Ačiū GabiVia52, jo keistai man pasirodė tas Diskų 2 bendradarbiavimas, manau, greičiau gal Taurių 2 rodytų bendradarbiavimą, malonų bendravimą, sutarimą dėl kažko ir pan.
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 09 05, 03:40)
As tiek daug numerologija dar nesidomejau. Tiesiog atsimenu reiksmes is perskaitytu Taro knygu. Nezinau kaip kitoms, bet man Rachel Pollack 'Tarot wisdom' knyga yra numeris 1. Ji apraso kiekviena DA tikrai lb issamiai. Ji paaiskina kortos simbolika, su kokiais pasaulio mitais asocijuojasi kiekviena korta. Pvz 10 monetu ji asocijuoja mita apie Odisejaus kelone ir grizima namo. Na, tikrai viskas aprasyta remiantis istorija ir literatura. Dar paraso kaip jai ta korta iskrito destyme. Ka jai asmeniskai ji reiske ir pan.
Klausyk, o gal Tu turi šitą knygą el variante? AŠ pati mėgstu pagal literatūrą, istoriją pasilygint sau, mėgstu ir filmuose rimtuose paieškot, ko tik nerandu pas savo mėgstamą Tarkovskį pvz

QUOTE(Medeilė @ 2016 09 05, 15:56)
Oi kaip smagu, kad tema atgijo
Ar atsinaujins nutrūkę santykiai: SKEPTRŲ 5, MĖNULIS, DISKŲ 2, dar papildomas dvi traukiau TEISINGUMAS, TAURIŲ 2.
Atsinaujins, tik suabejojau dėl diskų 2, bet radau, kad ji taip rodo bendradarbiavimą, taip ? o papildomos tik patikslina, kad taip. Naudoju vis dar tik tiesias.

Ar atsinaujins nutrūkę santykiai: SKEPTRŲ 5, MĖNULIS, DISKŲ 2, dar papildomas dvi traukiau TEISINGUMAS, TAURIŲ 2.
Atsinaujins, tik suabejojau dėl diskų 2, bet radau, kad ji taip rodo bendradarbiavimą, taip ? o papildomos tik patikslina, kad taip. Naudoju vis dar tik tiesias.
Aham, su kliūtimis turėtų atsinaujinti. kad neparašei kieno santykiai, tai taip ir klausiau dėl tikimybės Medeilės turėtų vat čia minty santykių atsinaujinimo, kokia ta tikimybė, tai 6 kardai, 4 kardai apv ir Magas. (njum be paveiksliukų tie kardai). Sakyč, atsinaujins vieno kurio iniciatyva, o kitas veikia kaip stabdis. Pas mane 4 kardai apv, pas Tave Mėnulis - dvi "lėtos" kortos, o kitos rodo balansą, išskyrus Taviškes 5 lazdas, kur reiks pakovot ir mano aktyvųjį Magą. Nu bet jis tiesus. Va apverstų kai nenaudoji, įdomu, kaip Mėnulis būt iškritęs, tiesiai ar apverstas. Nusvertų į vieną ar kitą pusę tas tikimybes.
QUOTE(Amariliai @ 2016 09 08, 10:29)
Klausyk, o gal Tu turi šitą knygą el variante? AŠ pati mėgstu pagal literatūrą, istoriją pasilygint sau, mėgstu ir filmuose rimtuose paieškot, ko tik nerandu pas savo mėgstamą Tarkovskį pvz
Man net kartais atrodo, kad jis gerai Taro zinojo.

Jo net pavarde panadi i taro.

turiu ta knyga. Reikes persimest i telefona ir atsiusiu tau i el pasta. Kazkur turiu adresa. O tu kokia kalade naudoji neiliustruota? Gal kokia nauja pirkai?

As simboliu ir zenklu ieskau visur.. cia ne tik del taro, bet apskritai. Visatos zinuciu..

QUOTE(GabiVia52 @ 2016 09 08, 16:51)
Jo net pavarde panadi i taro.
turiu ta knyga. Reikes persimest i telefona ir atsiusiu tau i el pasta. Kazkur turiu adresa. O tu kokia kalade naudoji neiliustruota? Gal kokia nauja pirkai?
As simboliu ir zenklu ieskau visur.. cia ne tik del taro, bet apskritai. Visatos zinuciu..
knygos, filmai, muzika, dainu tekstai.. gal primityvu, bet.. kartais buna geru "namioku".

Ir ritualai ten tuose filmuose... Mes kartais su vienu pagyvenusiu ir asmeniškai jį pažinojusiu žmogum, kurio specialybė na... sakyčiau, eina paraleliai, jeigu atmest mistikas visas ir pan., tai pasidiskutuojam, aš jam pasakoju iš savo pusės, ką ten matau, jis man iš savo, oi randam

Sveikos ;-)Kartas nuo karto,na i metus gal 4 kartus issimetu sau taro kortas kai yra neaisku jau labai..;-) issimeciau pries kelione..na viskas rode gerai,geras laikas,nauji ispudzia..ir likus dviem dienom trauma man..tris sav negaliu vaikscioti,vaikas irgi susirgo,temperatura 39..bilietai,kelione nuplauke,tases gavome issikrauti..Ir nezinau,bet man toks jausmaskad kazkokie negatyvus jausmai kazkieno cia suveike?Bijau kortas beimti..Galit paziuret kas jums pavyzdiui gaunasi ,jei nesunku? Jei ne cia pataikiau,atsiprasau..:-)
QUOTE(ovimama @ 2016 09 08, 19:55)
Sveikos ;-)Kartas nuo karto,na i metus gal 4 kartus issimetu sau taro kortas kai yra neaisku jau labai..;-) issimeciau pries kelione..na viskas rode gerai,geras laikas,nauji ispudzia..ir likus dviem dienom trauma man..tris sav negaliu vaikscioti,vaikas irgi susirgo,temperatura 39..bilietai,kelione nuplauke,tases gavome issikrauti..Ir nezinau,bet man toks jausmaskad kazkokie negatyvus jausmai kazkieno cia suveike?Bijau kortas beimti..Galit paziuret kas jums pavyzdiui gaunasi ,jei nesunku? Jei ne cia pataikiau,atsiprasau..:-)
Kokios kortos krito?
QUOTE(Amariliai @ 2016 09 08, 21:10)
Kokios kortos krito?
Et..kad buciau uzsirasiusi..nesu kaip jus,cia tik man siaip..pamastymui buna issimetu,kortu reiksmes patyrineju..,paskaitineju reiksmes,bet pamnu kad geros buvo,mylimieji lyg tai..imperatore.o paskutine monetu kazkokia.nu nebepamenu .Tai ir mastau,gal eitu jums pazvelgti i dabar tine situacija..kodel ar cia sulaikyta buvau nuo kazko baisesnio ar tiesiog buvo lemta,o gal mano mintys,ar kazkieno??Sukas galvoje,kad kazkur kazka ne taip padariau....
QUOTE(ovimama @ 2016 09 08, 21:01)
Et..kad buciau uzsirasiusi..nesu kaip jus,cia tik man siaip..pamastymui buna issimetu,kortu reiksmes patyrineju..,paskaitineju reiksmes,bet pamnu kad geros buvo,mylimieji lyg tai..imperatore.o paskutine monetu kazkokia.nu nebepamenu .Tai ir mastau,gal eitu jums pazvelgti i dabar tine situacija..kodel ar cia sulaikyta buvau nuo kazko baisesnio ar tiesiog buvo lemta,o gal mano mintys,ar kazkieno??Sukas galvoje,kad kazkur kazka ne taip padariau....
Mylimieji - pasirinkimas (jei trumpai). Imperatorė - viena reikšmių - motina, štai Jums vaiks susirgo, pasirinkimas blokuotas, nes vienas kelias beliko - vaiką žiūrėt, ne keliaut. Taip pat Imperatorė ne visada sveikatą rodo, būna priešingai. Įdomu, kas paskutinioji ir ar verčiate kortas.
Jūs manote, kad kitas žmogus negero palinkėjo ir todėl taip nutiko? Tikslinuosi.
QUOTE(Amariliai @ 2016 09 08, 22:29)
Mylimieji - pasirinkimas (jei trumpai). Imperatorė - viena reikšmių - motina, štai Jums vaiks susirgo, pasirinkimas blokuotas, nes vienas kelias beliko - vaiką žiūrėt, ne keliaut. Taip pat Imperatorė ne visada sveikatą rodo, būna priešingai. Įdomu, kas paskutinioji ir ar verčiate kortas.
Jūs manote, kad kitas žmogus negero palinkėjo ir todėl taip nutiko? Tikslinuosi.
Na va as tik pagal reiksmes skaityti moku is knygos ;-) Pamenu kad reiksme buvo viena- geras laikas,kelioneje arba isvykoje,nauji ispudziai..o kortos nepamenu :-)
Del to palinkejimo..nezinau..nuojauta kazkokia...kad pasidaviau mintims ,gal ikalbinejimams negeriems..Diduma norejo atkalbeti,sake su vaikais vaziosi,ooo,nesamone..Ir prima karta gyvenime tokia trauma apturejau

Sveikos
Paklausiau kokia tikimybe, kad ryt teks dirbti? Nes virsininkas pajuokavo, kad ryt dirbsiu su jais, galvojau is viso prikolinasi, bet po to supratau, kad jie tai is tiesu dirbs. O man tai dukros gimtadieni sventimas ryt ir siaip turejo visa tai but is anksto supildyta, bet kas ten su jais zino, kai patys virsvalandzius tvirtina darbuotojams arba ne.
Tauriu karaliene / apv kardu pazas / 9 lazdos. Apibendrinanti loveriai
Nu fig znaiet. Panasu, kad ne visai juokavo su tuo mano darbu rytoj. Gali but, kad teks rinktis dirbt ar ne. Ir greiciausiai pasirinksiu ne...

Paklausiau kokia tikimybe, kad ryt teks dirbti? Nes virsininkas pajuokavo, kad ryt dirbsiu su jais, galvojau is viso prikolinasi, bet po to supratau, kad jie tai is tiesu dirbs. O man tai dukros gimtadieni sventimas ryt ir siaip turejo visa tai but is anksto supildyta, bet kas ten su jais zino, kai patys virsvalandzius tvirtina darbuotojams arba ne.
Nu fig znaiet. Panasu, kad ne visai juokavo su tuo mano darbu rytoj. Gali but, kad teks rinktis dirbt ar ne. Ir greiciausiai pasirinksiu ne...
QUOTE(ovimama @ 2016 09 09, 06:54)
Na va as tik pagal reiksmes skaityti moku is knygos ;-) Pamenu kad reiksme buvo viena- geras laikas,kelioneje arba isvykoje,nauji ispudziai..o kortos nepamenu :-)
Del to palinkejimo..nezinau..nuojauta kazkokia...kad pasidaviau mintims ,gal ikalbinejimams negeriems..Diduma norejo atkalbeti,sake su vaikais vaziosi,ooo,nesamone..Ir prima karta gyvenime tokia trauma apturejau

Nemesdama kortų, manau, jog buvote apsaugota nuo didesnių nemalonumų, o dėl įkalbinėjimų ir pasidavimų - tai juk saviįtaiga. Turėkite ir savo nuomonę. Bet atkreipkite dėmesį ir į ženklus. Jeigu visas pasaulis šaukia "nedaryk to" ir plius nutinka tai, kad tikrai negali to daryt, tai ne vieta ten buvo tikrai. Nurimkit ir sveikit abu

QUOTE(Irony @ 2016 09 09, 07:54)
Sveikos

Kokia tikimybe, kad Irony dirbs ryt? Loginova taro.
kardu pazas, 9 lazdos, 9 monetos. Bendra korta 7 lazdos.
Manau, kad issiginsi ir nedirbsi. Ruosiesi dujros gimtadieniui, megausies namu komfortu ir svente.

Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2016 09 08, 13:45)
Aš su tom rusiškom, kur Tau rodžiau, su skaičiukais. Nes dvaras ir DA man ten aišku labai. Stipri kaladė ir aš noriu su ja dirbt, ji labai tiesą smogia, tik skaičiai trumpina. Nes gi dviem dirbu, nu kas do situacija

Kaip vadinasi vabalu kalade?

Paskui atsispausdinau Chrysalis. Tada 'the deck of Bastards' ir gakiausiai Loginova. Bastards kalade man ziauriai gerai rodo. Patinka man ji. Cia 3 kaladziu klonas. MA kaip Waito. DA lygtais Levi?.. neprisimenu, bijau apsimeluoti.. Kada galesiu butinai isigysiu originalus. Bastards brangovatas 50$.. :oh o Loginova, tik Ukrainoj parduoda. Ten rubliais reikia moketi..