Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(pupune @ 2016 06 29, 23:20)
O dabar pasakykit, kaip per kūno kultūros pamokas rengiasi "kūdenos" pirmokės (pradinukės) mergaitės?
Ar tympos ir maikutė tinka? Nes visi treningai smunka  doh.gif

Timpos ir maikutės pas mus puikiai tiko, nes pirmokai ir antrokai kūno kultūrą darė tik salėje. Bet šiaip savo kūdenai radau ir tinkančius treningus - iš H&M mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 06 29, 23:39)
Timpos ir maikutės pas mus puikiai tiko, nes pirmokai ir antrokai kūno kultūrą darė tik salėje. Bet šiaip savo kūdenai radau ir tinkančius treningus - iš H&M mirksiukas.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 06 29, 11:08)
maniskiui patikdavo distanciniu valdomi zaislai visokie, eksperimentu rinkiniai, eksperimentu knygos,  ir viskas kas susije su sportu lauke smile.gif na dar kaip variantas, pakvietimai i kina, i vandens parka, turbut dauguma vaiku tokiu pramogu neatsisakytu. Kai tokio amziaus vaiku namai jau buna pilni zaislu, o lego visokie jau nebedomina, kazka ypatingo ir sugalvoti sudetinga.

QUOTE(Auruma @ 2016 06 29, 11:14)
Mano 8 ir 6m vaikai dovanų gavo kartingais pasivažinėt. Labai abiems patiko ir sūnus jau prašė kitiems metam tokios pačios dovanos  smile.gif . Važiavo Vilniuj plytinės kartodrome. Šiaip sūnus teoriškai per jaunas, nes jam 6m, o galima nuo 7m ir 110cm. Bet kadangi sūnus aukštesnis (118cm), tai leido. Pedalus gerai pasiekė, nors truputį gal trūko iki galo paspausti pedalus (vyras sakė, kad geriau būtų dar paaugti), tai jei vaikas aukštesnis manau galima.

Aciu uz idejas!
Reiks i kartingus nupirkt pakvietima,patinka jam,vaziaves.

Vokietes,cia naujas laikrodis ar ne? Nu nicht verstein at all biggrin.gif
https://www.amazon.d...X236_SY340_QL65
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 06 30, 00:32)
Aciu uz idejas!
Reiks i kartingus nupirkt pakvietima,patinka jam,vaziaves.

Vokietes,cia naujas laikrodis ar ne? Nu nicht verstein at all biggrin.gif
https://www.amazon.d...X236_SY340_QL65

naudotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 06 29, 22:21)
o kuo paprastas blenderis blogai?

keturis vaikus užauginau ir tas pats blenderis puikiausiai atitarnavo

tai čia ne tik blenderis, bet ir garų puodas, 2 in 1.
košyčių skonis tikrai kitas gaunasi, nei kad verdant paprastame puode ir blenderiuojant. Ir patogu labai.

turėjau šį Avent, dar buvau nebaigus naudoti bet pardaviau (buvau pažadėjusi , kad perleisiu) - tad teko pabaigti košių etapą su tradiciniu virimu+blenderiu. Tai tikrai to savo Avent aparato ilgėjausi smile.gif Aš buvau pirkusi Lietuvoje, kažkurioje internetinėje vaistinėje su gera nuolaida, ~90eur.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Merginos, ar TBS atidaro krepsi ? man ismeta iskart, kad jau turiu pirkt. Krepsio nesivinioja, kaip anksciau budavo.
Ir ar yra koks sale prekems kodas ? Kiek bandziau kodu, numinusuoja nuo krepsio gal kokius 3 svarus tik g.gif
Atsakyti
Ar is szkla.com kas perkat?
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 06 29, 23:18)
Gal kam nors ko reikia iš matalan.co.uk?
Prisikroviau iš mokyklinio skyriaus, bet dar šiek tiek trūksta iki nemokamo UK siuntimo ax.gif
Tik nupirkti norėčiau dar šįvakar 4u.gif

o kaip ju kokybe? man irgi school skyrius aktualu. dydziai mazionti/didinti/atitinka? vyresnele ne is salaliuku, ugis 128, nezinau g.gif

pilna tu uniformu, ir gap, ir cp, daug kur ziurejau, bet vis neapsisprendziu doh.gif

kuprine uzsakiau, ir tai pazanga, o kur dar sportine apranga

wacko.gif swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valyte_7: 30 birželio 2016 - 08:23
QUOTE(Eura @ 2016 06 30, 08:53)
Ar is szkla.com kas perkat?

Aš planuoju. Bet tik kitą savaitę. Reik prieš tai pas okulistą apsilankyti doh.gif O Jūs kada planuotumėt pirkti ar prisijungti prie pirkimo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 06 30, 09:22)
o kaip ju kokybe? man irgi school skyrius aktualu. dydziai mazionti/didinti/atitinka? vyresnele ne is salaliuku, ugis 128, nezinau g.gif

pilna tu uniformu, ir gap, ir cp, daug kur ziurejau, bet vis neapsisprendziu  doh.gif

kuprine uzsakiau, ir tai pazanga, o kur dar sportine apranga

wacko.gif  swoon.gif

MATALAN kokybe tikrai gera, panasus lygis kaip ir Asdos George ten, gal siek tiek geriau 4u.gif Dydziai atitinka pilnai. As vis mazaja is ten papuosiu biggrin.gif
Atsakyti
:4u:knygųklubas.lt -25% nuolaidos kodas PRISIEKIU-LEDAIS ,gal kam reikes....
Atsakyti
Kur perkat vitaminus vaikams? Reikia b grupes, kalcio ir c vitamino. Boots zinau, kur dar geresnes kainos?
Atsakyti