Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

ačiū damos wink.gif
iš tų nervų,,po poliklinikos(lašelinių mažei sulašino ir paleido)12km suvaikščiojau, pupa miegojo, o aš po naujas apylinkes pasibasčiau, atsigavau:),dabar vyšnių vietoj pietų privalgiau:)
Atsakyti
aš nesugalvoju ką vakarienei
norisi kažko tokio...nelengvo
nu a la silkės ar keptų bulvių doh.gif
Lera maniškis po roto dar ilgai pilvo skausmais skundėsi tai laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Lenta: 1:04
Atsakyti
lentute 1.50
Atsakyti
Labas vakaras,
1:30
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Lenta 2:36
ziauriai neturiu nuotaikos sad.gif pasiguosdama save dar saldziai prisivalgiau sad.gif
Atsakyti
Nota, braukiuosi is lenteles. nors lenta yra vienas is nugaros raumenis stiprinanciu pratimu, bet man matyt netinka, vel pradejo skaudet visa desine nugaros puse (ne raumenis),o sianakt pradejo tirpti koja.
Atsakyti
Lentute 2.50

Uz vakar padarysiu kita diena

As privalgiau silkes su virtom bulvem
sskyciau visai nieko bet porcija ledu tupi saldytuve irgundomai i mane ziuri

Nusipirkau basutes
aukstu stambiu kulnu, uzdarais kulnais, kakavos spalvos
batu kalne
Tokios visai nieko,buvo grazesniu ant spilku bet nepraktisku, kur as su spilkom eisiu paskui....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 liepos 2016 - 21:31
QUOTE(smile_at @ 2016 07 07, 21:05)
Sveikos  4u.gif
Lenta 2:36
ziauriai neturiu nuotaikos sad.gif pasiguosdama save dar saldziai prisivalgiau sad.gif

Was ist? Kur nuotaika dingo? 4u.gif

Po pietu drauge pavaisino pyragu su kava, namuose vakarienei suvalgiau viena sumustini, jauciuosi dar dabar persivalgiusi.

Ar ziurit kas futbola? Negi vokieciai prancuzams pralaimes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 07 07, 21:50)
Was ist? Kur nuotaika dingo?  4u.gif

Po pietu drauge pavaisino pyragu su kava, namuose vakarienei suvalgiau viena sumustini, jauciuosi dar dabar persivalgiusi.

Ar ziurit kas futbola? Negi vokieciai prancuzams pralaimes?  smile.gif

Ai, tikriausiai nuo sedejimo namuose krize jau man verysad.gif tikiuosi praeis greit...

LP Express kaip buvo sunervines ne tas zodis gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif Jei trumpai, uzsisakem kuprines is Vokietijos ir ilgokai negavom, MB pradejo aiskintis, kad jos jau seniai LP Express guli, susiskambino, sutare, kad kurjeris susisieks, lyg viskas gerai. Bet... ne tik kad niekas nepaskambino, bet viena ryta sudejo lapelius kelis atbulinem datom (uz automobilio valytuvo), ale nieko nerado namie blink.gif Auto kieme, tai turi susiprast kad kazkas namuose yra, bet ne, iki duru savo uzpakalio nesugebejo atnest bash.gif Vnz, paskambinau i ta LP Expresss ir pasakiau as viska, ka apie juos galvoju, galvos, kad durna boba, bet jau tikrai labai supykus buvau blush2.gif Kiek veze yra DPD ar Venipak, nei karto jokiu bedu nebuvo, kiek LP Express, tai jau ne karta ir i Rodunios kelia teko vaziuot atsiimt, nu vnz, issiliejau as cia blush2.gif
Atsakyti
smile at, tokie dalykai labiausiai ir sunervina 4u.gif aisku, kad greitai praeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 07 07, 22:12)
smile at, tokie dalykai labiausiai ir sunervina  4u.gif  aisku, kad greitai praeis  4u.gif

Aciu 4u.gif
Tiesa, viena akim futbola ziuriu, nes si kart MB visas rungtynes ziuri, tai ir as nori nenori bet seku. O kas galejo pagalvot, kad futbolas man bent kiek bus idomus lotuliukas.gif
Atsakyti