Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA

QUOTE(Udrius @ 2016 07 10, 17:00)
Jei yra du skrydziai per diena galima padaryti. Bet jei ne tai nea...

Ar siemet is vis yra popieriniai skrydziai? ( tezturo ar novaturo)
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2016 07 10, 14:02)
O kaip užimat vaikus skrydžio metu? Ar rodo kokius filmus lėktuve (su Small planet airlines skrendant)?
Kokia patirtis tų, kurių vaikai važiuodami mašina vemia - ar lėktuve tas pats?  g.gif

Tai, pykina ir skrendant. Puikiai padeda tam skirti vaistai thumbup.gif Butinai nusipirkit ir duokit prieš skrydį ir prieš važiavimą.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2016 07 10, 21:41)
Tai, pykina ir skrendant. Puikiai padeda tam skirti vaistai  thumbup.gif  Butinai nusipirkit ir duokit prieš skrydį ir prieš važiavimą.

Nu kad skrendant bent maniskiu nepykina, tik autobuse ir kai kuriose lengvosiose... Bet čia jau nepabandes nesužinosi...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 07 10, 22:18)
Nu kad skrendant bent maniskiu nepykina, tik autobuse ir kai kuriose lengvosiose... Bet čia jau nepabandes nesužinosi...

Individualu labai, bet geriau apsidrausti 4u.gif Vaistai iš imbiero taigi nieko baisaus. Pvz dukrą jokioje antžeminėje transporto priemonėje nepykina, tik lėktuve. Sūnų niekada niekur nepykino, bet važiuojant serpantino keliais ir lėktuve net labai. Po vaistų vartojimo jokio net menkiausio pykinimo nebebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2016 07 11, 09:09)
Individualu labai, bet geriau apsidrausti  4u.gif  Vaistai iš imbiero taigi nieko baisaus. Pvz dukrą jokioje antžeminėje transporto priemonėje nepykina, tik lėktuve. Sūnų niekada niekur nepykino, bet važiuojant serpantino keliais ir lėktuve net labai. Po vaistų vartojimo jokio net menkiausio pykinimo nebebuvo  4u.gif

Tie su imbieru nei man, nei vaikam jokio poveikio nedaro...
Atsakyti
Priminkite, kaip yra registruojantis į skrydį internetu - įlaipinimo korteles atsiunčia į el. paštą, ar iškart jos suformuojamos ir reikia atsispausdint?
Atsakyti
labarytis smile.gif atostogos baigėsi. visai smagu grįžti atsigaivint į lietingą Lietuvą biggrin.gif

prisėdau šiek tiek įspūdžių.
Nirvana Lagoon villas and suites viešbutis.
Rašiau jau, kad padarėm upgrade į vilos tipo kambarį. Sukračius visas mintis parašysiu įspūdžius smile.gif
Visgi manau, kad jei ne tas upgrade , tai atostogų įspūdžiai būtų ne tokie geri.
Viešbučio teritorija didelė, daug baseinų, bet tik vienu baseinu gali naudotis standart tipo kambariai ir tai, mano akimis, didžiausias minusas. Tas baseinas nepaliko jokio įspūdžio - sąlyginai nedidelis, paprsastos kvadrato formos aplink kurį masė žmonių, ir pastovūs boomčikai . Nesu aš sena tarka, kad nemėgti šiuolaikiškos muzkos, bet pati koncepcija viešbučio man labai pjovėsi su ta leidžiama muzika ir organizuojamais dj renginiai vakarais. Gerai kad vilos atokiai ir ten buvo ramu.
Maitinimas. daug punktų, tikrai yra kur pavalgyt visą dieną. vaisiai ledai - puiku. Buvau nusivylus pagrindinio restorano grill patiekalais. Galbūt kad patys esam mėgėjai grilio ir itin dažnai kepam, tai kažkaip nu nuvylė mane tos kepamos mėsos ir žuvys. maistas prėskas, mėsa perkepta ( suprantu, turbūt saugosi nuo apsinuodyjimu). bet ne kartą teko atiminėt iš šefo keptuvės ,,nedadarytą" kepsnį smile.gif
Personalas. Pagrindiniam restorane buvo visko. Baruose visi smagūs ir paslaugūs.
A la carte išbandėm tik grill restoraną, kuris pagal atsiliepimus turėjo būt geriausias. Paliko vidutinišką įspūdį. Mėsa gera, bet paruošta galėjo būti ir geriau
Vandens parkas - puikus. čia priekaištų neturiu.

endrojo sumoj išvada mano, kad ilsėčiaus Nirvanoj tik vilose , bet kaina mūsų operatorių kosminė į jas važiuot. Jei standartas tai tik už itin patrauklą kainą be tikrai ne už 3000 eur 4 asmenų šeimai smile.gif

šiaip pastebėjimas - skridom du lėktuvai 15 min skirtumu iš LT. Tezikai išskrido anksčiau, juos vežė autobusu ki lėktuvo. Novaturo lėktuvas buvo prikabintas prie kojinės smile.gif grįžtant Teztouro lėktuvas turėjo išskrist 15 min anksčiau bet jų skrydis buvo nukeltas 2 val. Mes išskridom laiku. Teztouro autobusas vėlavo į mūsų viešbutį 30 min nuo numatyto atvykimo laiko ( žmonės ryte galėjo bent kiek ilgiau pamiegot). Mus Novaturas paėmė kaip transporteriai smile.gif tad pliusas Novaturui šį kartą smile.gif
tiek įsoūdžių smile.gif sekantį kartą planuojam išbandyt Maxx Royal , per išakstinius išpardavimus turėtų gautis visai nebloga kaina smile.gif

dėl neramumų. Oro uoste patikros sugriežtinots, bet kelios patikros.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 07 11, 09:20)
Tie su imbieru nei man, nei vaikam jokio poveikio nedaro...

Nu va, kaip kiekvienam individualiai veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2016 07 11, 08:45)
labarytis smile.gif atostogos baigėsi. visai smagu grįžti atsigaivint į lietingą Lietuvą biggrin.gif

prisėdau šiek tiek įspūdžių.
Nirvana Lagoon villas and suites viešbutis.
Rašiau jau, kad padarėm upgrade į vilos tipo kambarį. Sukračius visas mintis parašysiu įspūdžius smile.gif
Visgi manau, kad jei ne tas upgrade , tai atostogų įspūdžiai būtų ne tokie geri.
Viešbučio teritorija didelė, daug baseinų, bet tik vienu baseinu gali naudotis standart tipo kambariai ir tai, mano akimis, didžiausias minusas. Tas baseinas nepaliko jokio įspūdžio - sąlyginai nedidelis, paprsastos kvadrato formos aplink kurį masė žmonių, ir pastovūs boomčikai . Nesu aš sena tarka, kad nemėgti šiuolaikiškos muzkos, bet pati koncepcija viešbučio man labai pjovėsi su ta leidžiama muzika ir organizuojamais dj renginiai vakarais. Gerai kad vilos atokiai ir ten buvo ramu.
Maitinimas. daug punktų, tikrai yra kur pavalgyt visą dieną. vaisiai ledai - puiku. Buvau nusivylus pagrindinio restorano grill patiekalais. Galbūt kad patys esam mėgėjai grilio ir itin dažnai kepam, tai kažkaip nu nuvylė mane tos kepamos mėsos ir žuvys. maistas prėskas, mėsa perkepta ( suprantu, turbūt saugosi nuo apsinuodyjimu). bet ne kartą teko atiminėt iš šefo keptuvės ,,nedadarytą" kepsnį smile.gif
Personalas. Pagrindiniam restorane buvo visko. Baruose visi smagūs ir paslaugūs.
A la carte išbandėm tik grill restoraną, kuris pagal atsiliepimus turėjo būt geriausias. Paliko vidutinišką įspūdį. Mėsa gera, bet paruošta galėjo būti ir geriau
Vandens parkas - puikus. čia priekaištų neturiu.

endrojo sumoj išvada mano, kad ilsėčiaus Nirvanoj tik vilose , bet kaina mūsų operatorių kosminė į jas važiuot. Jei standartas tai tik už itin patrauklą kainą be tikrai ne už 3000 eur 4 asmenų šeimai smile.gif
šiaip pastebėjimas - skridom du lėktuvai 15 min skirtumu iš LT. Tezikai išskrido anksčiau, juos vežė autobusu ki lėktuvo. Novaturo lėktuvas buvo prikabintas prie kojinės smile.gif grįžtant Teztouro lėktuvas turėjo išskrist 15 min anksčiau bet jų skrydis buvo nukeltas 2 val. Mes išskridom laiku. Teztouro autobusas vėlavo į mūsų viešbutį 30 min nuo numatyto atvykimo laiko ( žmonės ryte galėjo bent kiek ilgiau pamiegot). Mus Novaturas paėmė kaip transporteriai smile.gif tad pliusas Novaturui šį kartą smile.gif
tiek įsoūdžių smile.gif sekantį kartą planuojam išbandyt Maxx Royal , per išakstinius išpardavimus turėtų gautis visai nebloga kaina  smile.gif

Oi aciu labai uz objektyvu vertinima, mes vis dar svarstymuose. Dabar del Nirvanos smarkiai suabejojau, nes vila mums per brangi. Ir kaip keista, tiek daug baseinu (raso 17) ir vienu tik galima naudotis g.gif O tai kiti labai maziukai ir priskirti prie vilnu? ar irgi yra diideliu, tik, kad negalima jais naudotis?
Atsakyti
sveikos

gal kas buve kemal bay viesbutyje , kokie atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(Ruslyte822 @ 2016 07 11, 10:15)
Oi aciu labai uz objektyvu vertinima, mes vis dar svarstymuose. Dabar del Nirvanos smarkiai suabejojau, nes vila mums per brangi. Ir kaip keista, tiek daug baseinu (raso 17) ir vienu tik galima naudotis  g.gif O tai kiti labai maziukai ir priskirti prie vilnu? ar irgi yra diideliu, tik, kad negalima jais naudotis?

taip, visi kiti baseinai skirti viloms. Mūsų baseinas prie mūsų kambario buvo gan didelis su dviem tiltukais ir sala. man jis buvo pats gražiausias smile.gif
Nuomonė visada yra labai subjektyvu, galbūt kitiems ten viskas liux pasirodys wink.gif bet mes daug keliaujam ir turim su kuo lygint smile.gif ir man visgi gyvenimas viloje ir standarte pasirodė labai skirtingi dalykai...

mūsų baseinas smile.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 11 liepos 2016 - 10:16
QUOTE(Hastalavista @ 2016 07 10, 14:02)
O kaip užimat vaikus skrydžio metu? Ar rodo kokius filmus lėktuve (su Small planet airlines skrendant)?
Kokia patirtis tų, kurių vaikai važiuodami mašina vemia - ar lėktuve tas pats?  g.gif

Planšetė.Small planet jokių filmukų nerodo, ten net ne visuose lėktuvuose tie ekranai yra.

QUOTE(Kristalė* @ 2016 07 10, 21:26)
Ar siemet is vis yra popieriniai skrydziai? ( tezturo ar novaturo)

popietiniai bent jau gegužės mėn tikrai buvo. mirksiukas.gif Gal retokai- bet buvo.

QUOTE(Kasniuke @ 2016 07 11, 09:29)
Priminkite, kaip yra registruojantis į skrydį internetu - įlaipinimo korteles atsiunčia į el. paštą, ar iškart jos suformuojamos ir reikia atsispausdint?

Į el. paštą tikrai atsiunčiau, bet suformuoja ir registracijos lange iš karto.

QUOTE(Cererakennel @ 2016 07 11, 09:45)

tiek įsoūdžių smile.gif sekantį kartą planuojam išbandyt Maxx Royal , per išakstinius išpardavimus turėtų gautis visai nebloga kaina  smile.gif

o kada reikia paradėti "gaudyti" tuos išankstinius į Maxx Royal. Nes aš irgi pamačiau Maxx ir ...jetus, kaip užsinorėjau.... thumbup.gif
Atsakyti