Dzinsiukai xs dydziui, klubams iki 90; kaina 15 eur, kaip nauji, be defektu, be devejimo zymiu, juodas bodis dovanu
NAUJA LABAI GRAŽI IR KOKYBIŠKA SNEAK PEEK DENIM SUKNELĖ, dydis M - kaina 25 Eur
(siūsta iš JAV, audinukas 100 proc. rayon)
(siūsta iš JAV, audinukas 100 proc. rayon)
Naujas , labai stilingas , madingas MANGO ilgas sijonas
juosmuo elastingas , nuostabi spalva
dydis M , kaina 18 euru

Nauja , nuostabi ilga B.YOUNG suknele
gražus neaptempiantis modelis , audinys kokybiškas , gražios spalvos
dydis M , kaina 28 eurai

Nauja , stilinga ir elegantiška MINT & Berry palaidinė
eleganiškas modeliukas , medžiaga nepersimato , puikiai tiks į ofisą po švarkeliu , ar laisvalaikiui prie džinsiukų
dydis XS , kaina 15 eurų

Nauja , labai faina , išskirtinė ispanų prekinio ženklo ROSALITA MC GEE palaidinė
neįpareigojantis modeliukas , ryškios spalvos , medžiagytė labai kokybiška , maloni kūnui
dydis S , tiks ir didesniam , bus mažiau laisva
kaina 18 eurų

Nauja , nuostabi ilga B.YOUNG suknele

Nauja , stilinga ir elegantiška MINT & Berry palaidinė

Nauja , labai faina , išskirtinė ispanų prekinio ženklo ROSALITA MC GEE palaidinė

Nauja raštuota Indie Soul paplūdimio tunika, atitinka S dydį, sudėtis 70% medvilnė, 30% šilkas. Kaina 28.

Nauja, su etiketėm Max and Cleo suknelė, L dydis, su pamušalu, žalios alyvuogės spalvos. Po pažastim 57x2cm, visas ilgis 98cm. Sudėtis 100% poliesteris. Kaina 22.

Nauja, su etiketėm Max and Cleo suknelė, L dydis, su pamušalu, žalios alyvuogės spalvos. Po pažastim 57x2cm, visas ilgis 98cm. Sudėtis 100% poliesteris. Kaina 22.

Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. NUOSTABUS MODELIUKAS
Taikliai suderinti du skirtingi audiniai
Viršus dvigubas - dailiai krenta klostelėmis
Apačioje megztas audinukas
Apačioje yra pamušaliukas. Modeliukas nugarytėje turi užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

sans souci firmos nauja palaidinukė. Stilinga spalvų gama - juoda - balta
Madingas rankovyčių sukirpimas
Jos baigiasi kanteliu. Nugarytė stilingai ilgesnė už priekį
Madinga detalė - nugarytėje esanti sagutė, kuri susega šonus ir taip madingai pakeičia modeliuko formą
Ilgis - 60 - 63 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Parduodu naujas Michael Kors Lola jelly basutes dyd. usa8 atitinka 38 eur. tiks pėdai 24,5-25 cm. Šių metų basutės modeliukas dekoruotas gėlytėm. Labai mėgstu aš šitas gumines basutes, turiu 4 spalvų, man jos labai patogios laisvalaikiui. Kelionių lagamine visada būna jelly basutės. Spalva - Oyster / Black. Pirktos su 30 proc. nuolaida. 69-30 off. 48,30 dol. Kaina 61,29 59 eur.

siunciu

siunciu

TIK 59 EUR.
Parduodu naujus nerealaus grožio must-have su blizgučiu, kas šiemet ypač madoj New Balance 574 Paradise Awaits sneakerius dyd. usa 8,5 eur. 40 uk 6 25,5 cm. Atitinka 39 eur. Spalva - blue. Sau pasilikau usa8 dydį. Tai didesnius parduodu. LT toks modeliukas kainuoja 85,99 eur. Pirkti su 30 proc. nuolaida 55,43 dol. Kaina 68 65 59 eur.
new balance blue sneakerius

papildau realias foto ant mano kojytės

siunčiu
Parduodu naujus nerealaus grožio must-have su blizgučiu, kas šiemet ypač madoj New Balance 574 Paradise Awaits sneakerius dyd. usa 8,5 eur. 40 uk 6 25,5 cm. Atitinka 39 eur. Spalva - blue. Sau pasilikau usa8 dydį. Tai didesnius parduodu. LT toks modeliukas kainuoja 85,99 eur. Pirkti su 30 proc. nuolaida 55,43 dol. Kaina 68 65 59 eur.
new balance blue sneakerius

papildau realias foto ant mano kojytės

siunčiu

Parduodu nu nerealius dzinsus, antra karta uzsisakiau, pirmi dideli, antrus ne ta dydi idejo... matyt reiks bandyt trecia karta...
29 regular 25eur su siuntimu per lpexpress
29 regular 25eur su siuntimu per lpexpress