesas nei lasiniais aptekes-sveikatai tai kenkia mirksiukas.gif
Maniskis tai raumeningas,as prie jo lasiniuotis doh.gif blush2.gif visai negerai salia jauciuosi verysad.gif

Kol nepasieksi norimo rezultato nepasiduok visokiem komplimentam schmoll.gif tegu tai buna paskakta testi norimo tikslo,o ne atleidimas vadziu .Juk privalai sventeje buti daili panelyte wub.gif sekmes 4u.gif
Papildyta:
Ziedlapiuk,ka siandien valgom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 21 birželio 2016 - 10:17
Mute,morkas mini granuliuoju.kazkokios medines.fe
Dirbu.
Paskui virsiu kazkokia sriuba kad ir ryt dar liktu.nesugalvoju.gal ir su pupelem. Ka tu uzkandziauji? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 21, 12:43)
Mute,morkas mini granuliuoju.kazkokios medines.fe
Dirbu.
Paskui virsiu kazkokia sriuba kad ir ryt dar liktu.nesugalvoju.gal ir su pupelem. Ka tu uzkandziauji? rolleyes.gif

Ryte atsidariau stiklaini vakuotu zirneliu,pora saukstu pakabinau,tada kava balinta.Dabar pupeles verdu-bus uzkandziui.O sriuba is morkos,cukinijos,baklazano virsiu.Jei skonio truks,idesiu marinuotu tokiu astroku pomidoru-viska sublenderiuosiu,krapiukais pabarstysiu.Taip pat gaminsiu 2 dienom.O jei viska siandien suvalgysiu ryt vel kazka virsiu,darzoviu su atsarga prisispirkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 21 birželio 2016 - 10:50
QUOTE(Mutė @ 2016 06 21, 10:48)
Ryte atsidariau stiklaini vakuotu zirneliu,pora saukstu pakabinau,tada kava balinta.Dabar pupeles verdu-bus uzkandziui.O sriuba is morkos,cukinijos,baklazano virsiu.Jei skonio truks,idesiu marinuotu tokiu astroku pomidoru-viska sublenderiuosiu,krapiukais pabarstysiu.Taip pat gaminsiu 2 dienom.O jei viska siandien suvalgysiu ryt vel kazka virsiu,darzoviu su atsarga prisispirkau biggrin.gif

Nevalgau ir neperku jokiu cukiniju ir baklazanu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 21, 13:24)
Nevalgau ir neperku jokiu cukiniju ir baklazanu  blush2.gif  biggrin.gif

Iki sios dietos as niekad nevirdavau sriubu is siu darzoviu.Is cukiniju tik blynus kepdavau ir tai retai,o baklazanai man nesekas skaniai pasikepti,taip kaip pietieciai iskepa blush2.gif
Ai dar moliugiene virdavau,kuria taip pat sios dietos deka pamegau,pasirodo skani sriubyte gaunasi thumbup.gif Aplamai trintos sriubos man patinka rolleyes.gif
Verdu dideli puoda sriubos,pupeles jau isvirtos ir paragautos.
Si diena sotesne bus nei vakarykste mirksiukas.gif O ryt tai isvis svente thumbup.gif
Persikus pasiliksiu savaitgaliui,o rytojui bus uogos;silauoges ir braskes(jei kik sodo lekciau)

Dovilepp,ar jau arbuza nusipirkai,isbandei,jei taip tai kur pirkai?Ir koks,ar ,,teisingas"" biggrin.gif
Atsakyti
...oi ,nezinau kas dabar manes laukia,tiek pupeliu isijautus priraiciau,kad jau sprogsiu doh.gif Kazkaip isijauciau...ziuriu,kad vos ne visas ir baigiu pribaigt blush2.gif
Sriuba liks vakarui ir rytojui ir porytojui... lotuliukas.gif Nebenoriu jau ir pupeliu-oi kaip padauginau blink.gif

Atsakyti
Sveikos,pas mane -1,5kg,bet savaitgalinio pliuso dar tiek pat turiu schmoll.gif Smegenų trūkumas pasidaro,kai pamatau nukrautą stalą.O jūs tai šaunuolės,su minusais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 06 21, 12:42)
...oi ,nezinau kas dabar manes laukia,tiek pupeliu isijautus priraiciau,kad jau sprogsiu doh.gif Kazkaip isijauciau...ziuriu,kad vos ne visas ir baigiu pribaigt blush2.gif
Sriuba liks vakarui ir rytojui ir porytojui... lotuliukas.gif Nebenoriu jau ir pupeliu-oi kaip padauginau blink.gif

Vienas tas pupeles ir valgei,ar su kuo pamakalavai?Oi gadinsi orą dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 06 21, 15:30)
Sveikos,pas mane -1,5kg,bet savaitgalinio pliuso dar tiek pat turiu schmoll.gif Smegenų trūkumas pasidaro,kai pamatau nukrautą stalą.O jūs tai šaunuolės,su minusais smile.gif

Oho kaip daug bigsmile.gif thumbup.gif Iki savaitgalio dresiruok smegenis,kad reikia rimtet biggrin.gif
Maniskes kaip ir persitvarke,dabar negriesnu patiekalu padauginus jauciuosi kalta ax.gif
Atsakyti