Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Kuriu naują temą, gal nieko neįžeisiu..

user posted image user posted image
Papildyta:
Neseniai lankiausi pas neurologą dėl nuolat pasikartojančių pakaušio ir nugaros skausmų, rankų ir viso kūno drebulio, virpėjimo. Pasisakiau, kad gydžiausi depresiją, kokius vaistus vartojau. Palankstė, pačiupinėjo, sako, jums nėra jokių fizinių sutrikimų, gydymą turėtų skirti psichiatras.. Išrašė 'raumenis atpalaiduojančių' vaistų, dar galvoju, kur man girdėtas jų pavadinimas, ogi šitoj temoj skaičiau, kad kažkuri vartojot - Rudotel. Geriau būčiau neskaičius informacinio lapelio blink.gif Vėl tie psicholeptikai.

Kaip jums, kokie pasireiškė šalutiniai, dėl ko paskirdavo? Skaičiau, kad nuo nerimo dažnai skiria, gali atsirasti įpratimas.. g.gif Man tik vieną buteliuką išrašė sugerti, bet nepasakė, kad reikės pamažu nutraukti, tik lapely perskaičiau apie tai..
Atsakyti
Žinau bent du žmones, ketiems Rudotelis padėjo. Tai labai senovinis vaistas. Gal dabar nemadingas, bet tai nereiškiaa, kad blogas.
Atsakyti
Deraramos, ar sedima darba dirbi? Gal nepatogiai, itampa dazna? Del tu kaklo ir nugaros skausmu.
Atsakyti
Sveikos,

Gal turite atsiliepimų apie gydytoją - psichoterapeutę Dianą Verseckienę?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 02, 20:12)
Deraramos, ar sedima darba dirbi? Gal nepatogiai, itampa dazna? Del tu kaklo ir nugaros skausmu.

sėdimą, bet skausmai nesusiję su sėdėjimu.. Skauda ne kaklą, o pakaušį, tarpumentes ir išilgai ties stuburu. Skauda nuo paauglystės, ir kai kitam darbe laksčiau pastoviai, nesėdėjau, ir kai sportavau gan intensyviai, skauda ir skauda, jau įpratau net, bet kai padėjo stiprėti ir įkyrėti, nepadėjo ir reabilitologės paskirtos mankštos ir masažai, apsilankiau pas neurologą.. Ir kaip ir reikėjo tikėtis, visos ligos - nuo nervų.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 02, 06:22)
Slykstyne. Aisku reaguot i tokius idiotus neverta, bet nenormalus.

Nu as nesusilaikius pasakiau savo draugei ka apie tai manau.rezultatas-tyla.

Vaziuojam su suniu atsiimt laimetos fotosesijos 😊
Atsakyti
Mėja, draugė - šaunuolė. Jei jau bandė užglaistyt, kad, neva, atsiprašo (ar įmanoma, kad nemeluoja?), normalu, kad daugiau neturi ką pasakyt ta tema.
Bet vis tiek, artimo draugo/vyro žodžiai byloja šį tą ir apie ją pačią. Jei žmonės artimai bendrauja, juk kažką bendro turi. Nekaltinčiau draugės, bet ir vargu ar protinga tęst draugystes, kai ano draugo statusas visai kito levelio. O sureagavai tikrai ne per aštriai. Linkėčiau laukt bendravimo su tavim iš jos pusės, tau pirmai nebeieškot ryšio su ja.

Deraramos, ačiū už temos sukūrimą.

Man kažkoks labai keistas jausmas. Atvažiavau pas mamą. Ačiūdie ji pan., jaučias normaliai. Tą ir norėjau pamatyt - kaip laikos, ar reik kuo padėt.
O jausmas negeras dėl darbo. Ir šiaip labai lavai pavargau. Gal nuo savo minčių, gal ir fiziškai.
Dėl darbo naujos kilmės stresą patiriu kasdien. Ketvirtadienį 1 žmogus mane išvis įžeidė. Šlykščiausia, kad tai oficialūs santykiai, kur neturiu autoriteto atsikirst. Po kelių min. tas asmuo bendravo su manim jau normaliai. Bet aš negaliu iš dūšios išmest to įvykio. Šokas iki šiol.
Atsakyti
Dėl skausmų: išsitirkite magnetiniu rezonansu ar nėra stuburo pakitimų. Visi kiti skausmai-jūsų sąmonėje ir pasąmonėje, kuriuos taip pat galima įveikti apie juos negalvojant
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 07 03, 11:22)
Mėja, draugė - šaunuolė. Jei jau bandė užglaistyt, kad, neva, atsiprašo (ar įmanoma, kad nemeluoja?), normalu, kad daugiau neturi ką pasakyt ta tema.
Bet vis tiek, artimo draugo/vyro žodžiai byloja šį tą ir apie ją pačią. Jei žmonės artimai bendrauja, juk kažką bendro turi. Nekaltinčiau draugės, bet ir vargu ar protinga tęst draugystes, kai ano draugo statusas visai kito levelio. O sureagavai tikrai ne per aštriai. Linkėčiau laukt bendravimo su tavim iš jos pusės, tau pirmai nebeieškot ryšio su ja.

Gal man ir paranoja,bet manau ,atsiprase tam ,kad tik atsiprasyt...nenuosirdziai.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 03, 18:54)
Gal man ir paranoja,bet manau ,atsiprase tam ,kad tik atsiprasyt...nenuosirdziai.

kuri dazniau rodote iniciatyva draugysteje? ar seniai bendraujat?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 03, 18:01)
kuri dazniau rodote iniciatyva draugysteje? ar seniai bendraujat?

As.o bendraujam gal 20metu.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 03, 11:10)
Nu as nesusilaikius pasakiau savo draugei ka apie tai manau.rezultatas-tyla.

Vaziuojam su suniu atsiimt laimetos fotosesijos 😊

Labas linkejimai is kaimo tupiu ten ir baldelinu be miesto surmulio ir rupesciu
user posted image
Labai gerai kad pasakei draugei o ne savyje ta sirdgela laikei kai lankiau psichoterapija sake psichologas kad geriau issakyt jei tave tai kankina nu bet ir draugai isivaizduoju kaip jauties
Atsakyti