Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

QUOTE(Carlin @ 2016 06 28, 20:19)
tai va ir pas mane rinkių nėra, nes sportuoju tikrai nemažai. Po sporto net raumenys ten matosi, bet tik pavalgai ir vėl pupso gražuolis  doh.gif dar mano kai ūgis nedidelis, krūtinė maža tai išvis išryškėja  ax.gif niekaip negaliu jo užmušt, reikia matyt susitaikyt su tuo biggrin.gif

O tai gal vagot obuolius, braškes? Pupas, žirnius?
Nes - tarkim - jei tik baltymus valgau, plius lašiša biggrin.gif - niekas nepūpso, žinokit smile.gif Patikrinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 28 birželio 2016 - 21:27
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 28, 21:26)
Nes - tarkim - jei tik baltymus valgau, plius lašiša biggrin.gif - niekas nepūpso, žinokit smile.gif Patikrinta.

bet tai ka tada valgyt is vaisiu/darzoviu ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 06 28, 19:09)
super  wub.gif 
gal galima nuorodą? turiu kitų firmų ilgų prisipirkus, bet visi platesni, boyfriend tipo, o šitie tokie, kokių reik biggrin.gif

4u.gif Gerai tie marskiniai vadinasi : Endless shirt biggrin.gif

https://www.jcrew.co...t...e&hash=row1

Cocainna, atpazistu tuos pacius marskinius mirksiukas.gif Stiprus outfit'as wub.gif Vaizdas kaip is kokio glamurinio zurnalo biggrin.gif
Atsakyti

As tai patikrinau jau,valgysiu vien grikius biggrin.gif nei pupso,nei galva skauda ka valgyt... doh.gif biggrin.gif

QUOTE(enura @ 2016 06 28, 21:45)
bet tai ka tada valgyt is vaisiu/darzoviu ?  unsure.gif

Nieko. Banai ispucia,obuoliai taip pat,braskes,tresnes ir tt. Arbuzas thumbup.gif Agurkai thumbup.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 06 28, 21:53)
Cocainna, atpazistu tuos pacius marskinius  mirksiukas.gif Stiprus outfit'as wub.gif Vaizdas kaip is kokio glamurinio zurnalo biggrin.gif

Tie patys endless,rankogaliai thumbup.gif Puikiai tinkami marskiniai ilgarankems.
O del outfit'o,tai koks renginys tokia ir apranga biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 06 28, 21:45)
bet tai ka tada valgyt is vaisiu/darzoviu ?  unsure.gif

Geriausia vien baltyminį maistą. biggrin.gif Anglių minimum.
Ir pieno neužgert. Pūtimui maisto derinimas manau turi įtakos (baltymu su anglim nemaišyt).

Ai tai viskas iš daržovių - morka, burokėlis, lapinės..
-
O aš tų baltinių tiek turiu- nesunešioju. Lygint tingiu, bet turiu silpnybę.
Endlessų neturiu, bet dabar jau akį turėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 29 birželio 2016 - 05:40

avinžirnius valgau, bet čia baltymai ir nuo jų kažkaip nieko smile.gif
bet man čia ne tai, kad pilvo pūtimas, o tiesiog skrandis prispildo ir padidėja pilvas rolleyes.gif
nes valgyt tai stengiuosi sveikai. Nebent kokią savaitę ant baltymų dietos pasėdėt, tai būtų rezultatas, ale koks tada gyvenimo malonumas? ax.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 06 28, 21:53)
4u.gif Gerai tie marskiniai vadinasi : Endless shirt biggrin.gif

ačiū 4u.gif turiu marškinių krūvą, bet reiks ir šituos pasiimti smile.gif

o marškinių aš nelabai lyginu blush2.gif skalbiu ant spec programos, tada į džiovyklę su garais ir ant pakabos. Visai geras rezultatas biggrin.gif nebent norisi super duper lygių, tada išsilyginu, bet kadangi marškinius mėgstu atraitotom rankovėm, tai 100 proc lygumo nereik tokiems rolleyes.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti šios palaidinės. Aišku, kaina dar galėtų kristi.

https://www.jcrew.co...p;bmUID=lmoJsZ2

Nors poliesterinė, bet vasarai į darbą labai thumbup.gif
Tik turbūt imsiu dydį didesnį. Internete rašo, kad didinta, tačiau su 86 cm krūtine 2 dydis per krūtinę truputį skečiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 06 29, 08:25)

Nors poliesterinė, bet vasarai į darbą labai  thumbup.gif
Tik turbūt imsiu dydį didesnį. Internete rašo, kad didinta, tačiau su 86 cm krūtine 2 dydis per krūtinę truputį skečiasi smile.gif

Aš irgi ją nusižiūrėjus, tik galvoju paprasto ar petite reiktų (ūgis 162cm) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 06 29, 07:11)
avinžirnius valgau, bet čia baltymai ir nuo jų kažkaip nieko smile.gif
bet man čia ne tai, kad pilvo pūtimas, o tiesiog skrandis prispildo ir padidėja pilvas  rolleyes.gif
nes valgyt tai stengiuosi sveikai. Nebent kokią savaitę ant baltymų dietos pasėdėt, tai būtų rezultatas, ale koks tada gyvenimo malonumas?  ax.gif
ačiū  4u.gif  turiu marškinių krūvą, bet reiks ir šituos pasiimti smile.gif

o marškinių aš nelabai lyginu  blush2.gif  skalbiu ant spec programos, tada į džiovyklę su garais ir ant pakabos. Visai geras rezultatas biggrin.gif nebent norisi super duper lygių, tada išsilyginu, bet kadangi marškinius mėgstu atraitotom rankovėm, tai 100 proc lygumo nereik tokiems  rolleyes.gif

Avinžirniai super drinks_cheers.gif . Man - amžiaus atradimas. Humusą va šnd darysiu smile.gif
Panašiai - mityba, sportai, darbas karjera, grožis gėris, ir dar n soc vaidmenų, kurie privalo būti atlikti tobulai biggrin.gif

Aš džiovyklėj ir medvilniai gerai prasilygina?

QUOTE(dewofsoul @ 2016 06 29, 07:25)

Nors poliesterinė, bet vasarai į darbą labai  thumbup.gif

Labai graži. Ypač rankovės thumbup.gif
- Pa-si-ro-dy-kit 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2016 06 29, 09:34)
Aš irgi ją nusižiūrėjus, tik galvoju paprasto ar petite reiktų (ūgis 162cm)  g.gif

Mano ūgis 172 cm, ilgis pats tas, tai Jums gal Petite reikėtų... g.gif Pasistengsiu nepamirš parašyt išmatavimus smile.gif

Rasfasfarinai, bandysiu įkelti foto jeigu gausis kas nors kokybiško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 29, 07:40)
Avinžirniai super  drinks_cheers.gif . Man - amžiaus atradimas. Humusą va šnd darysiu smile.gif
Panašiai - mityba, sportai, darbas karjera, grožis gėris, ir dar n soc vaidmenų, kurie privalo būti atlikti tobulai biggrin.gif

Aš džiovyklėj ir medvilniai gerai prasilygina?
Labai graži. Ypač rankovės  thumbup.gif
- Pa-si-ro-dy-kit  4u.gif  smile.gif

tai čia ir taip savaime viskas biggrin.gif bet man tarkim vasarą uogos, arbūzai ir pan yra būtini biggrin.gif kaip beje ir ledai wub.gif nevagysi vien baltymų, kad pilvas plokščias būtų smile.gif

man prasilygina, bet su garų programa. Aišku, viskas dar nuo požiūrio priklauso. Vyras kai kuriuos marškinius dar lyginasi prieš vilkdamasis, kaikurių nelygina (čia nuo medžiagos priklauso). Jei norisi idealaus lygumo, vistiek prabraukt reikia. Bet kadangi aš nekenčiu lyginti ir nemoku, o lygintuvas man išvis nereikalingas daiktas, tai man džiovyklė šiuo klausimu gėrių gėris wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 29 birželio 2016 - 08:16
Ai, dar beje, pasigirsiu (nors laaabai bijau dėl dydžio), kad šį sijoną užsisakiau:
user posted image
user posted image

Nežinau kaip Jums, bet man jis tooks grožis smile.gif wub.gif Ėmiau oranžinį, nes kitų spalvų jau buvo nebelikę.

Beje, diskusija apie visokius atsikišimus man taip pat labai aktuali smile.gif
Atsakyti