Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA

QUOTE(Daluze 2 @ 2016 07 04, 19:12)
Cererakennel - o kaip ten oras? Kažkas rašė, kad tuose Kemero pusės miesteliuose baisiai karšta, na  tvankiau nei Alanijoje ar kitur. Ir temsta anksti. Bet tų kalnų kažkaip norėjosi...

Karšta. Bet turbūt pakrantėj visur dabar karšta. Vakar lietaus net turejom tai atgaiva smile.gif . Šian vėjukas šioks toks yra . Kalnas man laabai gražu smile.gif

Buvau kiek įkišus nosį į Florą. Paplūdimys nelabai man ..šiaip viskas atrodo normaliai. Nirvana šiaip aukštesnio lygio bet gal taip atrodo nes nauja Nirvana palyginus.
Vakar žiūrėjom akrobatų šou . Aukšto lygio pasirodymas. Aquaaerobika šiaip sau smile.gif . Vaiku klubo labai didelė teritorija su vandens kalneliais. Visa aptverta , pušyne. Atrodo saugu.
Viešbutyje be galo daug turkų . Kaip jau minejo kažkas po ramadano jie dar gavo laisvų dienų . Rusų vos keli. Daug vokiečių ukrainiečių ir kazokų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 05 liepos 2016 - 09:23
QUOTE(Hastalavista @ 2016 07 05, 08:30)
Mes į tą patį važiuojam rugsėjo gale, tai aš kažkaip visai optimistiškai nusiteikus. O ČIA dar ir daug atsiliepimų prisiskaičiau, ir foto prisižiūrėjau, tai kažkaip norisi tikėti, kad atostogos geros bus smile.gif  Kažkuriam kitam tinklapy ir daugiau tų foto buvo, turistų darytų, bet neberandu dabar. Nuotraukose yra tų krevečių... Tiesa, neaišku, kiek iš tų foto šiemet daryta, bet atsiliepimai tai ir šiemetiniai yra visai neprasti.
Lauksiu atsiliepimų kai grįšit smile.gif Labai jau įdomu, kas mūsų laukia smile.gif

Atrodo šaunu viešbutis, lauksiu atsiliepimų bigsmile.gif kada vykstate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2016 07 05, 09:21)
Karšta. Bet turbūt pakrantėj visur dabar karšta. Vakar lietaus net turejom tai atgaiva smile.gif . Šian vėjukas šioks toks yra . Kalnas man laabai gražu smile.gif

Buvau kiek įkišus nosį į Florą. Paplūdimys nelabai man ..šiaip viskas atrodo normaliai. Nirvana šiaip  aukštesnio lygio bet gal taip atrodo nes nauja Nirvana palyginus.
Vakar žiūrėjom akrobatų šou . Aukšto lygio pasirodymas. Aquaaerobika šiaip sau smile.gif . Vaiku klubo labai didelė teritorija su vandens kalneliais. Visa aptverta , pušyne. Atrodo saugu.
Viešbutyje be galo daug turkų . Kaip jau minejo kažkas po ramadano jie dar gavo laisvų dienų . Rusų vos keli. Daug vokiečių ukrainiečių ir kazokų

O kaip maistas? istikruju juros gerybiu yra (nuotraukose uzsienio turistu, prifotkinta kalnai kreveciu, midiju,austriu)? Avienos yra?
Ar eisite i a la carte restoranus, ar jau buvote, ar verta?
Vandens bateliai kaip suprantu reikalingi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruslyte822: 05 liepos 2016 - 09:38
Kaip gerai, kad nemėgstam jūros gėrybių, nereikės jaudintis, kad tik jų viešbutyje būtų. smile.gif
Atsakyti
http://verslas.lryta...kelialapius.htm
Atsakyti
QUOTE(Ruslyte822 @ 2016 07 05, 10:36)
O kaip maistas? istikruju juros gerybiu yra (nuotraukose uzsienio turistu, prifotkinta kalnai kreveciu, midiju,austriu)?  Avienos yra?
Ar eisite i a  la carte restoranus, ar jau buvote, ar verta?
Vandens bateliai kaip suprantu reikalingi?

Avienos yra visada smile.gif krevečių kalnas buvo vakar smile.gif kaip ir tuno visa žuvis kokių 400 kg smile.gif . Kasdien to nėra. Bet visada yra kokios kepsmos žuvies - dorados skumbrės. A la carte eisim ryt i steak housą. Vandens bateliai - kaip kam patogiau. Yra nuėjimas keliose vietose padarytas iš smėlio maišų.

Va guliu dabar ant gulto ir iki šiol negavau rankšluosčio smile.gif pirmas minusas viešbučiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2016 07 05, 09:45)
Avienos yra visada smile.gif krevečių kalnas buvo vakar smile.gif kaip ir tuno visa žuvis kokių 400 kg smile.gif . Kasdien to nėra. Bet visada yra kokios kepsmos žuvies - dorados skumbrės. A la carte eisim ryt i steak housą. Vandens bateliai - kaip kam patogiau.  Yra nuėjimas keliose vietose padarytas iš smėlio maišų.

Va guliu dabar ant gulto ir iki šiol negavau rankšluosčio smile.gif pirmas minusas viešbučiui smile.gif

o mokami visi la carte? lauksim atsiliepimu apie steak house smile.gif
kaip suprasti ranksluosciu nera, dar taip nei vienam viesbutyje nebuvo. Pritruko? su kortelem juos pasiimt reikia? ar jie cia kitaip dalijami ?
Atsakyti
Jungiamės ir mes į Jūsų gretas mirksiukas.gif Praeitą ketvirtadienį nusipirkom poilsį Kimeros park ( Kimeros park holiday village) savaitei nuo rugpjūčio 27 d. Keliausim su vaikais 17 m. ir 12 m, bet jau abu skaičiavo kaip suaugusius. Vienam asmeniui mokėjom 469 Eur Garden family tipo kambaryje, šiandien Novature tokio tipo kambaryje kaina vienam 809 Eur blink.gif
Gal kas esate buvę šiame viešbutyje, kokie atsiliepimai? Tophotels.ru turistų nuotraukos ir atsiliepimai labai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruslyte822 @ 2016 07 05, 10:51)
o mokami visi  la carte? lauksim atsiliepimu apie steak house smile.gif
kaip suprasti ranksluosciu nera, dar taip nei vienam viesbutyje nebuvo. Pritruko? su kortelem juos pasiimt reikia? ar jie cia kitaip dalijami ?

Standart tipo kambariams mokami o vip tipo kambariam - ne. Ranksluosciu buvo visada . Standartai turi korteles viloms atnesa prie baseino. Sian kazkaip atnese viena punduka ir visi isgraibste o ir prie pagrindinio baseino pritruko.. zmoniu isties daug labai kazkaip sian.
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2016 07 05, 10:55)
Jungiamės ir mes į Jūsų gretas  mirksiukas.gif Praeitą ketvirtadienį nusipirkom poilsį Kimeros park ( Kimeros park holiday village) savaitei nuo rugpjūčio 27 d. Keliausim su vaikais 17 m. ir 12 m, bet jau abu skaičiavo kaip suaugusius. Vienam asmeniui mokėjom  469 Eur Garden family tipo kambaryje, šiandien Novature tokio tipo kambaryje kaina vienam 809 Eur  blink.gif
Gal kas esate buvę šiame viešbutyje, kokie atsiliepimai? Tophotels.ru turistų nuotraukos ir atsiliepimai labai geri  smile.gif

Labai lauksiu atsiliepimu, mes i sita skrendam rugsejo gale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 07 05, 07:44)
Cobre, ko negriebei bilietų, šios dienos išvykimui į vieną pusę į Antaliją buvo bilietų po 9 eur smile.gif ? smile.gif

Net nesiruosiau griebt smile.gif Del kruvos priezasciu. Visu pirma, tai vasara sventai ant Lietuvos zemes bunam, nes man cia super duper gera vasara. Visu antra, jau turiu bilietus rudeniui. Visu trecia, tarkim protas susisuktu ir sumastyciau vaziuot. Ka man ten veikt liepa?? NEs viesbutyje tai nusisauciau gulinet. Net jei nevaziuot niekur, tai net pasimaudyti normaliai neimanoma. Man patinka maudytis juroje ilgai, tai vasara as tiesiog sudegu ant to vandens. Kremai gelbsti, bet komforto nulis. Nepritaikyta as tokiems poilsiams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 05 liepos 2016 - 11:11
QUOTE(pelytte @ 2016 07 05, 10:53)
A kur tokiu psiulymu buna? Kur ieskot?

Tik kelionių agentūrose smile.gif
Atsakyti