Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(Raselepagegiai @ 2016 07 26, 09:35)
Gerai, kantriai lauksiu ir siuntinuko, ir sąskaitėlės už siuntimą  bigsmile.gif Ačiū  4u.gif

Bus pas visas biggrin.gif

Merginos, labai laukiu dar šian atsiemančių daiktelius. Jau nuo rytojaus jokių pretenzijų dėl negalėjimo paimti nebe priimu devil.gif Jau esu viena koja atostogose, atsiimančių ar bent klausiančių dėl atsiėmimo beveik nėra, todėl ir man jau nebėra tikslo būti namie cool.gif Nuo 29 dienos popietės - Zuikis išeina užtarnautų ir labai reikalingų kūnui ir sielai atostogų vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2016 07 26, 13:37)
Bus pas visas  biggrin.gif

Merginos, labai laukiu dar šian atsiemančių daiktelius. Jau nuo rytojaus jokių pretenzijų dėl negalėjimo paimti  nebe priimu  devil.gif Jau esu viena koja atostogose, atsiimančių ar bent klausiančių dėl atsiėmimo beveik nėra, todėl ir man jau nebėra tikslo būti namie  cool.gif Nuo 29 dienos popietės - Zuikis išeina užtarnautų ir labai reikalingų kūnui ir sielai atostogų  vacation4.gif

Zuika, 29 griztu is atostogu. Ar galima bus ta diena passimt ar ne?
Atsakyti
QUOTE(special @ 2016 07 26, 11:57)
Zuika, 29 griztu is atostogu. Ar galima bus ta diena passimt ar ne?

Teoriškai dar taip. Praktiškai negaliu atsakyti rolleyes.gif Žiūrint kada. Nes po piet jau turiu planų smile.gif O gal būtų kas gali paimti? Nes tikrai labai man sunku prie visų atostogų prisitaikyti. Pati tuoj liksiu be jų 4u.gif
Atsakyti
Didelis aciu uz nuostabu laikrodi wub.gif thumbup.gif

negaliu atsidziaugti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2016 07 26, 16:35)
Didelis aciu uz nuostabu laikrodi  wub.gif  thumbup.gif

negaliu atsidziaugti  bigsmile.gif

koki ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2016 07 26, 12:35)
Didelis aciu uz nuostabu laikrodi  wub.gif  thumbup.gif

negaliu atsidziaugti  bigsmile.gif

pagaliau pristatė bigsmile.gif

Ačiū už kantrybę wub.gif
Atsakyti
Gal parinktumet is VS?
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2016 07 26, 15:50)
pagaliau pristatė  bigsmile.gif

Ačiū už kantrybę  wub.gif

Acii uz siuntinuka ir batelius:) geru atostogu:)
Atsakyti
Aciu jums visoms uz pirkinukus, mergaites🎈
Laikas skrieja zaibisku greiciu ir artejam link starto...
Atsakyti
laisko ir as negavau, nors zadejot parasyti kada galesiu pasiimti siunta, kasdien tikrinu pasta, nei tel nekeliat.. laukiau laiskelio, tikiuosi pasiimti snd siunta galima bus. parasykit zuika savo tel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fridulia: 27 liepos 2016 - 06:40
QUOTE(Fridulia @ 2016 07 27, 03:39)
laisko ir as negavau, nors zadejot parasyti kada galesiu pasiimti siunta, kasdien tikrinu pasta, nei tel nekeliat.. laukiau laiskelio, tikiuosi pasiimti snd siunta galima bus. parasykit zuika savo tel.

Matau kad siųstas jums pranešimas. Jei negavot pranešimo, tai ir nenuostabu kad nekėliau, nes tas numeris negalioja. Pakartosiu pašte. Šian ir galėsit paimti. Tik ne dabar smile.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką smile.gif
Atsakyti