Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažutytė: 05 balandžio 2018 - 13:41
Parduodu naujas Guess basutes 7,5 dydžio, cognac spalvos (rudos). Kaina 27 eur

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Only firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Modeliuko audinuką puošia madingi raštai ir taikliai tarpusavyje suderintos spalvos wub.gif Šilko švelnumo audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Modeliukas turi pamušalą. Nugarytėje suknelė susisega ties apykakle sagute. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 83 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
BRODWAY NYC FASHION nauja palaidinukė. Stilinga šių metų - balta - spalvytė wub.gif Stilinga V formos apykaklė bei 3/4 ilgio rankovės wub.gif Nugarytė ilgesnė už priekį wub.gif mirksiukas.gif Ji dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 72 - 62 cm. Dydis - S. TOKIO TIPO MODELIUKAS ATITINA 38 DYDĮ mirksiukas.gif Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Skater tipo modeliuką puošia taikliai suderintos spalvos - mėlyna - žalia - balta wub.gif Audinukas turi dailią faktūrą wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 40 cm. Ilgis - 40 cm. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Cream firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Žavios spalvytės - alyvų - balta wub.gif Modeliuką puošia dailių raštų audinukas wub.gif Stilingos formos apykaklė dailiai apsiuvinėta wub.gif Apačią puošia mieli nerinukai wub.gif Modeliuko nugarytė stilingai ilgesnė už priekį wub.gif mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 90 - 80 cm. Dydis - 40. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
Mango firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus dailus kiauriaraštis wub.gif HANDMADE mirksiukas.gif wub.gif Apačią puošia kitoks raštas wub.gif Dailus elegantiškas modeliukas wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 84 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Divided by H&M firmos nauja peplum stiliaus palaidinukė. Man deja mažoka. Šių metų spalvytė - balta wub.gif Gepiurinis audinukas papuoštas dailiais raštais - gėlėmis wub.gif Modeliukas apačioje padailintas karbatkėle wub.gif Palaidinukė susisega sagutėmis. Yra ir atsarginė sagutė mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 57 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Naujas meilus Jcrew megztukas - džemperiukas. M dydis. Kaina 30 eur.
Papildyta:

MK MICHAEL Michael Kors plona striukyte nuo vėjo, vasarai
Quilted Hooded Jacket 60 eur M dydis

Papildyta:

Parduodu naują „ skanios“ koralinės spalvos rankinę ( 2 nuotrauka, spalva- belverede red) , modeliukas toks:
85 eur. Patogus ir stilingas odinis rankinukas vasarai wub.gif

Papildyta:
ŠALIN juodas rankines ir pinigines, atsinaujinkite vasarai 4u.gif

Nauja, originali, saffiano odos
MICHAEL Michael KorsLarge Gusset Carryall Wallet
Color OYSTER
96 eurai.

Grazuole, didele, talpi, ispudinga, originali zalia, safianno odos MK rankine. Modelis
MICHAEL Michael Kors'Large DeeDee' Convertible Tote

240 euru. 180 e
160 e SIA SAVAITE
Atsakyti
DISPLAY firmos nauji boyfriend stiliaus džinsiukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai stilingas modeliukas wub.gif Jį puošia originaliai sukirptos kišenės, taikliai suderinti kiti audinukai, madingi išsiūvinėjimai wub.gif Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Nuo juosmenuko matuojant iki klynuko siūlės priekyje - 37 cm. Nugaroje - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - MODELIUKAS TURI ELASTANO. Visas ilgis - 99 cm. Vidinės siūlės ilgis - 66 cm. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibero @ 2018 02 25, 14:27)
Nauja French Connection suknelė, 36 dydis, 70€

Atsakyti