Geliu rasto, pasteliniu spalvu suknele 5.00eur. Buvo su permatomom petneselem, bet ju nebeturiu. Jas galima nusipirkti, kilputes petneselem yra. Bet puikiai nesiojasi ir be petneseliu. Sukneles dydis 38, ilgis 84cm, talijoj 45cm. Nugaroj per viduri uztrauktukas. Su pamusalu, apacioje kaip paskutineje foto medziaga patamsinta.
https://images.vinte...peg?11493811196
https://images.vinte...peg?11493811196
https://images.vinte...peg?11493811197
Nauji Diesel skinny džinsai, 12 paaugliškas dydis, 2% elastano, atitinka mūsų S-XS, žemintas juosmuo 38x2cm, klubai 44x2cm, vidinės klešnės siūlės ilgis 75cm. Kaina 26.

Nauji ploni skinny Diesel džinsai, tamsiai pilkos spalvos, juosmuo 40x2cm, klubai 44x2cm, vidinės klešnės siūlės ilgis 76cm. Klešnė nuo kelio žemyn susegama kabliukais. 98% medvilnė, 2% elastanas. Kaina 29.

Nauji plataus modelio Active Wear blukinti džinsai, 38 dydis, juosmuo 40x2cm, klubai 46x2cm, vidinės klešnės siūlės ilgis 86cm, klešnės plotis apačioje 24cm. Sudėtis - 98% medvilnė, 2% spandeksas. Kaina 12.

Nauji ploni skinny Diesel džinsai, tamsiai pilkos spalvos, juosmuo 40x2cm, klubai 44x2cm, vidinės klešnės siūlės ilgis 76cm. Klešnė nuo kelio žemyn susegama kabliukais. 98% medvilnė, 2% elastanas. Kaina 29.

Nauji plataus modelio Active Wear blukinti džinsai, 38 dydis, juosmuo 40x2cm, klubai 46x2cm, vidinės klešnės siūlės ilgis 86cm, klešnės plotis apačioje 24cm. Sudėtis - 98% medvilnė, 2% spandeksas. Kaina 12.

Naujas , nuostabus VERO MODA kombinezonas
nuostabi spalvytė , elegantiškas modelis , tiks ir pasipuošti ir kasdienai :super dydis M , kaina 22 eurai

Nauja , stilinga , labai faina VILA suknelė trumpomis rankovėmis
dydis S , kaina 20 eurų
MAŽINU KAINĄ - 15 eurų

Nauja stilinga ICHI palaidinė :super juosmuo elastingas , slidi medžiagytė , ryški spalvytė
dydis M , kaina 7 eurai

Nauja CULTURE palaidinė
labai kokybiška , maloni kūnui, lenvutė medžiagytė , truputi persimato
tiesus modeliukas , dydis dydis S , SPALVA BORDINE , kaina 16 eurų

Nauja , stilinga , labai faina VILA suknelė trumpomis rankovėmis

Nauja stilinga ICHI palaidinė :super juosmuo elastingas , slidi medžiagytė , ryški spalvytė

Nauja CULTURE palaidinė

Nauja, su etikete Free People Sunsetter Dress, S dydis. Sakyčiau, atitinka. Dėl laisvo modeliuko tiks ir XS. Yra vienspalvė mėlyna apatinė suknutė iš 100% viskozės, petnešėlių ilgis reguliuojasi. Apatinės suknutės ilgis 77, plotis ties krūtine 45, ties klubais 53. Pačios suknutės ilgis 86. Pirkta su didele nuolaida. Kaina 26 .

Porą kartų vilkėti 100% lino J. Crew marškiniai. Dydis XS. Visas ilgis 70, pečiai 39, rankovė nuo peties 61, plotis ties krūtine 48. Kaina 6 .

Šilkinis APART sijonas, be defektų, dydis 32, atitinka mūsų 34-36, liemuo 33cm (tempiasi gum adra bent 3-4cm), ilgis 58cm. 30Eur

Parduodu naujas ispanų brendo gerai žinomas PRETTY BALLERINAS balerinas dyd. 39 eur. bet jos mažintos, tik kas nešioja 8-38,5 eur. pėdai 24,5-25 cm. Versta oda, vitpadis oda. guminis padas. Manau rašyti apie šio brendo kokybę, patogumą ir visas kitas savybes neverta. Spalva - Beige. Tokia ir realybėje yra spalva šių gražuolių. Priekinė dalis dekoruota bronzine detale. Šių metų must-have. PRETTY BALLERINAS brendo batais prekiauja Dolita. Kaina tokių balerinų 150 eur. Likusi paskutinė pora 37 dyd. išparduoda po 113 eur. -37 dyd. visi dydžiai išpirkti jau. Pirktos yoox.com. Neparduočiau aš jų niekada, bet nesižiūri man šitas modeliukas ant mano pėdos, nes turiu kauliukus, tai tik išryškina mano pėdos problemą, todėl su liūdesiu įdėjau į pardavimą po ilgų svarstymų. Kaina 110 eur.
pirktos čia ir info čia
Dolitoje tokios balerinos jau ispirktos beveik

realios foto

siunčiu
pirktos čia ir info čia
Dolitoje tokios balerinos jau ispirktos beveik

realios foto

siunčiu

Parduodu naują su etiketėmis odinę KENDALL KYLIE KARDASHIAN seserų NATŪRALIOS ODOS suknutę su etiketėmis. Dyd. M Natūralios odos. Spalva - Macaroon Tiks kas nešioja
M-S dydžius, eur. 36-38 Kas kokį laisvumą mėgsta nešioti rūbus. Man idealiai tiko man su 90 cm. krutine ir plačiais pečiais. arba krutinei 89-92cm. Sau tokią pačią pasilikau. A- FORMOS modeliukas. Nereali transformerio tipo suknutė, galima išsikomplektuoti į sijonuką ir švarkelį, nes gale eina užtrauktukas. Viduje yra pamušaliukas. Kas nori turėti savo spintoje amžinos klasikos suknutę, oda niekada neišeina iš mados ir visada būsite išskirtinė ir tikrai liksite pastebėta su Kardashian suknute. Negaliu atsidžiaugti įsigijus aš šia suknutę. Matmenukai: visas ilgis 82cm. Su rimta pirkėja kainą derinčiau. Suknutės reali kaina 498 dol. Pirkta amazon.com Kaina 299 eur.
pirkta čia

siunčiu
M-S dydžius, eur. 36-38 Kas kokį laisvumą mėgsta nešioti rūbus. Man idealiai tiko man su 90 cm. krutine ir plačiais pečiais. arba krutinei 89-92cm. Sau tokią pačią pasilikau. A- FORMOS modeliukas. Nereali transformerio tipo suknutė, galima išsikomplektuoti į sijonuką ir švarkelį, nes gale eina užtrauktukas. Viduje yra pamušaliukas. Kas nori turėti savo spintoje amžinos klasikos suknutę, oda niekada neišeina iš mados ir visada būsite išskirtinė ir tikrai liksite pastebėta su Kardashian suknute. Negaliu atsidžiaugti įsigijus aš šia suknutę. Matmenukai: visas ilgis 82cm. Su rimta pirkėja kainą derinčiau. Suknutės reali kaina 498 dol. Pirkta amazon.com Kaina 299 eur.
pirkta čia

siunčiu
Parduodu naują su etiketėmis KENDALL KYLIE KARDASHIAN seserų NATŪRALIOS ODOS suknutę su etiketėmis. Dyd. M Natūralios odos. Tiks kam dyd. M-S kas nešioja 36-38 eur. Kas kokį laisvumą mėgsta nešioti rūbus. Man idealiai tiko man su 90 cm. krutine ir plačiais pečiais. arba krutinei 89-92cm. Sau tokią pačią pasilikau. A- FORMOS modeliukas. Nereali transformerio tipo suknutė, galima išsikomplektuoti į sijonuką ir švarkelį, nes gale eina užtrauktukas. Viduje yra pamušaliukas. Kas nori turėti savo spintoje amžinos klasikos suknutę, oda niekada neišeina iš mados ir visada būsite išskirtinė ir tikrai liksite pastebėta su Kardashian suknute. Negaliu atsidžiaugti įsigijus aš šią suknutę. Matmenukai: per krutinę 42 cm. visas ilgis 88 cm. Su rimta pirkėja kainą derinčiau. Suknutės reali kaina 695,95 eur. Pirkta su didele nuolaida 50 proc. 249,97 dol. Kaina 299 289 285 eur.
Kendall Kylie

siunčiu
Kendall Kylie

siunčiu