Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 07 09, 13:37)
nueikite i parduotuve, nupirkite ka nors, gausite ceki, po to su tuo cekiu ateikite ir padarykite grazinima smile.gif ir viskas smile.gif taip issigryninsite pinigus, ir galesite pirkti ten kur jums norisi, neprisiristi prie panoramos siulomu parduotuviu

Aciu, gal ir nieko ideja. Tik kad artimas zmogus padovanojo, tai domesis ka nusipirkau smile.gif

QUOTE(padraika22 @ 2016 07 09, 14:32)
Kokia cia akcija?

Perkant pirma karta next.co.uk su pakvietimu nuo 50 svaru 20 svaru nuolaida. Leidzia atsiskaityt su kai kuriom lietuviskom kreditinem, paypal. Siuntimas i lt per tuki, pa, eswd ar kt..
Atsakyti
QUOTE(Bitė* @ 2016 07 09, 15:33)
Kokias turite mobilias aukles,ka galetumete rekomenduoti? smile.gif  noreciau,kad veiktu apie 70-100 metru atstumu,kad butu galimybe isejus i kiema girdeti,kas vyksta kambaryje smile.gif  patarkit,sunku labai issirinkti...norisi pigiau gera daikta isigyti smile.gif

Parsisiuskite baby monitor programele i telefona, nereikes ir mobilios aukles pirkti:)
Atsakyti
QUOTE(Bitė* @ 2016 07 09, 15:33)
Kokias turite mobilias aukles,ka galetumete rekomenduoti? smile.gif  noreciau,kad veiktu apie 70-100 metru atstumu,kad butu galimybe isejus i kiema girdeti,kas vyksta kambaryje smile.gif  patarkit,sunku labai issirinkti...norisi pigiau gera daikta isigyti smile.gif

Mane irgi šis klausimas domina. smile.gif

QUOTE(rulezas @ 2016 07 09, 17:47)
Parsisiuskite baby monitor programele i telefona, nereikes ir mobilios aukles pirkti:)

Ir kas iš tos programėlės telefone, kuris bus su manimi? ax.gif Kaip suprantu, tokiu atveju turi būti prie vaiko arba dar vienas telefonas, arba planšetė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 09, 12:02)
Prašome neskleisti netiesos. Tukio adresas nėra blokuojamas nei Zara, nei Clarks.
Jeigu jūs turite UK išduotą banko kortelę, vadinasi turite ir UK adresą. Tas adresas turi būti jūsų billingo ir delivery adresas atliekant pirkimus tose parduotuvėse. Jeigu perkate UK kortele, bet nurodote komercinį adresą, žinoma pirkimas yra blokuojamas, nes tiesiog neatitinka adresai  mirksiukas.gif  4u.gif
Nežinau kurią kortelę, bet kažkuria lietuvišką kortelę Zara praleidžia, nes gauname klientų pirkinius  4u.gif

Aš tą ir turėjau omeny, kad turbūt nepraleido, nes komercinis adresas. Ir vėl gi - čia manęs nepraleido, gal kitus (kas naudojas jūsų adresu) ir praleidžia.
Dėl billing ir delivery adreso sutapimo, tai čia naujiena man blink.gif Daug metų gyvenant UK niekada delivery adresas nesutapdavo su billing, nes visada siuntinius gaudavau į darbą, ir taip elgdavosi turbūt visi mano bendradarbiai. Ir niekada su jokia parduotuve problemų nebūdavo, įskaitant ir minėtas Clarks, ir Zara. Bet aš dirbau ne komercinėj įstaigoj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal kuri Kaunietė renka Sport direct ? prisijunčiau su keturiom prekytėm ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Neseniai ejo kalba apie vaikiskas kedutes mokyklinukams, gal kokia patarsite. Kaip pamenu, kelios pasake, kad geriau neimti tu su ratukais, o ziureti kad butu ergonomines ir galetu reguluotis aukstis. Pradejau ziurineti, mat bernas nuo rudens jau eis i 1 klase, tai renku po truputi viska jam. Ir ka, stala deveta labai sekmingai nupirkau, super, o vat kazkaip kedutes pradejau ziureti naujas, tai apsalau nuo kainu - pradedant nuo 150 eu. ar tikrai cia tokios kainos? Gal kas pirkote pigesnes ir geras, aciu kas galetu patarti. Gal ne LT reikia ziuret?
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2016 07 09, 18:47)

Oo,reik pamegint bigsmile.gif o kuria butent? Paziurejau,ten ju gana daug yra,vel reik issirinkt is gausybes,vel beda biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, vis dar ieskau kompanijos amazon.de. As Kaune, galesiu persiusti

lina.railiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Bitė* @ 2016 07 10, 00:01)
Oo,reik pamegint bigsmile.gif o kuria butent? Paziurejau,ten ju gana daug yra,vel reik issirinkt is gausybes,vel beda biggrin.gif

Nezinau,as tai nepasitikiu tom programelem...ir turiu tam pagrindo po to kai ijunge man ja vienas gudrocius,o as kaip nujausdama nuejai paziuret ir radau vaika klykianti doh.gif ne karve kainuoja tos racijos. Maniskem 100 metu,antra vaika auginu, paprastos, aisku dabar yra mandresniu biggrin.gif
Atsakyti
Labai idomu, ar bus kazin dar kokios akcijos amazon ar kitur rudeniniams/zieminiams ecco batukams? g.gif Zinau, kad buvo pavasari, bet lyg ir pries prasidedant sezonui budavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 09, 14:02)
Prašome neskleisti netiesos. Tukio adresas nėra blokuojamas nei Zara, nei Clarks.
Jeigu jūs turite UK išduotą banko kortelę, vadinasi turite ir UK adresą. Tas adresas turi būti jūsų billingo ir delivery adresas atliekant pirkimus tose parduotuvėse. Jeigu perkate UK kortele, bet nurodote komercinį adresą, žinoma pirkimas yra blokuojamas, nes tiesiog neatitinka adresai  mirksiukas.gif  4u.gif
Nežinau kurią kortelę, bet kažkuria lietuvišką kortelę Zara praleidžia, nes gauname klientų pirkinius  4u.gif

esu pirkus Zara kelis kartus su lt kortele Tukio adreso, viskas buvo OK
Atsakyti
Gal kam ko iš Amazon uk reikia? Man trūksta iki nemokamo UK pristatymo. Pardavėjas turi būt Amazon ir prie prekės parašyta " FREE Delivery in the UK on orders over £20 "

Trūksta 10 svarų smile.gif
Atsakyti