Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 27 tema

QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 01, 15:10)
Merginos, kas galite pažiūrėti mano situaciją. Jau savaitę laiko mane persekioja Lenorman kortose kryžius. Nesvarbu, ar kortą traukiu iš kaladės, ar gerai išmaišius imu nuo viršaus, visada pirma korta - kryžius. Kurioje gyvenimo srityje tikėtis to kryžiaus? Ar sveikata, šeima, artimieji, darbas? Gal kas galite pažiūrėti, apie ką bando kortos mane įspėti? g.gif

sveika, o galiu as su taro tarkim klausti "ka bando pasakyti/ispeti tau tas krentantis kryzius?" ar kaip formuluot? ar kaip deliot? noreciau paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 08 01, 14:31)
sveika, o galiu as su taro tarkim klausti "ka bando pasakyti/ispeti tau tas krentantis kryzius?" ar kaip formuluot? ar kaip deliot? noreciau paziureti smile.gif

Gali žiūrėti kaip tau geriau.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 01, 12:10)
Merginos, kas galite pažiūrėti mano situaciją. Jau savaitę laiko mane persekioja Lenorman kortose kryžius. Nesvarbu, ar kortą traukiu iš kaladės, ar gerai išmaišius imu nuo viršaus, visada pirma korta - kryžius. Kurioje gyvenimo srityje tikėtis to kryžiaus? Ar sveikata, šeima, artimieji, darbas? Gal kas galite pažiūrėti, apie ką bando kortos mane įspėti? g.gif

Lenormand po viena korta nesiskaito, minimum 3 turi but,kryzius nebutunai blogai, priklauso nuo kitu kortu kortu gali but kad kokios krizes pabaiga ir prasides geresni laikai, gali but skausmo ir pergyvenimu
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 08 01, 14:42)
Lenormand po viena korta nesiskaito, minimum 3 turi but,kryzius nebutunai blogai, priklauso nuo kitu kortu kortu gali but kad kokios krizes pabaiga ir prasides geresni laikai, gali but skausmo ir pergyvenimu

Taip, nesiskaito, bet numerologinėje dėlionėje toliau turėčiau imti 36tą kortą iš likusios kaladės, bet tiek kortų jau nėra, todėl ir sustoju su viena korta ant stalo.
Atsakyti
Paklausiau taip: prašau aiškiai parodyti, ką nori Pirmaagentai pasakyt tas jai krentatis Lenormand kryžius. ištraukiau 8 kardus, bokštą apv ir Teismą. Tada paklausiau kurioje srityje tie pokyčiai? 6 lazdos apv. Darbe, manyč.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 01, 13:39)
Taip, nesiskaito, bet numerologinėje dėlionėje toliau turėčiau imti 36tą kortą iš likusios kaladės, bet tiek kortų jau nėra, todėl ir sustoju su viena korta ant stalo.

Kokia cia delione numerologine negirdeta, tada gal reiktu traukt 9, nes viena korta nieko nesako
Atsakyti
Mestelkit man del K. Ka jis sau galvoja? Pasirodo jis nevedes doh.gif
Atsakyti
P.s issiaiskinau kad susizadejes. Ok raniau biskuti doh.gif

Ka kryzius nori pasakyti pirmaagentai?

Lazdu karaliene (apv) /tauriu 9 / kardu 9 (apv)

Sakyciau apie kazkoki sprendima kuri dvejoji priimti, del galimu pokyciu. Tavo baime rodo jis.
Manyciau taip.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 08 01, 15:44)
Paklausiau taip: prašau aiškiai parodyti, ką nori Pirmaagentai pasakyt tas jai krentatis Lenormand kryžius. ištraukiau 8 kardus, bokštą apv ir Teismą. Tada paklausiau kurioje srityje tie pokyčiai? 6 lazdos apv. Darbe, manyč.

Dėkui, Ritandra, stebėsiu aplinką. Jei kas įvyks parašysiu.

QUOTE(blykste38 @ 2016 08 01, 16:01)
Kokia cia delione numerologine negirdeta, tada gal reiktu traukt 9, nes viena korta nieko nesako

Dėlionė aprašyta knygoje "Pranašaujame Marijos Lonormand kortomis". Imama pirma korta nuo viršaus, pvz Šuo nr. 18, tada nuo kaladės viršaus atskaičiuojama 18 kortą, turime antrą kortą ant stalo, pagal jos nr, atskaičiuojame 3-ią kortą, o paskutinę gauname susumavus pirmųjų trijų numerius. Ten rašo, jei pirmoje ar antroje pozicijoje atsirado 36 kortą, tai viskas priklauso nuo karminių jėgų. Taigi, man ir įdomu, kokios karminės jėgos ir kaip jos pasireikš.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 08 01, 16:03)
Dėkui, Ritandra, stebėsiu aplinką. Jei kas įvyks parašysiu.
Dėlionė aprašyta knygoje "Pranašaujame Marijos Lonormand kortomis". Imama pirma korta nuo viršaus, pvz Šuo nr. 18, tada nuo kaladės viršaus atskaičiuojama 18 kortą, turime antrą kortą ant stalo, pagal jos nr, atskaičiuojame 3-ią kortą, o paskutinę gauname susumavus pirmųjų trijų numerius. Ten rašo, jei pirmoje ar antroje pozicijoje atsirado 36 kortą, tai viskas priklauso nuo karminių jėgų. Taigi, man ir įdomu, kokios karminės jėgos ir kaip jos pasireikš.

Ooo gal ir idomu visai, sakyciau tada gal ne situacija apraso o tavo busena, na bet jei termino nebuvai tai neaisku kada ir pasireiks, lenormand megsta atsakyt i laiko klausimus, tiksliau jons butina uzduot toki klausima
Atsakyti
Klausiau klausima

Kaip pavyks mano namuose planuojamas zmoniu priemimas?

Vezimas/ 2 taures/ imperatoriebe (apv) / isimylejaliai (apv)

Manau viskas pavyks gerai, tauriu 2 interpretuociau kaip mano ir vyro pasiruosima, bebdras pastangas, vezima kaip isipareigojima, darba kazkoki kuri abu darysm (ruosimes sventei kartu) bet ta inperatiriene ir isimylejaliai nelabai suprantu... imperatoriene kadangi apversta tai pqri mastyciau kad tai gali but mamos mano korta kuri bus namie ir kaip cejavna zose visur landzios doh.gif ta ji sugeba... tai manau reiktu ja ispeasyt i kaimuka vaziuot lotuliukas.gif o tie isimylejaliai ??

Cia meciau ant to susiburimo kur bus pas mus vasaros uzdarymas doh.gif jau tiek aktyviai visi planuojas kad 16 jau zmoniu... suku galva kaip cia viska suplanuot, kuo maitint ir kaiip vaikys uzimt ir t.t
Papildyta:
Menulis, valetas disku (apv)/ kardu tuzas

Klausiau kaip pavyks operacija kuria planuoju darytis?

Kaip manot? Kardu tuzo net reiksme radau kad rodo operacija, tas menulis labai tiesiogiai jei ziuribt gali rodyt "tamsa," nes planuoju akiu vojus pakelt nes uzkrite kaip pas sarpeju doh.gif visad knibzejo mintis bet jau pribrendau verysad.gif o tas valetas apv?? Ar tik nebus koks nepatyres gydytojelis??

Gal yra noro paziuret situs abu klausimus ir jum?

P.s raganaite kaip darbo diena praejo???
Atsakyti
Sveikos, pirma darbo diena atlaikyta, galva issiputus, stengiuos viska prisiminti, nes per tuos kelis metus istikro taip atsijungi nuo darbiniu visu reikalu cool.gif tai dabar panos kortytes mano bus kuriam laikui padetos, nes vakare po darbo kazkaip nebeturesiu jauciu ikvepimo bendraut su kortom.... ax.gif o gal tik po siandienos cia man taip atrodo smile.gif
Atsakyti