Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2016 07 04, 16:12)
Vienas is darbu vykdytoju taip sake,ji sake,kad su suniu negyvens.
Taisykles ir gert neleidzia,bet geria visi...
Geriau is darbo iseisiu,bet suo negyvens nei prie budos nei kazkur atiduotas.
Visa d zliumbiau,ko pasekmes skausmu priepuolis.vienu zodziu.
Neissimokesiu as uz buta.
tai sakai geriau be darbo busi? - ka tada darysi?
o kaip ten baigesi su ta seimininke is Traku, ar sutaret ka?
bandyk ieskotis ne buto, o tik kambario. bet su suniu gyvent daug sunkiau susirast.
Atsakyti
Mėja, rašai kaip neatsakingas už save, tuolab už dar kažkokį augintinį vaikas. unsure.gif
Tai žinoma, gali nedirbt, sėdėt per dienas apsikabinus tą šunėką. Kaime ar dar kur, kur galima be nuomos. unsure.gif
Kad buto neišsinuomosi suprantu. Mano pajamos irgi neišneša. Bet kampo be prabangos paieškot įmanoma. Žinoma, reik turėt omeny, kad nedaug kur laukiami nuomininkai su gyvūnais.
O toji moteris jei irgi viena gyveno, tikėtina, kad irgi neploja, kad teks ne vienai. O dar ir šunį įsūdyt kartu nori. Nu tai... unsure.gif
Papildyta:
O. Vos ne vienodai parašėm.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 04, 16:27)
tai sakai geriau be darbo busi? - ka tada darysi?
o kaip ten baigesi su ta seimininke is Traku, ar sutaret ka?
bandyk ieskotis ne buto, o tik kambario. bet su suniu gyvent daug sunkiau susirast.

QUOTE(Night13 @ 2016 07 04, 16:33)
Mėja, rašai kaip neatsakingas už save, tuolab už dar kažkokį augintinį vaikas.  unsure.gif
Tai žinoma, gali nedirbt, sėdėt per dienas apsikabinus tą šunėką. Kaime ar dar kur, kur galima be nuomos.  unsure.gif
Kad buto neišsinuomosi suprantu. Mano pajamos irgi neišneša. Bet kampo be prabangos paieškot įmanoma. Žinoma, reik turėt omeny, kad nedaug kur laukiami nuomininkai su gyvūnais.
O toji moteris jei irgi viena gyveno, tikėtina, kad irgi neploja, kad teks ne vienai. O dar ir šunį įsūdyt kartu nori. Nu tai...  unsure.gif
Papildyta:
O. Vos ne vienodai parašėm.

O tai ka man daryt?rist suni prie budos,kuris islepintas ir issackintas gyveno kambary?juk koks stresas jam bus.mama sake atvezt jai,bet be suns nesijausiu laiminga...arba palikt mamai ,padirbt kol baigsis sutartis ir tada gryzt i km.nors aisku sutarti gal ir pratestu...
Atsakyti
as pvz sunio nenoreciau nei uz ka priimti. todel ta moteri suprantu.
o suo kaip priprato prie kambario,taip priprastu prie budos. gi ne zmogus, kad cackinti.
Atsakyti
Tai mes pasiūlėm ką tau daryt, Mėja. Berods, racionalų sprendimą. Bet tai vis tiek rašai "o ką man daryt". Na tai gyvenime dažni tokie pasirinkimai. Ir čia dar labai mažas: arba gyveni su tuo numylėtu gyviu, arba gyveni be gyvio, bet nemokamai nuoma.
Iki kada turi išsikraustyt?
Mylimuke, neriš ji prie tos būdos. Tu nematei fb jos sienos. Ten svarbiau už žmones tas šuva jai.
Atsakyti
geriausia mejai butu ieskotis kambario name nuosavam, ten gal greiciau priimtu su suniu, o ir lauke pabutu.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 04, 17:47)
O tai ka man daryt?rist suni prie budos,kuris islepintas ir issackintas gyveno kambary?juk koks stresas jam bus.mama sake atvezt jai,bet be suns nesijausiu laiminga...arba palikt mamai ,padirbt kol baigsis sutartis ir tada gryzt i km.nors aisku sutarti gal ir pratestu...

nu nu aisku mesti darba, grizti i kaima ir neturet is ko ta suni maitinti, uzsikraut tevam ant galvos. kad tik sunis neprarastu galimybes lovoj miegot. nei tam suniui rupi kas neinka. o tu del jo atsisakysi normalaus gyvenimo. nu ok.
nu gaila, nu liudna, bet tai periodiskai vis iskyla didesniu klausimu kuriuos reikia sprest.
as kai valtis pluduriuoju. ramiai ir tolygiai. siam laikotarpiui gerai.
Atsakyti
is kitos puses labai grazus mejos atsakomybes jausmas. sita labai vertinu. ir bandau isivaizduot kad jai suo,kas man vaikai. tik kadangi man suo zmogaus niekad neatstos tai retkarciais toki smarku prisirisima ir pasiaukojima sunku suprasti.
Atsakyti
Ryte turiu persinest daiktus.
Taip,suo man svarbiau nei zmones.ne tam ji pasiemiau ,kad prirakint ant lenciugo ir ismest.jis man seimos narys,tevu ar vaiku juk nemetam iskilus kokiems sunkumams.
As aplamai nenoriu gyvent su kazkuo,i ta ieina ir drauges ir sese ir mama.o cia nepazystamas zmogus,svetimas visai.todel,taip,man suo svarbiau.
Ryt veza namo,tai parvesiu mamai ji,o poto matysiu,jei nerasiu pigiai issinuomuot tai neliksiu vilniuj.
Atsakyti
Anksčiau ar vėliau susirasi. Žinoma, gali praeiti laiko.
O dviese, viename kambary, tuolab, tokiame amžiuje, kažin kas norėtų gyventi, jei tai ne tavo susikurta šeima.

Mama juk irgi galėtų tau pasakyti, kad negaliu priimt tavęs, suaugusios atgal gyvent, nes man šunys svarbiau. Bet, turbūt, nepasako. Nes, vis tik, ne šunys svarbiau.

Per daug gal čia mes vystom tą temą. Mėja juk suaugęs, savame prote žmogus. Tai linkiu tam suaugusiam, atsakingam už save žmogui, pirmiausia nusiraminti ir per daug nestresuoti. Po to bandyti spręsti, kaip pačiai geriau. Tikiu, kad tai išsprendžiama.
Tik kitąkart vertėtų mokantis gyvent savarankiškai iš anksto apgalvot ką pan. atvejais daryt.

Uf. Vėl į darbą... Beveik noris mirt.
Atsakyti
Night,kadangi mano santykiai su mama gan silti kas liecia gyvunus,ji man nepasake nei vieno pikto zodzio,kaip tik supranta,kodel nenoriu palikt suns.

Tik pradejau nestis daiktus ir susipykom doh.gif ji pradejo aiskint savo taisykles del tcarkos,as kai suisterikau ir is to pykcio issakiau viska ka manau.tai iskart nubego skustis meistrui,tas su abiem direktoriais atvare man paaiskint kad turiu per daug daiktu.nu zodziu pasirodziau kaip isterike...

Night,galetum savo kate ismest?as jau viena suni buvau palikus kai vaz i uk gyvent,db palieku antra.tikiuos,ta boba kada nors pasijus tokia pat nelaiminga kaip ir as.per tokius zmones gyvunai ir atsiduria prieglaudose.ir taip,pasakiau jai tai i akis.ir nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 05, 15:47)
Night,galetum savo kate ismest?as jau viena suni buvau palikus kai vaz i uk gyvent,db palieku antra.tikiuos,ta boba kada nors pasijus tokia pat nelaiminga kaip ir as.per tokius zmones gyvunai ir atsiduria prieglaudose.ir taip,pasakiau jai tai i akis.ir nesigailiu.
Negrazu taip linketi. Ji juk nepalieka SAVO suns, o tavuoju rupintis neprivalo. Gyvunai prieglaudose atsiduria per SAVO seimininkus, o ne kitus zmones.
nu o del daiktu, tai ten kaip suprantu lygiaverciai tas kambarys yra jusu abieju? teks kazkaip tartis ir pasiskirstyt erdve vienodai.
Atsakyti