pvz., iš obuolių esu nekart darius, o vat iš uogų ne. Noretųsi pabandyt.
Gal kas žinot kaip pasigaminti naminį vyną iš pvz., braškių?
pvz., iš obuolių esu nekart darius, o vat iš uogų ne. Noretųsi pabandyt.
pvz., iš obuolių esu nekart darius, o vat iš uogų ne. Noretųsi pabandyt.
Mergaites, gal kas zino, ar parduoda pas mus kur Limoncello citrinini likeri, ne kremini
Sveikutes, nezinau ar as cia i teisinga skyriu, bet visgi:
noriu pasidaryti naminio vyno, tik nelabai turiu uogu, taigi klausiu- gal kas turite kokiu agrastu ar serbentu Vilniui ar rajone? Galeciau nusiskinti uz simboline kaina, kad ir saldainiu dezute
Papildyta:
Tai lygiai taip pat kaip ir is obuoliu. Jei 20 litru vyno tai : 14 litru sulciu, 3 litrai vandens, cukraus pagal skoni, ir mieliu(vilniui yra parduotuve, pries keleta dienu pirkau universalias, 9 litai kainavo) cukru sudedi per pirma savaite rugimo, nes tada aktyviausios buna mieles, tik deti is keliu kartu (3-4)geriausia, tada nepadauginsi. Ir toliai viskas taip pat kaip ir su obuoliais
o t gal zinai is kur agrastu arba serbentu gauti ?
noriu pasidaryti naminio vyno, tik nelabai turiu uogu, taigi klausiu- gal kas turite kokiu agrastu ar serbentu Vilniui ar rajone? Galeciau nusiskinti uz simboline kaina, kad ir saldainiu dezute
Papildyta:
QUOTE(Rinesa @ 2009 07 06, 00:04)
Gal kas žinot kaip pasigaminti naminį vyną iš pvz., braškių?
pvz., iš obuolių esu nekart darius, o vat iš uogų ne. Noretųsi pabandyt.
pvz., iš obuolių esu nekart darius, o vat iš uogų ne. Noretųsi pabandyt.
Tai lygiai taip pat kaip ir is obuoliu. Jei 20 litru vyno tai : 14 litru sulciu, 3 litrai vandens, cukraus pagal skoni, ir mieliu(vilniui yra parduotuve, pries keleta dienu pirkau universalias, 9 litai kainavo) cukru sudedi per pirma savaite rugimo, nes tada aktyviausios buna mieles, tik deti is keliu kartu (3-4)geriausia, tada nepadauginsi. Ir toliai viskas taip pat kaip ir su obuoliais
Sveikos, isbandziau viena kokteiliuka, degtine, citrinu sultys ir grenadinu sirupas, ziauriai supperinis skonis, labai patiko, bet va nezinau kokiom proporcijom ji daryti, nes bandziau gaminti namie, tai vis neitaikau tu proporciju ir kazkaip ne taip skaniai gaunasi, gal kuri irgi toki bande ir zino kiek ko pilti?
aciu
QUOTE(Konjakas @ 2009 07 20, 00:26)
Aciu, reiks ismeginti ir si, nors siek tiek skiriasi nuo maniskio ragauto
QUOTE(My.Vica @ 2009 07 18, 22:04)
Sveikos, isbandziau viena kokteiliuka, degtine, citrinu sultys ir grenadinu sirupas, ziauriai supperinis skonis, labai patiko, bet va nezinau kokiom proporcijom ji daryti, nes bandziau gaminti namie, tai vis neitaikau tu proporciju ir kazkaip ne taip skaniai gaunasi, gal kuri irgi toki bande ir zino kiek ko pilti? 
Siaip kaip pati megsti? Stipresni ar silpnesni? Siaip pilk apie 50 g. degtines, kokiu 20 g. grenadino sirupo ir sultis
Temos neseku, bet noriu pasidalinti kokteilio receptu, kurį ragavau savaitgalį...
Alus, bananų sultys ir ledukai. Skonis nenusakomas,
tą vakarą daigiau nieko kito ir negėriau
labai labai patiko. Labai populiarus NL ir Vokietijoje.
Alus, bananų sultys ir ledukai. Skonis nenusakomas,
QUOTE(Tutė @ 2009 07 21, 14:37)
Temos neseku, bet noriu pasidalinti kokteilio receptu, kurį ragavau savaitgalį...
Alus, bananų sultys ir ledukai. Skonis nenusakomas,
tą vakarą daigiau nieko kito ir negėriau
labai labai patiko. Labai populiarus NL ir Vokietijoje.
Alus, bananų sultys ir ledukai. Skonis nenusakomas,
Man tai pavojingas derinys atrodo
QUOTE(Evelincik @ 2009 07 22, 10:00)
Bet pabandyti verta
Vana Talin (ne kreminis) 40 gr.
Sampano (saldaus., p. saldaus) 100 gr.
Sampano (saldaus., p. saldaus) 100 gr.










