Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2016 08 02, 04:46)
Sveikos mergaites, pasiilgom jau jusu, griztam darbuotis rugpjucio 8 diena  4u.gif

Kaip gerai thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri nori ?
sunkiai pagautas LANDSEND grozis wub.gif ,su etiketem
dydis US12 PETITE ( dar tiktu regular 10 dyd nesiuojancioms )
kaina 43 eur

sukneles ilgis 92 cm. (jei rikia ilgio dar galima kelis cm atlenkt )
user posted image

ir dar pasilulysiu ax.gif ,naujos su etiketem
Lilyette 38C , kuno spalvos
reali ~ 40 dol. atiduosiu uz tik 11 eur
http://www1.macys.co...-0426?ID=635207
user posted image

Maidenform , 36C , spalva zalia -grazi ir puikiai tinka vasarai
reali kaina 35 dol. atiduosiu uz tik 9.50 eur
user posted image

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 08 01, 21:46)
Čia vienas iš tų modelių kur koja ne čemodanais apauta atrodo.

Skaičiau tris kart iš eilės, jei ne 4ris lotuliukas.gif biggrin.gif
Ta prasme, gražiai atrodo šie, tą turėjot omeny?
-Oi kaip patiko, negaliu biggrin.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 02, 10:59)
Skaičiau tris kart iš eilės, jei ne 4ris  lotuliukas.gif  biggrin.gif
Ta prasme, gražiai atrodo šie, tą turėjot omeny?
-Oi kaip patiko, negaliu  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

jawohl! biggrin.gif dailūs tikrai. aš dėviu 41 dydį, ir mano koja nėra plati, bet pvz užsidėjau 574 modelį tai atrodžiau kaip mažasis Mukas su savo didžiosiom šliopkėm. Baisu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 08 02, 11:08)
jawohl!  biggrin.gif dailūs tikrai. aš dėviu 41 dydį, ir mano koja nėra plati, bet pvz užsidėjau 574 modelį tai atrodžiau kaip mažasis Mukas su savo didžiosiom šliopkėm. Baisu.

biggrin.gif Ačiū, o aš dar galvojau apie 574...
Papildyta:
QUOTE(Renadai @ 2016 08 01, 22:55)
ne platūs tikrai  schmoll.gif aš dažniausiai nešioju US 8,5 - ėmiau 7 - jis gal daugiau atitinka EU40  g.gif Rašo UK 6,5, EU 40, 25 cm. Gal jei norit mažesnių, reiktų imt 6,5  g.gif
Pergyvenau laukdama, kad bus maži, kai pamačiau - pagalvojau - ryškiai maži  doh.gif , bet kai pasimatavau - nebenusiimu jau, nešioju kasdien  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Siulau per mergaites pirktus 4u.gif

Naujas J. Crew suknele su dirbtines odos rankovemis (FAUX LEATHER ZIP DRESS). Dydis 2, spalva tamsiai melyna. Sukneles ismatavimai: ilgis nuo petuko vidurio 86 cm, pazastukai 43.5 cm, bet dar yra isiuvai, rankoves vidine siule 39, isorine 54.5 cm. Man nesiojanciai XS didele, manau atitinka S. 60 EUR
user posted image

Nauja Free people suknele, spalva juoda, dydis 2. Virsus ir klubai laisvi, liemens linija 32 cm, segasi uztrauktuku per sona. Sukneles sonuose yra skeltukai. Nepersimato, po apacia apatine suknele. Labai smagi medziagyte, super tinka vasarai. 30 EUR
user posted image

Naujas J. Crew megztukas. Sudetis Merino wool/nylon/cashmere. Dydis X-SMALL (atitinka S-M), spalva juoda. 20 EUR
user posted image

Nauja J. Crew suknele, XS dydis. 54 EUR
user posted image

Nauja Victorios Secret liemenele (Very Sexy Flirt Demi Bra), dydis 34A, su pakelimu (push up). 25 EUR
user posted image

Naujos Juicy Couture basutes, odines, vidinis padukas taip pat oda. Spalva auksine. Dydis 8,5 US, vidpadis 26 cm. 32 EUR
user posted image

Naujas Ann Taylor megztukas, dydis petite XXS (manau atitinka XS dydi ir tai atrodo kaip foto, laisvai krenta apie liemeni). Spalva tamsiai melyna. 12 EUR
user posted image

Naujas lininis Ann Taylor megztukas, dydis regular XXS (atitinka XS-S, krenta laisvai kaip foto). Spalva melsva, zydra. 15 EUR
user posted image

Nauji Ann Taylor batukai, dydis 8 US (manau kiek mazinti, atitinka 37.5-38 dydi). 24 EUR
user posted image
NUORODA

VISA MANO ISPARDUOTUVE, UZSUKITE! smile.gif
Atsakyti
Stuleju, aš labai norėčiau J. Crew suknytės. Kaip susisiekt su jumis schmoll.gif

Naujas J. Crew suknele su dirbtines odos rankovemis (FAUX LEATHER ZIP DRESS). Dydis 2, spalva tamsiai melyna. Sukneles ismatavimai: ilgis nuo petuko vidurio 86 cm, pazastukai 43.5 cm, bet dar yra isiuvai, rankoves vidine siule 39, isorine 54.5 cm. Man nesiojanciai XS didele, manau atitinka S. 60 EUR
user posted image

Nauja Free people suknele, spalva juoda, dydis 2. Virsus ir klubai laisvi, liemens linija 32 cm, segasi uztrauktuku per sona. Sukneles sonuose yra skeltukai. Nepersimato, po apacia apatine suknele. Labai smagi medziagyte, super tinka vasarai. 30 EUR
user posted image

Naujas J. Crew megztukas. Sudetis Merino wool/nylon/cashmere. Dydis X-SMALL (atitinka S-M), spalva juoda. 20 EUR
user posted image

Nauja J. Crew suknele, XS dydis. 54 EUR
user posted image

Nauja Victorios Secret liemenele (Very Sexy Flirt Demi Bra), dydis 34A, su pakelimu (push up). 25 EUR
user posted image

Naujos Juicy Couture basutes, odines, vidinis padukas taip pat oda. Spalva auksine. Dydis 8,5 US, vidpadis 26 cm. 32 EUR
user posted image

Naujas Ann Taylor megztukas, dydis petite XXS (manau atitinka XS dydi ir tai atrodo kaip foto, laisvai krenta apie liemeni). Spalva tamsiai melyna. 12 EUR
user posted image

Naujas lininis Ann Taylor megztukas, dydis regular XXS (atitinka XS-S, krenta laisvai kaip foto). Spalva melsva, zydra. 15 EUR
user posted image

Nauji Ann Taylor batukai, dydis 8 US (manau kiek mazinti, atitinka 37.5-38 dydi). 24 EUR
user posted image
NUORODA

VISA MANO ISPARDUOTUVE, UZSUKITE! smile.gif
[/quote]
Atsakyti
Gal kas norite ax.gif 4u.gif
Naujos landsend usa 9 uk 7 euro 40 odines mint spalvos balerinos. Vidpadis 25.7-8 cm.

Kaina 19 euru su reg siuntimu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos noriu pasiulyti netikusius NB kedukus 4u.gif
Dydis US 7, EU 40, 25 cm.

http://www.joesnewba...p?style=U420RNR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetlana85: 02 rugpjūčio 2016 - 21:54
labas vakaras, kur patartumet ieskoti kupriniu mergaitei?
kazkada seniau viena mergaite kazkoki psl buvo rekomendavus, bet kadangi tuo metu nereikejo tai neuzfiksavau:)
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2016 08 02, 23:01)
labas vakaras, kur patartumet ieskoti kupriniu mergaitei?
kazkada seniau viena mergaite kazkoki psl buvo rekomendavus, bet kadangi tuo metu nereikejo tai neuzfiksavau:)

Jei mokykliniu - potterybarnkids arba landsend
Atsakyti

naujas, Lauren Jeans Co vilnos megztinis, S dydžio, 36/38 europietisko, sudetis 64 acrylic, 24 wool, 12 polyester , orig. kaina 140 dol

kaina- 34 eur

user posted image

naujos pilnai odines CUBANAS basutės pirktos yoox.com svetaineje 7 USA, 37 eu dydzio , orig. kaina 111 dol

kaina- 34 eur

Vidpadis - 24 cm

user posted image

nauji mot Clarks zomso/medziaginiai labai lengvi, lankstūs, su ortopediniu vidpadžiu kedai, 7 Usa, 37 eu dydzio, orig kaina 95 dol, pirkti su labai didele nuolaida, kedai labai lengvi, tinka ilgiems vaiksciojimams ir labai komfortabilus kojoms
kaina - 52 eur

user posted image

user posted image

naujos DEX ponte skinny leg pants -kelnes, XS dydzio, XS dydi atitinka, sudėtis: Viscose/nylon/spandex
kaina - 34 eur

Ismatavimai:

liemuo 32,50 cm
klubai 35 cm
vidines siules ilgis 76 cm

user posted image

Papildyta:

naujas, merino vilnos megztukas, S dydzio, atitinka S/M europietiska dydi, juodos spalvytės
kaina- 30 eur

user posted image

nauji , Sophie B. naktinukai su kelnaitemis, abi dalys - M dydzio, liemenele su push up`u ,- korsetas lyg silkines, svelnios, slidzios medziagytes , pirktas ideeli su labai didele nuolaida
kaina- 13 eur

user posted image

naujas jcrew maudymosi kostiumėlis, 6 dydžio, rožinės/oranžinės spalvyciu, juostuotas, smagus , krutines kauseliai pakietinti , tinka B/C krūtinei ,36/38 europietiskam dydžiui, orig kaina 115 dol

kaina- 13 eur

user posted image

naujas jcrew vilnos sijonas 17 inches ilgio, siltas, 0 dydzio, atitinka 36 (S) europietiska dydi
kaina- 40 eur

user posted image

Naujas jcrew maudymosi kostiumelis , liemenelė pakietintais kauseliais 34 C (75C) dydzio, kelnaites su higienine juostele S dydžio
kaina- 35 eur

spalvyte kaip I nuotraukoje (melsva)

user posted image

user posted image

user posted image

Naujas Landsend susiaučiamas megztukas, 36 dydzio , sodriai melynos spalvytes, pirktas su didiele nuolaida
kaina- 16 eur

user posted image

Atsakyti