Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(Gretuteka @ 2016 07 10, 19:30)
Ačiū mielosios už siuntinuką  4u.gif kašmyriukas labai mielas  wub.gif ir su gera signalizacija  lotuliukas.gif pamiršau iš rankinės išsiiimt, Senukuose ištikrino viską kol rado ką išmagnetint  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nera uz ka
aciu Tau ir visoms kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2016 07 10, 20:30)
Ačiū mielosios už siuntinuką  4u.gif kašmyriukas labai mielas  wub.gif ir su gera signalizacija  lotuliukas.gif pamiršau iš rankinės išsiiimt, Senukuose ištikrino viską kol rado ką išmagnetint  biggrin.gif

Buvo buvo ir man pavasarį toks dalykas, vaikštau pasipuošus, signalizacija cypia iš paskos, žiūūūri visi kaip į vagį , gerai kad atsirado supratinga mergaitė, tai nukirpo čipą biggrin.gif mirksiukas.gif Net kažkaip nepagalvojau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,

issiunciau labai daug skaiciu. del visa ko, visos laukiancios, pasitikrinkit, prasau, ir spam folderius. aciu
Papildyta:
TOMS Kids Seasonal Classics (Little Kid/Big Kid), dydis 1.5youth, kaina 26eur

user posted image

Unbelievable Testing Laboratory Kids Pencil (Toddler/Little Kid/Big Kid), dydis 1.5, kaina 13eur

user posted image

pirkta is cia, tik jau ner geltonu
Atsakyti
Labas rytas, o jau visi skaičiukai išsiųsti, mokėti ar dar palaukti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2016 07 11, 04:51)
Labas rytas, o jau visi skaičiukai išsiųsti, mokėti ar dar palaukti ?  4u.gif

Aš žinau, kad dar bus sąsk. 4u.gif O kieno ir kiek, jau nepasakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu. Man per siauri. Dydis 9. kaina 45,55 eur.

http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Atsakyti
Sveikos Klaipėda man 17-19 reikės išvažiuoti. Todėl lauksiu šiandien 12-17 ir 19-21.
Atsakyti
Aciu us Gap dzinsiukus, nu nerealus, smagus, gražus smile.gif aciu dar karta thumbup.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mokine @ 2016 07 11, 12:16)
Aciu us Gap dzinsiukus, nu nerealus, smagus, gražus smile.gif aciu dar karta  thumbup.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

As irgi jais labai patenkinta, turbut apie tuos pacius su gelytem kalbam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2016 07 11, 13:39)
As irgi jais labai patenkinta, turbut apie tuos pacius su gelytem kalbam wub.gif

taip taip , apie tuos pačius smile.gif tik ilgi gal per trumpa pasiėmiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2016 07 11, 13:39)

kokiomis apimtimis emet? jei per sedimaja 110 tao 30 bus mazas g.gif nes radaua tsiliepima, kad jie didinti, reiktu imti dydziu mazesnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 07 11, 14:24)
kokiomis apimtimis emet? jei per sedimaja 110 tao 30 bus mazas g.gif  nes radaua tsiliepima, kad jie didinti, reiktu imti dydziu mazesnius 4u.gif

Klubams 92 cm tinka 26 dydis, klubams 90 cm 25 dydis
Atsakyti