skola uz sestadieni 1min 16sek, skola uz sekmadieni 1min 20sek. man mistika kaip 2min isbut, nes vakar jau galvojau prikakosiu per ta minute ir 20 sek

QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 04, 07:49)
skola uz sestadieni 1min 16sek, skola uz sekmadieni 1min 20sek. man mistika kaip 2min isbut, nes vakar jau galvojau prikakosiu per ta minute ir 20 sek 

nu kaip kaip, kalatojiesi kazkaip smarkiai kvėpuoji ir sakai sau nu daaar nors truputi
kai jau baigiasi galvoji sakes nebus ne minutes o pasirodo visos dvi
sestadieni dariau pasidejus telefona po nosim tai galiu pasakyt pirma minute sunkiau atlaikiau negu antra
labas rytas

Nuo šiandien jungiuosi
konsultavausi su medikais - galiu

aš nedrebu, jei jau drebu tai nutraukiu
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 04, 08:53)
lenta varysi?

QUOTE(lera* @ 2016 07 04, 07:53)
aš nedrebu, jei jau drebu tai nutraukiu
aš beveik nuo pradžių drebu
bet kartais eina kažkaip susikaupt, kai pavyksta suimt raumenis taip kad nedrebėčiau tada išsilaikau ilgiau
Labas rytas
Trauksiu kilimėlį iš bagažinės ir nuo šiandien jungsiuos ir aš prie lentos. Gana tinginiaut
Pusryčiams pusę meliono sukapojau

QUOTE(Banti @ 2016 07 04, 09:11)
Labas rytas
Trauksiu kilimėlį iš bagažinės ir nuo šiandien jungsiuos ir aš prie lentos. Gana tinginiaut
Pusryčiams pusę meliono sukapojau

mmmm, kokie skanūs pusryčiai....
aš su maže dar lovoj voliojames, bet reikės keltis ir kažką pusryčiams mąstyti
Skola:1:3
Labas rytas,
Kažkaip sunkiai iš pačio ryto.
Labas rytas,
Kažkaip sunkiai iš pačio ryto.
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 04, 08:49)

Tai treniruotis reikia ir 2 min bus. Juk.tai fizinis pasirengimas.
Saunuoles,kas jungiasi

Pusryciams buvo 2 virto kisusiniai, rieke duonos, gabaliukas naminio pasteto, salotu lapai, zalias agurkas. Juoda kava.
Vaziuosiu ieskoti basuciu vestuvems
aš irgi kiaušinius su duona valgiau, nu tik sviestas viešoj pašteto
NoTa klausyk aš dėl tų basučių taip pagalvojau, o tu nenori kūno spalvos pasieškot o ne juodų
kukliu mano supratimu jos prie raudonos suknios ypač vasarą smarkiai geriau, jei juodi tai tik bateliai ir tik prie juodos suknelės
nu bent jau aš sau taip daryčiau, beje kūno spalvos ir bateliai geriau vasarą žiūrisi nei juodi, be to optiškai ilgina ir lieknina kojas
NoTa klausyk aš dėl tų basučių taip pagalvojau, o tu nenori kūno spalvos pasieškot o ne juodų

kukliu mano supratimu jos prie raudonos suknios ypač vasarą smarkiai geriau, jei juodi tai tik bateliai ir tik prie juodos suknelės

nu bent jau aš sau taip daryčiau, beje kūno spalvos ir bateliai geriau vasarą žiūrisi nei juodi, be to optiškai ilgina ir lieknina kojas
QUOTE(qqte @ 2016 07 04, 09:49)
aš irgi kiaušinius su duona valgiau, nu tik sviestas viešoj pašteto

Oi ne. Nemegstu as tokiu spalvu. Gal nusipirkciau, bet kur paskui deti? Pasiziuresiu ka rasiu, tada ir mastysiu.
Noriu tokiu, kurias paskui sunesiociau, o ne guletu dezej.