Parduodu nauja Loft suknelę. Dydis M. Mano akimis atitinka. Provincija, siunciu, i AZ. Kaina su reg.siuntimu: 50eur
Paruodu naujus LOFT sortus. Dydis: 4. Sudetis: 55 linas, 45 rayon. Ismatavimai: per liemeni 43; ilgis matuojant is sono 43; per klubus ~54cm. Kaina su reg.siuntimu: 23 eur.
Nauji originalūs"AQS" veidrodiniai akiniai nuo saulės Šį sezoną ypač madingi Su dėkliuku ir sevetėle. DAUGIAU APIE AKINUKUS ŠIOJE NUORODOJE Kaina : 65Eur DABAR TIK 54EUR SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
Nauja originali natūralios driežo odos "JUICY COUTURE" rankinė Spalva kaip foto Išmatavimai : aukštis 33,5cm, ilgis 32cm, plotis 12,5cm , rankenų ilgis 41cm Sudėtis : natūrali driežo oda Su visom etiketėm ir originaliu maišeliu Kaina : 119 EUR DABAR TIK 109EUR SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
Atmosphere firmos naujas kimono - palaidinė - švarkelis - tunika VIENAME Modeliukas tinka VISIEMS SEZONAMS Galima sukurti originalų stilių Juodą audinuką puošia nuostabios spalvos gėlės Stilingas 3/4 rankovyčių ilgis Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
SEIDEN STICHER firmos nauji elegantiški marškiniai atvežti iš užsienio. Stilinga spalvų gama - juoda - balta Nesiglamžantis audinukas turi šiek tiek šilko žvilgesio Modeliuką puošia dvigubo audinio apykaklė bei platus rankovių kantai Juos galima stilingai atlenkti Madingas V formos apykaklės sukirpimas Apačia dailiai užapvalinta Yra atsarginė sagutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 45 cm. Apačia - 50 cm. MODELIUKAS YRA LAISVO KIRPIMO - NĖRA ĮLEMENUOTAS Ilgis - 60 cm. Rankovės ilgis nuo petuko - 60 cm. Nuo petuko iki petuko - 40 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
Nauja, su etikete Mosaic klasikinė suknelė, daili ir elegantiška, bet nenuobodi Rašo 36 dydis, bet manau, tikrai padidintas, nes, deja, su 36 man didoka... Kaina 43 eurai, Vilnius, siunčiu
Divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Skater tipo modeliuko audinuką stilingai puošia kaukolytės ir rožės Petnešėlės reguliuojasi. Į juosmenuką įverta gumutė. Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Bendras ilgis - 88 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
CBRL firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Stilingas kremo spalvos audinukas papuoštas nuostabių spalvų gėlėmis Dar viena daili detalė juoda apykaklė bei gepiuro juostelės Madingas rankovių sukirpimas Modeliukas susisega sagutėmis. Dailiai užapvalinta nugarytė stilingai ilgesnė už priekį Audinuko sudėtis: 70% - COTTON. 30% - BLENDING. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Stilingas ilgis - 75 - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
Bik Bok firmos naujas kombinezonas. Man deja didokas. Stilingas VINTAGE stilius Vidutinio storumo baltas audinukas padailintas dirželiu su aukso spalvos sagtimi Tokios pat spalvos ir sagutės Priekyje yra stilinga kišenukų imitacija Audinuko sudėtis: 73% - POLYESTER. 23% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 4% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Per juosmenuką - 42 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 76 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - L. ATITINKA PAGAL PARAMETRUS M DYDĮ Kaina tik 15 .
H&M firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Stilingas modeliukas turi pamušaliuką - ant viršaus nuostabaus grožio raštai Dailiai apipavidalinta krūtinės sritis bei petukai Apykaklė madingos V formos Nugarytė taip pat sukirpta V forma tik gilesnė iškirptė Po krūtine įverta gumutė suteikia audinukai lengvą kritimą dailiomis klostelėmis Ilgis - 137 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 15 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.
H&M firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Modeliuko priekį puošia stilingi raštai Madinga stilinga bei originali detalė - rankovyčių sukirpimas - šiek tiek ilgesnės nei 3/4 Modeliukas užsisega nugarytėje su sagutė. Yra atsarginė sagutė. Modeliuko audinuką puošia daili faktūra Jaukaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - 36. Kaina tik 9 .