Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Erendira @ 2016 07 09, 13:04)
Kokių trūksta? Gali telefonu :-)

Snieginiai baltų. Tik naujus pirkti tokius sad.gif turiu baltų visokių, bet jie ne akinančiai balti, ypač jei jau Pabuvoję kokiu mezginiu...Kitos spalvos nenukenčia, jie ardytos, priderinu bet kur, bet va balti čia kitas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 07 08, 22:53)
Beje ,Merfe,Vikutės batukai 26 dydžio,pėdutės ilgio dar nepamatavo..šįkart chemiją žiauriai perneša,baisiai pykina ir vemia ,nevalgo visiškai nieko verysad.gif ..... operacija 13 dieną bus ,o švitinti kelsis į Kauną nuo 25d

sėkmės jai gydyme,sveikatos 4u.gif
QUOTE(Aist @ 2016 07 08, 23:16)
Neblogas tas oras Palangoje. Nelyja. Tik vėsoka ir vėjuota. Labanakt.

kaip gražu wub.gif
QUOTE(Reginok @ 2016 07 09, 00:45)
Pas mus buvo ta pati problema, bet gydytoja nuramino kad turi iki 12m isdygti ir tikrai jau turime juos, nesijaudinkite 4u.gif
Jusu tema jau senai atradau, labai smagus ir siltas bendravimas, daug naudingos informacijos, nu ir svarbiausiai daug mano mylimiausiu gyvunu foto, bet kadangi as dazniausiai parasyti galiu tik velai vakare tai ir nesibraunu i jusu del meiles katinukams isprotejusiu seima  group.gif

Ačiū,žiūrėsim ką gyd pasakys,tik aš netiksliai parašiau-mum ne iltiniai nedygsta,o tie po pirmųjų priekinių antrieji
QUOTE(Erode @ 2016 07 09, 12:27)
Aist, arba Žydryne, pasidalinkit iš naujo... Ka?

cituoju Aist žinutę
"Susirašiau pagal tas analizes neblogos sudėties konservus, tinkamus pilnam maitinimui ir kuriuos galima rasti pirkti Lietuvoje:
1) Animonda carny (šito niekaip neėdė, atkakliai siūliau, tęko šunei sušert)
2) Mac's
3) Herrmanns
4) Leonardo
5) Natures menu
6) Schmusy
7) Yarrah"
Atsakyti
labu, pas mane irgi lyja g.gif doh.gif na dabar ne bet greit gali
Mergaites neslepiu broliu saunuoliu, tiesiog jie LT palikti , o as UK... tai foto nauju nera verysad.gif
Atsakyti
Žydrynė, jūsų pakabukai padaryti smile.gif
Parašyk až kaip perduoti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 09, 15:21)
Žydrynė, jūsų pakabukai padaryti smile.gif
Parašyk až kaip perduoti smile.gif

ačiū,labai gražu wub.gif bet mes dar ne vln g.gif kų daryt?

Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 07 09, 15:34)
ačiū,labai gražu wub.gif bet mes dar ne vln g.gif kų daryt?

Laukt biggrin.gif

Parašyk kai būsit grįžę. Kadangi labai mes toli viena nuo kitos, galim pasinaudoti paštu smile.gif
Atsakyti
Aist, nenori trims ar keturioms valandoms išlįsti į paplūdimį? Mums 1,5 m/s dar trūksta, kad galėtume plaukti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 09 liepos 2016 - 15:02
Sveikos 4u.gif
Šponkiuk, mieloji, kaip gerai, kad atvažiavai. thumbup.gif Va todėl šiandien kaip tik visai ir neliko vėjo, nuėmei mūsų šeimos prakeiksmą. tongue.gif Net stebėjomės. Vakar pūtė. Šiandien- ne. Ir saulėta, šilta. Ėjom pajūriu 13 km su atvažiavusiais uošviais, tada piknikavom pušyne. Gera.
Naujokė raudonplaukė katytė Persikutė labai miela. 4u.gif o šeiminkė rašyti, tai ne skambinti, juk gali ir naktimis, mes ryte perskaitysim ir pakomentuosim. mirksiukas.gif
Erodės katinynas ir dėžikės thumbup.gif
Gufis plačiaekranis wub.gif
Grikučio pervargusio poza bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 09 liepos 2016 - 14:54
QUOTE(gielux @ 2016 07 09, 14:48)
Atrodo nuolaidos neber  g.gif
Bela irgi spintas megsta  biggrin.gif

Kur tas tuneliukas?
Atsakyti
O pas mane karstis kieme. Bet rodos lietus kaupiasi. Galvoju kodel sako cia Lietuva cia lietus lyja... jau palyginus kiek UK lyja tai LT tik dziaugtis tiek lietaus reiktu. O man dar veidas aplamai dega nesuprantu nuo ko lyg ir naktym nebuvo salta.....
Reginok nesikukulink as dirbu naktym tai isvis parasau tik LT laiku velai vakare... ir savaitgaliais
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 07 09, 16:17)
O pas mane karstis kieme. Bet rodos lietus kaupiasi. Galvoju kodel sako cia Lietuva cia lietus lyja... jau palyginus kiek UK lyja tai LT tik dziaugtis tiek lietaus reiktu. O man dar veidas aplamai dega nesuprantu nuo ko lyg ir naktym nebuvo salta.....
Reginok nesikukulink as dirbu naktym tai isvis parasau tik LT laiku velai vakare... ir savaitgaliais

Pas mus lyja - saulė - lyja - saulė.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 07 09, 15:43)
Laukt biggrin.gif
Parašyk kai būsit grįžę. Kadangi labai mes toli viena nuo kitos, galim pasinaudoti paštu smile.gif

parašiau až
Atsakyti