Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

QUOTE(ellinga @ 2016 10 05, 22:12)
Man R su ugiu 160cm tai toks bobiskas ilgis, P pats tas

Turiu du sijonus a la pencil ilgio (vieną su užtrauktuku, kitą A-line su praskiepu), tai abu ėmiau petite, nes pasimatavau, kad regular man turėtų būt per ilgi, tikrai bobiškas ilgis drinks_cheers.gif Nors mano ūgis 172 cm! Kitą modelį - mini - ėmiau regular dydžio. Šiaip visad matuoju pagal lentelę, tarkim suknelę ėmiau tall, nes man būtų trumpoka į darbą. Iš esmės megztiniai, švarkai, palaidinės man tinka regular, o kelnes, sijonus, sukneles matuoju pagal pateiktus duomenis.

Tiesa, imu tą patį dydį 10R ir 10P.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 06 spalio 2016 - 06:53
Ar kuri turi factory City coat?
Atsakyti
Sveikos,
vis girdėdavau atsiliepimų apie neva prastą Factory kokybę, tai ateinu reabilituoti Factory biggrin.gif Apskritai pastebėjau, kad pastaruoju metu dažniau apsiperku būtent Factory, nes J. Crew tiesiog nebematau ką pirkti - sale pagauti reikiamą dydį nėra šansų, o ir patys rūbai tokie... Na, nežinau ką reikia dirbti - tikrai ne ofise - kad nuolat dėvėtum tuos keistokus J. Crew modelius. Vakar peržiūrėjau visą kolekciją, tai ir iš ne sale neišsirinkau kažko TOKIO. Pasiilgau senojo J. Crew, kur visi rūbai būdavo su cinkeliu, o dabar visi kažkokie nutysę basic... Išskyrus marškinius su bitėm, kurių dydžio ir pilna kaina nepagavau biggrin.gif
Žodžiu, pasiguodžiau, dabar keli atsiliepimai.

Embroidered panel sweater, L dydis
Labai vertas dėmesio megztinis, sudėtis per pusę vilna su akrilu. Akrilo šiaip nemėgstu, bet čia jo nelabai jaučiasi. Nesivelia. Pats megztinis minkštutis, kažkiek boxy tipo ir trumpesnis, rankovės plačios 3/4. Atrodo idealiai prie pencil sijono. Drąsiai galima imti dydžiu mažesnį
user posted image

Pencil skirt in lightweight wool (turiu juodą)
Nuostabiausias ofisinis sijonas EVER!!! Plonytė vilnelė - net atrodo, kad kažkokia kitokia sudėtis, neglamži, netraukia pūkų, tiesiog ofiso žvaigždė smile.gif Attinka dėvimą dydį.
user posted image

Pencil skirt in double-serge wool (turiu bordo ir mėlynai pilką, norėčiau pagauti ir geltoną)
Storesnis sijonas, tinkamas žiemai-rudeniui. Malonus audinys: kiek paveltas, ne "ofiso klasika", tačiau atrodo elegantiškai. Labai universalus: atrodo puikiai dėvimas su palaidine + švarku + bateliais, taip pat gerai tinka ir su megztiniu + grubiais batais. Nesivelia, netraukia pūkų.
Atrodo, mano tikslas yra supirkti likusias spalvas biggrin.gif
user posted image

Vakar nusiunčiau tarpininkei Embroidered Fox Teddie Sweater. Truputį bijau sudėties su medvilne, bet tikiuosi, kad nenuvils smile.gif
user posted image

Pasirodykit, ką perkat, reikia įkvėpimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 10 07, 09:00)
[....]
Pasirodykit, ką perkat, reikia įkvėpimo biggrin.gif

Tai tamsta čia įkvėpei mumi smile.gif
Aš vakar ieškojau Factoryje megztuko, bet spalvos niuansai neįtiko smile.gif

Labai geri, faini pirkiniai. Ypač sijono. Spalva išvis nuostabi. - Linkiu nusipirkti likusias spalvas smile.gif [amerikonkoms, komentaruose matau, lb dažnai taip darro - jama visas biggrin.gif].
Aš tai iš inercijos pastaruoju metu labiau pasižiūriu Crew. Kažkaip pastebėjau, kad vos kitoks rūbų stilius ėmė patikti, tai akys ieško / krypsta į ktus brandus, nors nieko tokio įspūdingo dar neužtikau smile.gif.
Smagu pamatyt pirkinius, ir tave čia smile.gif

Iki, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 07, 10:22)
Kažkaip pastebėjau, kad vos kitoks rūbų stilius ėmė patikti, tai akys ieško / krypsta į ktus brandus, nors nieko tokio įspūdingo dar neužtikau smile.gif.

Kai rasit kitus fainus brandus, informuokit! Aš vakar peržiūrėjau VISKĄ Kriu, nusivyliau... Tada atsidariau Zara, H&M ir netrukus pasibaisėjusi grįžau į Kriu biggrin.gif
Atsakyti
Na ka neperkat vaikams pufferiu? - visai nieko kaina.. Nors galetu but dar kokis -20 kodas..
https://factory.jcre...p;bmUID=luo0TCd
Atsakyti
Aš tai iš naujos kolekcijos noriu tik šio. Jei man kas prieš kelis metus būtų pasakęs, kad norėsiu tokio daikto, tai būčiau pasijuokus biggrin.gif Bet pilnos kainos mokėti nenoriu. Lauksiu biggrin.gif

Aš medžioju megztukus, bet nėra didelių dydžių unsure.gif Daugiau nieks nežavi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 07 spalio 2016 - 13:34
Na, o as (nezinau ar tikrai reikia, nemegstu 3/4 rankoviu tongue.gif ) esu nusiuntusi populiaruji garbanotaji tippi, emiau ivory spalva biggrin.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lu09nUJ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 07 spalio 2016 - 13:43
O as apie Factory galiu pasakyt taip, megztukai su medvilne man nepatinka, bet su vilna tikrai neblogi. Kaip pvz:
user posted image
Minkštas, storas, jau laaukiu vėsesnių orų, taupau kol kas smile.gif
Ir šiaip, labai skaitau atsiliepimus, jei jie prasti, dažniausiai ištiesų rūbas prastos kokybės. Bet jei gerai įvertintas, tikrai neprasčiau nei JCrew.
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 10 07, 13:39)
Na ka neperkat vaikams pufferiu? - visai nieko kaina.. Nors galetu but dar kokis -20 kodas..
https://factory.jcre...p;bmUID=luo0TCd

Aš ir vis gundaus tik su tamsiai mėlynu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 10 07, 14:41)
Na, o as (nezinau ar tikrai reikia, nemegstu 3/4 rankoviu  tongue.gif )  esu nusiuntusi populiaruji garbanotaji tippi, emiau ivory spalva  biggrin.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lu09nUJ

Žiūrėjau žiūrėjau į tą ir kažkaip neužsikabinau. Pasirodykit gavusi smile.gif
Someday, labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 07 spalio 2016 - 14:07
QUOTE(someday... @ 2016 10 07, 14:02)

Aš ir vis gundaus tik su tamsiai mėlynu. ax.gif

grazu..

Gavau koda i pasta -15 off smile.gif Tai imsiu tikrai - irgi melyna smile.gif
Atsakyti
Someday - gražu wub.gif
... nors aš Factory neperku, kažkaip porą kart nlb patiko ir viskas, nebesidairau... ax.gif

Gavau marškinukus "Bitutes". Ėmiau vienu dydž didesnius, ty (vietoj visad perkamo 6d) 8d.
Tai pirmą akimirką pagalvojau gal ir laisvoki... vis dėlto priėjau išvados, kad įprastinis vis tik varžytų. Ypatingai per rankas nuo peties iki alkūnės. Juosmuo kaip ir ok, laisva, galėtų būt net biškuti siauriau, bet pečiai tikrai ne. Aptempta. Per krūtinę irgi viskas vietoje. Manau įprastinis būtų mažas per pečius sulenkiant/suneriant rankas...
Marškinukų sp. gyvai truputi ryškesnė nei Kriu puslapy mano pc rodo. Bet šiaip gražūs, nemanau, kad turėsiu kokių nusiskundimų wub.gif MB sakė - "like" biggrin.gif
Ar dar kas nors juos gavote? 4u.gif
Atsakyti