Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Vichy nebeturiu .
Atsakyti
Beje, ačiū užrodžiusiai guminius batus Paliūtis parduotuvėje 4u.gif labai keistai parduotuvė, seniai tokioje nebuvau biggrin.gif bet kaip bebūtų, botai iš tiesų neblogi, kas svarbiausia - lengvi. Na ir kaina, išpardaviminiai po 2 eurus doh.gif bet kadangi man reikiamų dydžių ir norimos spalvos nebuvo, teko pirkti brangius - po 4,6 lotuliukas.gif Sodyboje per balas bus pats tas drinks_cheers.gif
sakiau dabar tik ten botus pirksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 07 07, 15:15)
Beje, ačiū užrodžiusiai guminius batus Paliūtis parduotuvėje  4u.gif  labai keistai parduotuvė, seniai tokioje nebuvau biggrin.gif bet kaip bebūtų, botai iš tiesų neblogi, kas svarbiausia - lengvi. Na ir kaina, išpardaviminiai po 2 eurus  doh.gif  bet kadangi man reikiamų dydžių ir norimos spalvos nebuvo, teko pirkti brangius - po 4,6  lotuliukas.gif  Sodyboje per balas bus pats tas  drinks_cheers.gif
sakiau dabar tik ten botus pirksiu  bigsmile.gif

Gaila, kad pas mus jos nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 07 07, 15:15)
Beje, ačiū užrodžiusiai guminius batus Paliūtis parduotuvėje  4u.gif 

thumbup.gif man jų botai labai pasitarnavo, kai reikėjo į koncertą VU Botanikos sode eiti, per lietų biggrin.gif įvertinau visa grožį ir gėrį hihihi.gif
Atsakyti
gal kas esate pirke mokyklinius svarkus ne tik asda? pirkau slim fit modeli dukrai 13-14 dydzio. visur kaip ir gerai, nu bet vistiek per platus-gal sakau kas is marks&spencer bandete ar dar kita kokia uk parduotuve? o gal vokiskoje kokioje matete? reikia navy spalvos plonytei mergaitei 158 ugio 4u.gif
Atsakyti
As berniukui pirmokeliui svarka turiu is pumpkinpatcho, kam reikia 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, gal jus galit man atsakyti, užsisakinėjau pati prekę iš internetinės parduotuvės, pervedžiau jiems pinigus, bet supratau, kad netinka man ji ir aš prašiau kitą dieną anuliuoti mano užsakymą ir grąžinti pinigus, jie man užsakymą anuliavo ir teigia, kad pinigus grąžino, bet aš jų nematau savo sąskaitoi, jie teigia, grąžine pinigus birželio 29d ar gali taip ilgai per bankus keliauti pinigai, ?jie man nuskaičiavo per 2 dienas, o aš laukiu jau savaitę? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2016 07 07, 16:30)
sveikos mergaitės, gal jus galit man atsakyti, užsisakinėjau pati prekę iš internetinės parduotuvės, pervedžiau jiems pinigus, bet supratau, kad netinka man ji ir aš prašiau kitą dieną anuliuoti mano užsakymą ir grąžinti pinigus, jie man užsakymą anuliavo ir teigia, kad pinigus grąžino, bet aš jų nematau savo sąskaitoi, jie teigia, grąžine pinigus birželio 29d ar gali taip ilgai per bankus keliauti pinigai, ?jie man nuskaičiavo per 2 dienas, o aš laukiu jau savaitę? g.gif  blush2.gif

Turit kreiptis i savo banka,itariu bankas suka jusu pinigelius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2016 07 07, 17:47)
Turit kreiptis i savo banka,itariu bankas suka jusu pinigelius  doh.gif

tai va, kad buvau šiandien jie aiškina, kad nėra jų ir aš pati savo išrašuose nematau, kad jie būtų grąžinti doh.gif doh.gif ytariu nebeatgausiu aš jų, nes vieni aiškiną, kad grąžino, kiti sako, kad jų nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
tai niekas iš MyToys nieko nenorite, su -15%? smile.gif

va, baseinai dabar už labai gerą kainą, su nuolaida ~22eur, maniškės antrą sezoną turškiasi:

user posted image

http://www.mytoys.de...cm-1692994.html

BabyBjorn gultukai gerai gaunasi, raudonas tik ~90eur:

http://www.mytoys.de...on-2621981.html

Užsakinėsiu vakare, galiu persiųsti per Omnivą (+1,39-1,59eur)

jei kas sugalvotumėt - užsakymus siųsti musezuze@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 07 liepos 2016 - 16:20
O hm pirktas per interneta galima tik per DPD?
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 07 07, 17:06)
tai niekas iš MyToys nieko nenorite, su -15%?  smile.gif

Idomu iki keliu metu tinkami? Kaip manot?
Koks Jusu miestas?
Atsakyti