Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholiniai gėrimai

Vynas:)
Atsakyti
siaip yra labai neblogas kokteiliukas vadinamas obuoliu pyragas
imi stikliuka dydis nesvarbu pili 2/3 degtines 1/3 obuoliu sulciu ir uzbarstai cinamonu ir kali

geriausia gerti vos tik uzbarstai cinamono skonis kaip obuoliu pyrago su cinamonu

svarbu nepadauginti smile.gif))
\


biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(agute77 @ 2010 01 03, 19:52)
Kaip samane gerti?Tiksliau ,kad skanu butu.



samane ziurint kokia jei zemaitiska rugine galima su gira skiesti tai visai neblogas reikalas buna

o jei yra laiko tai galima leisti per vandens filtra smile.gif issivalo tada supili i buteli ibeti atpjauta gabaleli apelsino su visa zieve ir palaikai koki meneseli o

uzmusa skoni ir kvapa

o dar geresnios variantas i samane imesti maza gabaleli biciu pikio igauna ruda spalva ir kvapas medaus.


beje nuo geros samanes galva neskauda

net mociute taip sako
Atsakyti
pritariu, kad gera samane kaip vaistai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2010 01 03, 19:52)
Kaip samane gerti?Tiksliau ,kad skanu butu.

Yra toks vienas samanės gėrimo būdas kurį mėgo Rusijos caras Nikolajus. Taip ir vadinasi - nikolaška smile.gif ( kažkuo primena tekilos gėrimo ritualą)... Reikia citrinos, natūralios kavos ir cukraus.Citriną pjauname per pusę ir supjaustome riekelėmis. Į lėkštę suberiame kavą ir cukrų ( nemaišome). Ir gėriame kaip tekilą - samanė, tada citrinos vieną pusę dedame į cukrų, kitą į kavą ir ragaujame.. thumbup.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
alus - maisto ir nuotykiu saltinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(t_omas @ 2010 06 19, 23:21)
alus - maisto ir nuotykiu saltinis lotuliukas.gif


drinks_cheers.gif
Atsakyti
Malibu su pienu labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, sakykit gal kas žinot kokteilio, kurio pavadinimas Vieno permažai, dviejų per daug receptą ax.gif
Atsakyti
Kartą bandžiau gerti degtinę ir užsikasti griežinėliu citrina, kurios viena pusė pamirkyta į cukrų, o kita į paprastą maltą kavą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 07 04, 22:13)
Sveiki, sakykit gal kas žinot kokteilio, kurio pavadinimas Vieno permažai, dviejų per daug receptą ax.gif

jums reikes 0,5 alaus tauriu, ledo, degtines, sirupo, spraito ir alaus.
I taure idedam kelis gabaliukus ledo, ipilam 50g sirupo (pagal skoni), po to labai is leto, palenkus taure arba per leduka, pilama 50g spraito, taip pat labai is leto supilama 100g degtines ir galiausiai 300g alaus. Jei pilsite tikrai is leto, kokteilis bus sluoksniuotas.
Si kokteili butina gerti per siaudeli, nes kitaip nepajusit tikro kokteilio skonio. O gerti reikia taip: imerki siaudeli iki dugno ir po truputi trauki tuo paciu kili aukstyn per visus sluoksnius. mmm net seile nutyso ir kaip uzsimaniau kokteiliuko sio kol jum rasiau ax.gif
radau forume šį receptuką, kažin ar tas pats? 4u.gif
Atsakyti
Degtinės- labai nemėgstu, kadangi ir pati nesu alkoholikė ar jo mėgėja, tai man geriausia šviežios sultys. biggrin.gif Toks tad mano gėrimas. thumbup.gif Žinoma "prie progos" išgeriu ir vyno, šampano, sidro- to tikrai neatsisakau. Labiausiai mėgstu vyną "Sangria" labai skanus, siūlau pabandyt, nors manau, jog visos juodai žinot tą vynelį ir tikrai jau bandėt. g.gif "Fizz" sidras, "Jamaica" taip pat labai skanūs, siūlau išbandyti.
Atsakyti
Šeštadienį atrastas kokteiliukas:

Užsiplikome kavos (stipresnės) ir paliekame atvėsti.
Kai kavytė patampa šalta į stiklines sudedam ledo, įpilam kavos ir pagal skonio brendžio, aš naudojau Romate. Mmmmmm žinokit skonis super. 4u.gif

Na derinukas degtinė su apelsinų sultimis tikriausiai irgi visiems žinomas wink.gif.
Atsakyti