Labas visoms! Noriu isiprasyti i jusu smagu buri ir as, nors jau kuri laika vis slapta stebiu, kaip cia kas vyksta
Nedrasiai, bet pagaliau apsisprendem del TR ir gavom zalia sviesa is TR Memorial vaziuoti tiesiai IVF. Tai planuojam Spalio pradzioje startuoti, jei USG ir hormonai nepaves
manau arciau starto turesiu siokiu tokiu klausimeliu, kol kas viskas kaip ir aisku
Didziausios sekmes visoms, kas siuo metu procese arba laukia HCG skaiciuku!
Gal galetumet patart,kokiam rajone ieskotis apartamentu,kad but patogu nusibelst iki Memorial,maziau teroristu gatvemis lakstytu ir kad pesciom iki idomesniu objektu but galim nupedint?
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 12, 11:17)
Gal galetumet patart,kokiam rajone ieskotis apartamentu,kad but patogu nusibelst iki Memorial,maziau teroristu gatvemis lakstytu ir kad pesciom iki idomesniu objektu but galim nupedint? 
Man patiko apartamentai cimen, lodos . Jie yra tarp osmanobey ir taksim. Salia autiku stoteles iki Memorial be persedimu, netoli metro stoteles, Taksim aikste, funikulierius, Istikal istorine gatve. Apartamentu ieskojau booking.com
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 12, 06:17)
Ar PGD 350 eur kainuoja vienam embrionui? Ar visiems?
Dolerių, o ne eurų kainą pgd parašiau.
Man pgd niekas niekad nedarė, tai aš tiksliai nžn. Gal metgaitės, kurioms darė, patikslins. Aš kai jų klausinėjau, man lyg sakė, kad visiems . Dabar nebeatsimenu
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 07 12, 11:17)
Mergaitės Taxime ima apartamentus. Man patinka Sisli
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 07 13, 10:22)
Labas rytas, jau po vizito pas daktara. Plaka du sirdukai, atitinka laika:) Visoms siunciu tr bebeku virusa:)
Fantastika!!!!
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 07 13, 09:22)
Labas rytas, jau po vizito pas daktara. Plaka du sirdukai, atitinka laika:) Visoms siunciu tr bebeku virusa:)
As taip pat rasausi i eile, norinciu Tr virusiuku - dviguba man, prasyciau
Sveikinimai, seimynelei! Gero ir sklandaus nesiojimo!
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 07 13, 11:22)
Didziausi sveikinimai! Saugokit save!
Nuostabu!!!!Sveikinu!!!!
Kaip miela
Jurmata, tai apsiženėjai vakar (berods vakar turėjai, ar aš maišau)?
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 13, 12:38)
Joa,turkai priverte apsizenyt :lotuliukas:Niekas nezinojo,net seima,tai kai paskelbiau fb-uzkaito ir komps ir telefonai