Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 41-ta tema

Labas visoms! Noriu isiprasyti i jusu smagu buri ir as, nors jau kuri laika vis slapta stebiu, kaip cia kas vyksta smile.gif Nedrasiai, bet pagaliau apsisprendem del TR ir gavom zalia sviesa is TR Memorial vaziuoti tiesiai IVF. Tai planuojam Spalio pradzioje startuoti, jei USG ir hormonai nepaves ax.gif manau arciau starto turesiu siokiu tokiu klausimeliu, kol kas viskas kaip ir aisku rolleyes.gif Didziausios sekmes visoms, kas siuo metu procese arba laukia HCG skaiciuku! 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumet patart,kokiam rajone ieskotis apartamentu,kad but patogu nusibelst iki Memorial,maziau teroristu gatvemis lakstytu ir kad pesciom iki idomesniu objektu but galim nupedint? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 12, 11:17)
Gal galetumet patart,kokiam rajone ieskotis apartamentu,kad but patogu nusibelst iki Memorial,maziau teroristu gatvemis lakstytu ir kad pesciom iki idomesniu objektu but galim nupedint? biggrin.gif

Man patiko apartamentai cimen, lodos . Jie yra tarp osmanobey ir taksim. Salia autiku stoteles iki Memorial be persedimu, netoli metro stoteles, Taksim aikste, funikulierius, Istikal istorine gatve. Apartamentu ieskojau booking.com
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2016 07 12, 00:02)
Auginu iš visų jėgų, bet neauga  ax.gif

Kaip tau sekasi?
Papildyta:

Dėkui, aš auginu po truputį. Mano bėdos būdavo daugiau implantaciniame periode... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 12 liepos 2016 - 14:13
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 12, 06:17)
Ar PGD 350 eur kainuoja vienam embrionui? Ar visiems?

Dolerių, o ne eurų kainą pgd parašiau.
Man pgd niekas niekad nedarė, tai aš tiksliai nžn. Gal metgaitės, kurioms darė, patikslins. Aš kai jų klausinėjau, man lyg sakė, kad visiems . Dabar nebeatsimenu
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 12, 11:17)

Mergaitės Taxime ima apartamentus. Man patinka Sisli
Atsakyti
Labas rytas, jau po vizito pas daktara. Plaka du sirdukai, atitinka laika:) Visoms siunciu tr bebeku virusa:)
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 07 13, 10:22)
Labas rytas, jau po vizito pas daktara. Plaka du sirdukai, atitinka laika:) Visoms siunciu tr bebeku virusa:)

Fantastika!!!! thumbup.gif thumbup.gif Sveikinimai didziausi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Virusa gaudau is visu jegu bigsmile.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Grazaus augimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 07 13, 09:22)

As taip pat rasausi i eile, norinciu Tr virusiuku - dviguba man, prasyciau nestuke.gif wub.gif blush2.gif ax.gif
Sveikinimai, seimynelei! Gero ir sklandaus nesiojimo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 07 13, 11:22)

Didziausi sveikinimai! Saugokit save! wub.gif as irgi gaudau visus imanomus virusiukus siuo klausimu thumbup.gif
Atsakyti

Nuostabu!!!!Sveikinu!!!! wub.gif Ech,kaip noreciau pries klimaksa issaut su dvynukem! flirt.gif flirt.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Kaip miela 4u.gif

Jurmata, tai apsiženėjai vakar (berods vakar turėjai, ar aš maišau)? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 13 liepos 2016 - 11:39
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 13, 12:38)
Kaip miela  4u.gif
Jurmata, tai apsiženėjai vakar (berods vakar turėjai, ar aš maišau)?  mirksiukas.gif

Joa,turkai priverte apsizenyt :lotuliukas:Niekas nezinojo,net seima,tai kai paskelbiau fb-uzkaito ir komps ir telefonai lotuliukas.gif Ar reikia turkams santuokos liudijima isverst i anglu kalba? g.gif
Atsakyti