Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 01, 12:17)
Galiu paklausti kodėl? g.gif  verysad.gif

Pirmą dieną dariau,užvakar buvo svečių, tai nedariau, vakar pamirsau....brauk, nes tik uzimsiu vieta lentelej
Atsakyti
Na ka, ledines ir neledines, jus kip norit o as ateinu su ledais ir kava biggrin.gif

QUOTE(lera* @ 2016 07 01, 10:28)
Serena ir taip ledinė, gali paatostogauti cool.gif

drinks_cheers.gif bet neseniai atostogavo, kiek gi galima biggrin.gif

QUOTE(..Serena.. @ 2016 07 01, 11:49)
Nezadu leist sau visko, o beto juk glitimo ir taip nevalgau, mazai grieku belieka, tik saldainiai biggrin.gif bet gersiu chroma, kad ir ju nenoreciau biggrin.gif
Dar reik dirbti iki to ledo biggrin.gif
Va va su situo ir as sutinku  drinks_cheers.gif

tai nuo ko atostogos tada? blush2.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 01, 12:30)
Šiandien 1 metai kai bėgioju wub.gif
Galit sveikinti cool.gif  tongue.gif

Sveikinu ! thumbup.gif
Del svorio, tai as savo ribas irgi zinau, del to per daug nesiparinu, kad ne manekene ar ne ledine blush2.gif Man svarbu gerai jaustis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 01, 14:29)
Del svorio, tai as savo ribas irgi zinau, del to per daug nesiparinu, kad ne manekene ar ne ledine  blush2.gif Man svarbu gerai jaustis  ax.gif

drinks_cheers.gif man irgi, manekene but nenoriu, nes reiktu nebevalgyt biggrin.gif o valgyt man patinka smile.gif
nu bet kiek daug tu numetei nuo sausio thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 01 liepos 2016 - 14:33
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 01, 14:20)
YAZ geriu ir svoris neauga ax.gif

tai ne juos vienus geriu. Velnias čia žino iš tikro, bet svoris pradėjo didėt kai pradėjau gert vaistus, o šiaip niekas kitas gyvenime nepasikeitė, todėl ir susiejau. Gal šiaip nuo senatvės biggrin.gif
Atsakyti
As ir geriau kazkokius hormonus nebepamenu. Tai ziauriai greit svoris uzaugo. Toks jausmas , kad kiekviena diena pleciausi. Per du nestumus neturejau striju, ten per kelis men. atsirado striju ir ant krutine ir ant slaunu. Fu, kad juos velnias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 01, 14:29)
drinks_cheers.gif  bet neseniai atostogavo, kiek gi galima  biggrin.gif
tai nuo ko atostogos tada?  blush2.gif

Visi normalus zmones turi menesi atostogu biggrin.gif
As noriu paatostogauti nuo svarstykliu biggrin.gif dar MB sesuo gryzta, tai bus kokteiliukai, saslykiukai ir t.t. biggrin.gif bet esu vis dar apmastymuos, ar atostogaut ar ne g.gif lentele ipareigotu bent nuliukus priduoti, o ne i pliusa varyt biggrin.gif

Nota tu saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 07 01, 15:22)
beeet, sunkiai krenta , sakei g.gif

Aš didžiąją dalį juos gerdama numečiau. Čia matyt jau riba. Niekada mažai nesvėriau. 60 kg sverdama jau sakė kūda doh.gif o amžius 20 m buvo. tai nėra ko norėti biggrin.gif

QUOTE(Banti @ 2016 07 01, 15:46)
Gal šiaip nuo senatvės biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Man tada irgi senatvė cool.gif Ryški ryški lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 01, 14:32)
drinks_cheers.gif man irgi, manekene but nenoriu, nes reiktu nebevalgyt  biggrin.gif o valgyt man patinka smile.gif
nu bet kiek daug tu numetei nuo sausio  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu aciu biggrin.gif bet geriau sakyk kiek as nuo liepos iki sausio buvau sugebejus priaugt doh.gif
tu irgi nemazai numetei thumbup.gif
galvoju, kad sioj temoj nera tokiu, kurioms valgyti nepatinka rolleyes.gif ir kazin ar daug manekeniu, kurios gali valgyti blush2.gif
Atsakyti
Lentutę baigiu pliusu lotuliukas.gif
57,7 kg (+100g)

Aš už lentelę iki rugsėjo. Tikslas - 56kg thumbup.gif
Atsakyti
lenta-1min tik cool.gif
vakarienė- 200g ant grotelių keptos vištienos file ir dauuug įvairių daržovių

ryt griešisiu su vakariene, draugai į sodybą atv , tai šašlykus kepsim ir aš bealkoholinio šampano gersiu
Atsakyti
Lenta 2 minutes ir 7 sekundes

Su vakariene blogiau, nusipirkau rukyta lydeka o mb makdonalde mesainiu pripirko ir bulvyciu
Ir ko gero valgysiu as juos blush2.gif

Buvau siandien tirtis raumenyna
sake labai neturi prie ko kibti, tik sprandas isitempes, krutines raumuo trumpokas ir soniniai slaunu raumenys silpni
keleta pratimu israse ir viskas
vistik pilatesas matyt i gera

Lera saslykai gi ne griekas, mesyte, baltymai, salia salotu lapu su citrina, pomjdoru, agurku ir thumbup.gif

Ai jo rasausi i lentele iki rugsejo 1
esamas svoris 55,3 siekiamas 53
nes jei neisirasysiu jauciu atsipalaiduosiu tikrai per vasara visai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 liepos 2016 - 17:19
labas dienas, ponios bigsmile.gif
Atsakyti