Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

Man irgi tik tokia mintis atejo.bet negi gali taip but? Nes kaip cia yra, tiek metu perkuos ir net neturiu bananos dzinsu...
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2016 08 25, 09:12)
Gal galite tos striukės dydžius pakomentuoti?

As turiu su 178 ugiu Tall L dydi.
krutine kazkur 105. tai viskas puikiai.
pernai visa ziema isvaiksciojau, tikrai nesusalau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 08 30, 18:01)
Man irgi tik tokia mintis atejo.bet negi gali taip but? Nes kaip cia yra, tiek metu perkuos ir net neturiu bananos dzinsu...

biggrin.gif Ir aš neturiu. Bet gal ir ne taip čia šifruojas ax.gif
Atsakyti
Paskutinis kazkieno idetas kombis su kulotem nu toks grazus wub.gif

Mano labai giriami paskutinieji
sita emiau S,neaptemptas,laisvesnis,labai grazus bigsmile.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lmpTulp

Sitas is nuotraukas atrode kietas,o istikruju nerealiai minkstutis,storulis toks,labai norejau tokio thumbup.gif Emiau XS,idealiai,laisvas bet ne per laisvas. Ranku mezgimas,labai uzskaitau!
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lo1uUOE
Atsakyti
Žinau, kad kažkas kažkada lyg pirko šį švarkelį. Įdomu, ar tiktų turint didoką krūtinę? Ar neatrodytų tos dvi eilės sagų keistai? Šiaip dažniausiai perku švarkus su gilia V iškirpte ir 1 saga, bet noriu kažko kito g.gif Ką manot?

Ir beje, ar turit kuri matchstick cords? Tokius. Dabar tai jie brangūs, bet įdomu ateičiai, kas ten per modelis - nei tai skinny, nei tai straight g.gif Ar labai limpa prie jų visokie pūkai?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 08 31, 07:57)
Žinau, kad kažkas kažkada lyg pirko šį švarkelį. Įdomu, ar tiktų turint didoką krūtinę? Ar neatrodytų tos dvi eilės sagų keistai? Šiaip dažniausiai perku švarkus su gilia V iškirpte ir 1 saga, bet noriu kažko kito  g.gif Ką manot?

Aš turiu 12 d. Retokai dėviu, bet smagus švarkas pasikeitimui. Man dėl plačių pečių gražiau atrodo atsegtas, o šiaip labai maloni medžiaga.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 08 30, 18:19)
nedaeina niekaip..kas tas BR?

Taip, Banana Republic :)
Papildyta:
O gal Ann Taylor yra tekę džinsus pirkti?
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 08 31, 08:43)
Papildyta:

Man tekę. Be galo patenkinta. Tik reikia imt dydžiu mažesnius nei įprastą [pvz. 2 vietoje 4].
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 08 31, 07:57)
Ir beje, ar turit kuri matchstick cords? Tokius. Dabar tai jie brangūs, bet įdomu ateičiai, kas ten per modelis - nei tai skinny, nei tai straight  g.gif Ar labai limpa prie jų visokie pūkai?

man asmeniskai labai patinka, nes netinka man skinny, kojos ir taip plonos, nepatinka aptempta labai...turejau ir dzinsus ir velvetkes matchstick labai patiko, na mano figurai, kuri yra straight, be apvalumu-tai tinka toks modelis, nekaba ties slaunim nereikalinga medziaga kaip pvz. RL ar CK

pukai nekimba, as gal net nesu turejus tokias velvetkiu, kad pukai kibtu..nepamenu kazkaip, bet jcrew tikrai geros, beje, pardavineju factory-tai nustebino kokybe, pabandziau-tikejaus prastesnes, bet superines, kita dydin sau pasiemiau..eisiu pakartot skelbima, gal susidomesit kuri, visgi jau rudeneja, noris minkstesniu rubu
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 08 31, 09:43)
Papildyta:

taip, Antaylor labai faini, wub.gif
Atsakyti
Gal kuri turit iš Factory Frankie chino pant? Ar vertos dėmesio? Ta red spalva tokia man graži....
Atsakyti
Parašysiu keletą atsiliepimų apie paskutinius gautus

Boy shirt in classic white wub.gif

https://www.jcrew.co...A...e&hash=row6

Nuostabūs marškiniai wub.gif ploni, bet audinys nėra skystas. Su 92-78-100 ėmiau petite 6 dydį, gula idealiai, ypač tiks toms, kurios turi riestą užpakaliuką, tuomet nebelieka tos raukšlės kaip manekenei, išsiformuoja mirksiukas.gif

LEATHER EYELET LACE-UP FLATS

https://www.jcrew.co...s...e&hash=row7

Mano navy spalvos. Įprastai dėviu 6 dydį, šių ėmiau 6h vien dėl siauro priekio, pataikiau idealiai rolleyes.gif pagaliau Jcrew batai, tinkantys ne tik siaurai pėdai thumbup.gif
Oda išdirbta idealiai, stilingos ir super patogios wub.gif
Atsakyti