Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara

tokyo doll firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų stilinga koralų spalvytė wub.gif Viršų puošia dailiais raštais iškarpytos trijų dalių klostelės wub.gif Per vidurį ir per juosmenuką įvertos gumutės wub.gif Modeliukas turi pamušalą. Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenuką - 27 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - GUMUTĖS DĖKA AUDINUKAS TAMPA ELASTINGAS. Ilgis - 88 cm. Dydis - 12. Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Taip pat siulau nauja, organisko silko, h&m conscious linijos palaidine wub.gif
38 dydis, kainavusi 60 Eur.
Medziaga standesne, visai neskysta, labai kokybiska, galeciau keisti ir i didesni dydi
28Eur
Atsakyti
Nauji, su etikete Tommy Hilfiger medvilnės marškiniai. Dydis 4, tiks 36/38. Kaina 20€. 

Atsakyti
holly&whyte by lindex firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Tamsiai mėlyną audinuką puošia balti taškučiai wub.gif Stilinga bei labai madinga wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Modeliukas turi dirželį wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 79 cm. Ilgis - 104 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Missguided firmos nauja tunika atvėžta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas rūbelis wub.gif Nugarytė iškirpta giliau mirksiukas.gif wub.gif Lengvą audinuką puošia tamsi alyvų spalva su baltais - juodais dryžiais wub.gif Audinukas labai dailiai krenta klostelėmis wub.gif 3/4 stilingo ilgio rankovės wub.gif Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 80 cm. Dydis - 8. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
KALIKO firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Modeliukas turi pamušalą. Ant jo lengvutis dabar taip madingas languotas audinukas wub.gif Taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Krūtinės sritis stilingai sumetama wub.gif Po krūtine dailiai parauktas audinukas wub.gif Petnešėlės reguliuojasi. Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 68% - COTTON. 32% - SILK. Per krūtinę apie 48+ cm. Stilingas ilgis - 120 cm. Dydis - 40(EUR). 14(UK). Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
J.CREW senesnių kolekcijų groožis Seaside pant in iridescent sequin, 8us wub.gif
Dėvėtos porą kart, parduodu, nes pagavau mažesnį d.
Lb gerai dėvisi, skalbiant nesitraukia, grooožis.
Kaina 35eur.
NUORODA

Siunčiu, AŽ
Atsakyti

Vasariška suknutė S dydis
Parduodu orginalią MISS SIXTY suknutę.Suknutės stovis puikus,be jokių defektų.Suknutės viršus medvilnė,apačia šifonas ,po apačia medvilninis pamušalas,pati apačia tokia kaip raukta.Šone užsisega užtrauktukų.Žemiau krutinės segasi dirželis.Jis su defektų,reiktų jį jau pasikeisti.Suknutė kokybiška,lengva,kaip tik karštai
vasarai(pirkta Ispanijos prekybos -centreLa Zenia Boulevard â)kaina su siuntimu-13€
("modeliui" ji jau mažokašypsena,realiai ji tikrai gražiau ateodo)
[/quote]
Atsakyti
Naujos kelnes ir palaidine, L dydis, kaina 32eur
parduodu kaip komplekta , galiu atskirai- kelnes-20eur, palaidine -12eur
Atsakyti
per una firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų spalvytė wub.gif Sodriai oranžinė padailinta madingais raštais wub.gif Dar viena žavi detalė - per visą priekį esanti karbatkėlė wub.gif Modeliukas užsisega nugarytėje sagute. Yra atsarginė sagutė. Per krūtinę - 53 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - 14. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
George firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga spalvytė wub.gif Modeliukas padailintas karbatkėlėmis bei kiauraraščiais wub.gif Dar viena žavi detalė - dviguba apykaklė wub.gif Modeliukas užsisega nugarytėje sagute. Abi modeliuko pusės vienodos wub.gif Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA NETEMPIANT KLOSTELIŲ mirksiukas.gif Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
EDC firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Audinuką puošia taikliai suderinti raštai bei spalvos wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugaroje taip pat yra kišenukai wub.gif Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 49 cm. Vidinės siūlės ilgis - 77 cm. Ilgis - 107 cm. Dydis - 32, BET LABIAU TIKS XS/S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

YRA PANAŠUS MODELIUKAS - TAMSIAI MĖLYNAS SU BALTAIS TAŠKUČIAIS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti