QUOTE(Ritandra @ 2016 07 28, 10:55)
kadangi darbe šiandien bimbineju, viena klausima parašysiu.
Pirma kart nors ir as apie vyrus
mes atostogavom didele kompanija draugu, buvo draugu draugai ir t,,t
Buvo vienas vyras V. Aš 10 metų vedus ir man svetimi vyrai kaip ir dzin, bet sitas taip rodė dėmesį, as ji tiesiog jauciau visur, zvilgsni , pagalba, pokalbio palaikyma ir t,t,

net nejauku buvo

Gražus vyras, toks mano tipo, plius dirba gelbetoju, traukia zmones iš ugnies, vandens ir t.t. tai suprantama visas sudetas graziai ir pan. gali pasvaikti, bet kaip sakau tai ne mano budui ir charakteriui, o ir tikslo nera dar i svetimus ziureti.
bet ši savaitgali susitinkam mes tokiam oficialiam baliui (bendru draugu vestuviu metinėse, per kuriuos jie ir atvaziavo kartu atostogauti) tai va idomu ka kortos rodo del jo minciu, gal man cia klimaksinei atrodo kad simpatizavo jis man

gal jo toks budas tiesiog malonus. Galit paziureti ka kortos sako del V minciu ar kokia jo nuomone apie mane pasiliko.
Ka V galvoja apie ritandra
skeptru pazas/kardu riteris/ disku 4
noretu jis apturet koki nebloga nuotyki su tavim, ir manau suks ratus aplink tave ir per baliu, ziurek tik nesusigundyk
Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 07 28, 16:32)
noretu jis apturet koki nebloga nuotyki su tavim, ir manau suks ratus aplink tave ir per baliu, ziurek tik nesusigundyk
Irony dar ir tau paziurejau
Kaip jauciasi vyras kad Irony dirba tarp vyru
disku riteris/ saule/skeptru 2
na nejaucia jis tokio pavydo kad ten dirbi tarp vyruku, itariu zino kad pati susitvarkysi su savim ir nelysi i jokius flirtus ar romanus, supranta kad darbas tai tokia sfera ir kad reikia bendraut su visais
Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 07 28, 16:46)
Papildyta:
Irony dar ir tau paziurejau
Kaip jauciasi vyras kad Irony dirba tarp vyru
disku riteris/ saule/skeptru 2
na nejaucia jis tokio pavydo kad ten dirbi tarp vyruku, itariu zino kad pati susitvarkysi su savim ir nelysi i jokius flirtus ar romanus, supranta kad darbas tai tokia sfera ir kad reikia bendraut su visais
Beje kad norit praktikos galit pziuret ka planuoju rytdienai