Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

QUOTE(elizieja @ 2016 08 04, 12:40)
sveikos  4u.gif
Mergaitės, sakykite ar dažnai jcrew ateina brokuoti rūbeliai  blush2.gif Gavau labai gražią suknelę, taip lauktą ir siūlas patemptas, taip gaila - pirkta dar ne su didžiausią nuolaidą už 78dol, nusyvyliau  verysad.gif

Sakyciau retai - ped mano kokius 7 metus jcrew pirkimo ir aktyvaus - esu gavus kiek pamenu 2 rubus su broku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 04 rugpjūčio 2016 - 12:37
QUOTE(elizieja @ 2016 08 04, 11:40)
sveikos  4u.gif
Mergaitės, sakykite ar dažnai jcrew ateina brokuoti rūbeliai  blush2.gif Gavau labai gražią suknelę, taip lauktą ir siūlas patemptas, taip gaila - pirkta dar ne su didžiausią nuolaidą už 78dol, nusyvyliau  verysad.gif

Turbūt jau kokius 5 metus perku ir nesu gavus nei vieno brokuoto rūbo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 08 04, 12:40)
sveikos  4u.gif

Perku 6 metus (70 proc. spintos - kriu), nesu gavusi broko.
Atsakyti
Supratau, aciu uz pasisakymus - cia man turbut tycia taip, kad maziau pirkciau biggrin.gif
Nu bet suknyte tikrai daili ir dydis liuks, nesiosim vistiek 4u.gif
Mano tokia
https://www.jcrew.co...itResults=false

Dabar kaina geresne, gal ir su melynais dryziais pasiimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 08 04, 14:07)
Supratau, aciu uz pasisakymus - cia man turbut tycia taip, kad maziau pirkciau  biggrin.gif
Nu bet suknyte tikrai daili ir dydis liuks, nesiosim vistiek  4u.gif
Mano tokia
https://www.jcrew.co...itResults=false

Dabar kaina geresne, gal ir su melynais dryziais pasiimti  lotuliukas.gif

As irgi sita turiu, bet be defektu smile.gif) tik priduota siuvejai patrumpinimui
Atsakyti
sveikos  4u.gif

Esu gavusi tikrai kelis, bent jau 4 su dideliais brokais, bet gal net nepamenu dar, gal ir daugiau buve yra 4u.gif Viena ruba gavau toki, kad tarpininke sake meskite i siuksliu deze biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 04 rugpjūčio 2016 - 14:25
QUOTE(stuleju @ 2016 08 04, 14:22)
Esu gavusi tikrai kelis, bent jau 4 su dideliais brokais, bet gal net nepamenu dar, gal ir daugiau buve yra 4u.gif Viena ruba gavau toki, kad tarpininke sake meskite i siuksliu deze biggrin.gif

lotuliukas.gif Griežtai pasisakė :-).
Tokių smulkių man regis būna: spręndžiu pagal tai, kai išparduotuvėj parašydavo "tokį gavau" smile.gif ir dėl to trūkumo (defekto, broko) parduodavo smarkiai pigiau.
Man yra buvę be kabliuko gavau tokią palaidinę (prisisiuvau pati).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 rugpjūčio 2016 - 16:23
sveikos  4u.gif

Esu gavus su mazesniu broku net ne kelis, o su didesniu irgi minimum pora... Praktiskai is seilo ir jei dar gaudomas rubas dazniausiai ir pasitaiko su broku, nes jie buna grazinti...
Atsakyti
Vieną esu gavusi su didesniu broku - maikutė atėjo be vienos akutės. Per ~7 metus gausaus pirkimo iš crew, manau, čia nieko baisaus smile.gif
Atsakyti
Man ir patemptas siūlas šios suknelės
user posted image (atsiprašau už skolintą foto)
bet kadangi ji tokios medžiagos, kad tą siūla galima be problemų sutvarkyt ir man l. tiko 2 dydis, ačiū visom padėjusioms apsispręsti
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2016 08 05, 10:32)
Man ir patemptas siūlas šios suknelės
[...]
bet kadangi ji tokios medžiagos, kad tą siūla galima be problemų sutvarkyt ir man l. tiko 2 dydis, ačiū visom padėjusioms apsispręsti

Jei galite, parašykite prašau su kiek cm [išmatavimais] jums tiko 2 dydis. smile.gif Ir jei per daug, dar nuorodos paprašysiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 05, 11:55)
Jei galite, parašykite prašau su kiek cm [išmatavimais] jums tiko 2 dydis.  smile.gif  Ir jei  per daug, dar nuorodos paprašysiu  biggrin.gif  4u.gif

Nuoroda https://www.jcrew.co...p;bmUID=lkAvBd4

krūtinė apie 84-86 (nuo push up priklauso biggrin.gif )
klubai apie 91-92 cm

Nėra ji aptempta, bet ta stora medžiaga gerai man gula...

Tarkim kitos suknelės (panašaus modelio) 2 dydį siaurinau per klubus

Atsakyti