labarytis

atostogos baigėsi. visai smagu grįžti atsigaivint į lietingą Lietuvą

prisėdau šiek tiek įspūdžių.
Nirvana Lagoon villas and suites viešbutis.
Rašiau jau, kad padarėm upgrade į vilos tipo kambarį. Sukračius visas mintis parašysiu įspūdžius

Visgi manau, kad jei ne tas upgrade , tai atostogų įspūdžiai būtų ne tokie geri.
Viešbučio teritorija didelė, daug baseinų, bet tik vienu baseinu gali naudotis standart tipo kambariai ir tai, mano akimis, didžiausias minusas. Tas baseinas nepaliko jokio įspūdžio - sąlyginai nedidelis, paprsastos kvadrato formos aplink kurį masė žmonių, ir pastovūs boomčikai . Nesu aš sena tarka, kad nemėgti šiuolaikiškos muzkos, bet pati koncepcija viešbučio man labai pjovėsi su ta leidžiama muzika ir organizuojamais dj renginiai vakarais. Gerai kad vilos atokiai ir ten buvo ramu.
Maitinimas. daug punktų, tikrai yra kur pavalgyt visą dieną. vaisiai ledai - puiku. Buvau nusivylus pagrindinio restorano grill patiekalais. Galbūt kad patys esam mėgėjai grilio ir itin dažnai kepam, tai kažkaip nu nuvylė mane tos kepamos mėsos ir žuvys. maistas prėskas, mėsa perkepta ( suprantu, turbūt saugosi nuo apsinuodyjimu). bet ne kartą teko atiminėt iš šefo keptuvės ,,nedadarytą" kepsnį

Personalas. Pagrindiniam restorane buvo visko. Baruose visi smagūs ir paslaugūs.
A la carte išbandėm tik grill restoraną, kuris pagal atsiliepimus turėjo būt geriausias. Paliko vidutinišką įspūdį. Mėsa gera, bet paruošta galėjo būti ir geriau
Vandens parkas - puikus. čia priekaištų neturiu.
endrojo sumoj išvada mano, kad ilsėčiaus Nirvanoj tik vilose , bet kaina mūsų operatorių kosminė į jas važiuot. Jei standartas tai tik už itin patrauklą kainą be tikrai ne už 3000 eur 4 asmenų šeimai

šiaip pastebėjimas - skridom du lėktuvai 15 min skirtumu iš LT. Tezikai išskrido anksčiau, juos vežė autobusu ki lėktuvo. Novaturo lėktuvas buvo prikabintas prie kojinės

grįžtant Teztouro lėktuvas turėjo išskrist 15 min anksčiau bet jų skrydis buvo nukeltas 2 val. Mes išskridom laiku. Teztouro autobusas vėlavo į mūsų viešbutį 30 min nuo numatyto atvykimo laiko ( žmonės ryte galėjo bent kiek ilgiau pamiegot). Mus Novaturas paėmė kaip transporteriai

tad pliusas Novaturui šį kartą
tiek įsoūdžių

sekantį kartą planuojam išbandyt Maxx Royal , per išakstinius išpardavimus turėtų gautis visai nebloga kaina
dėl neramumų. Oro uoste patikros sugriežtinots, bet kelios patikros.