Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(bruknė* @ 2016 07 01, 23:57)
Sveikos ax.gif
Kažkaip vis nėra laiko prie kompo prisėsti smile.gif . Jau kacų nuotykiai kad prajuokino, tai iki ašarų  biggrin.gif . Visiems katinukams po mažą pelytę  liezuvis.gif . Maniškiai nepriklauso nei maišelių , nei dėžučių mylėtojų frakcijai  schmoll.gif . Va kas sudomina, tai atidarytas lagaminas smile.gif .
O čia į jautrią katukų išėjimo temą. Netyčia gavosi toks kadras, bet taip ir įsivaizduoju ėjimą į vaivorykštės šalį  unsure.gif  ax.gif

Gražu. smile.gif Nors liūdna, bet gražu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Dar vartotės pataluose g.gif , keltis laikas, saulytė žeme ridinėjas,Vakar oro prognozę kai išgirdau doh.gif .Atšals ir labai stipriai.Liūdna.
Brukne, gražus kadras wub.gif Ir visai ne liūdnas, na kas eina ant vaivorykštės su pavadžiu?
Pas mus irgi taip būna, Vėjas bando Špokiui galvą nukąsti.Tik kad ta galva stipriai laikosi, ir letenos su nagais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 07 01, 23:57)

O čia į jautrią katukų išėjimo temą. Netyčia gavosi toks kadras, bet taip ir įsivaizduoju ėjimą į vaivorykštės šalį  unsure.gif  ax.gif

Tikrai taip! Tigutei iki vaivorykštės šalies va taip pat nuo upės kranto kaip sakoma "ranka paduot" wub.gif wub.gif wub.gif

Vis galvoju kaip čia tam vaikui reikės pasakyti, ir visai pamiršus apie vaivorykštes buvau! Vo idėja, taip papasakosim, kad išėjo vaivorykštės pažiūrėti, o kai danguje ji bus, mes prisiminsim ją!

Net pačiai smagiau, kad jau nereikės meluoti, o ir siaubų nereikės pasakoti...
Atsakyti
Taip ,Ruste, toks nevisiškas melas yra geriausias.Mažiau klausimų tada kils. Pamenu vaikystėje turėjau šuniuką Meškiuką. Jis jau buvo senas ir vieną dieną dingo. Tai man senelis pasakė,kad Meškis labai susirgo ir jį paleido ieškoti gydomųjų žolių.Ras , pasveiks ir pareis.Žinoma neparėjo verysad.gif Bet tas faktas ir laukimas nebuvo tokie skausmingi.Kaip vaikui greitai ir pasimiršo.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 07 02, 09:28)
Labas rytas 4u.gif Dar vartotės pataluose  g.gif , keltis laikas, saulytė žeme ridinėjas,Vakar oro prognozę kai išgirdau doh.gif .Atšals ir labai stipriai.Liūdna.

Labas rytas smile.gif Gerai būtų pataluose, bet aš jau darbe verysad.gif
Stipriai atšals? Nenoriu schmoll.gif Kas sakė, gal melavo? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kitą savaitę trečiadienį, kai mes į LT pajūrį dumsim, atšals. Pamatysit, tokie jau mes- Merfės pasekėjai doh.gif
O dabar sėdim oro uoste, pakeliui į Kijevą. Sakyč, jau galėčiau po eilinės oro uosto apsauginių vartų patikros prašyt kokios kaip minimum plaučių rentgeno nuotraukos, ir ne vienos. biggrin.gif
Atsakyti
Įlyskit į gismeteo ir pasigėrėkit verysad.gif doh.gif
Aist, būk gera, nevažiuok į pajūrį.Negi ir tau lietaus ir darganos reikia?
Atjausk driežiukus. mirksiukas.gif
Apšvitins tave visaip kaip įvairiai unsure.gif
Atsakyti
Aist - smagaus Kijevo 4u.gif
Atšalimo trečiadienį nenoriu verysad.gif Diinkinėms būt gerai kokie 25 laipsniai šilumos smile.gif
Beje, Daredi, panašu kad mano driežų mašinoj panaši problema kaip ir tavo smile.gif freono tikrai yra o nešaldo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 07 02, 11:45)
Aist - smagaus Kijevo  4u.gif
Atšalimo trečiadienį nenoriu  verysad.gif  Diinkinėms būt gerai kokie 25 laipsniai šilumos  smile.gif
Beje, Daredi, panašu kad mano driežų mašinoj panaši problema kaip ir tavo  smile.gif  freono tikrai yra o nešaldo  doh.gif

Pažiūrėjau Kaune trečiadienį bus 18 laipsnių ir gali palyti. Nereikės ir kondiškės...
Bet šiaip bjauru be jos vasarą...
Atsakyti
Pliažinatės visos g.gif . Mano chebra irgi prie vandens išvarius... O aš dirbu verysad.gif
Atsakyti
O aš iš senos trikotažinės paklodės su gumom, sukarpius juostas supyniau ilgą kasą, dabar ją susiųsiu ir padarysiu katinams namuką!

Tikiuosi gausis biggrin.gif parodysiu ką padarius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 02, 14:20)
O aš iš senos trikotažinės paklodės su gumom, sukarpius juostas supyniau ilgą kasą, dabar ją susiųsiu ir padarysiu katinams namuką!

Tikiuosi gausis biggrin.gif parodysiu ką padarius  4u.gif

Išradinga ax.gif . Lauksim rezultatų ir katinuku įvertinimo 4u.gif
Atsakyti