Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(Siaip @ 2016 07 21, 14:49)
Kaip laukiu Temidės žinutės šį kartą  doh.gif  Ok, ne tik šį kartą  biggrin.gif  blush2.gif

o kaip aš laukiu biggrin.gif baigiu čia viena temą priverkt smile.gif o prekė tai tik viena mano ...bet labai laukiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 07 21, 11:57)
o kaip aš laukiu  biggrin.gif  baigiu čia viena temą priverkt smile.gif o prekė tai tik viena mano ...bet labai laukiama  biggrin.gif

su kaunu taip jau yra. kad mūsų kujeris asmeninis ne tuo pat metu pristato biggrin.gif Taip kad Temidė šiuo atveju niekuo dėta 4u.gif

O aš jau surašius žinutes. Kas negavot - rėkit garsiai garsiai, kad neužsigulėtų daiktai iki rudens mirksiukas.gif
Atsakyti
O saskaitu dar bus? Kate25 lyg minejo, kad buvo siuntinuku nesvertu truputy ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2016 07 21, 16:03)
su kaunu taip jau yra. kad mūsų kujeris asmeninis ne tuo pat metu pristato  biggrin.gif Taip kad Temidė šiuo atveju niekuo dėta  4u.gif

O aš jau surašius žinutes. Kas negavot - rėkit garsiai garsiai, kad neužsigulėtų daiktai iki rudens  mirksiukas.gif

maniskis tuoj paskambins ir atvaziuos doh.gif bet kai pamatys mano ,,maziuka ,, siuntinuka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 21 liepos 2016 - 16:41
Mergaitės, Kaunas irgi gavo dėžes, bet, kadangi jas tik sunešė per slenkstį, reikia viską su žiūrėti ir patikrinti. Kam reikia šiandien ir kas turi mano kontaktus, skambinkit, bandysiu kažkaip operatyviai surasti:)
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2016 07 21, 16:51)
Mergaitės, Kaunas irgi gavo dėžes, bet, kadangi jas tik sunešė per slenkstį,  reikia viską su žiūrėti ir patikrinti. Kam reikia šiandien ir kas turi mano kontaktus, skambinkit, bandysiu kažkaip operatyviai surasti:)

MERGAITES IMESKIT KAS TEMIDES KONTAKTUS 4u.gif
Atsakyti
Gal kam Loft sukneles? L dydis, 30eur

Nuoroda
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2016 07 21, 16:03)
su kaunu taip jau yra. kad mūsų kujeris asmeninis ne tuo pat metu pristato  biggrin.gif Taip kad Temidė šiuo atveju niekuo dėta  4u.gif

O aš jau surašius žinutes. Kas negavot - rėkit garsiai garsiai, kad neužsigulėtų daiktai iki rudens  mirksiukas.gif

Zuika23, mano praėjusios siuntos daiktai dar pas Jus. Žinutės su dalinimo laikais negavau ax.gif

Ačiūūū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2016 07 21, 16:51)
Mergaitės, Kaunas irgi gavo dėžes, bet, kadangi jas tik sunešė per slenkstį,  reikia viską su žiūrėti ir patikrinti. Kam reikia šiandien ir kas turi mano kontaktus, skambinkit, bandysiu kažkaip operatyviai surasti:)

Prasau ir manes nepamirsti biggrin.gif per Kate pirma kart perku,tai bijau but uzmirsta lotuliukas.gif Labai noreciau siandien pasiimt siuntinuka,tad gal galit kokius kontaktus parasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2016 07 21, 14:39)
Zuika23, mano praėjusios siuntos daiktai dar pas Jus. Žinutės su dalinimo laikais negavau ax.gif

Ačiūūū! 4u.gif

vat paimiau ir praleidau doh.gif doh.gif doh.gif pasitaisiau cool.gif
Atsakyti
Parduodu naują, su visom etiketėm Guess Genevia rankinę. Vilnius, galiu siųsti smile.gif į až

user posted image
Atsakyti
Mergytes.koks rajonas Kauno dalintojos (planuoju ryt marsruta) biggrin.gif
Atsakyti