Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

Cia gal panasus kaip prie Limcamcos Fairlop waters, ten ir visokie vandens sportai, laiveliai, bet maudytis kazi ar kas maudosi g.gif
Atsakyti
nu nesigirdi kad kalbetu anglikai apie ezerus, kad maudytis vaziuotu. Is darbo vaziuoja keli diedai su palapinem prie privaciu ezeru pazvejot ir tiek. Nepasakoja, kad maudytusi. Baseinus tikriausiai turi biggrin.gif

Kaip skauda abieju koju kulniukus. venos kaip botagai unsure.gif verkiant reikia pas gp eit.
Atsakyti
Ryt +33 blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 07 18, 10:37)
Tradiciskai-tamsus sokoladas lotuliukas.gif

Ar esat kuri buvus tuose lido?
http://www.telegraph...swimming-pools/
VA nepertoliausiai musu(hackney) yra,gal bandyt nuvaziuot g.gif

Mums artimiausias butu Hamstead heath. Parodysiu Mb, gal susigundys.
As dabar per j8s ziauriai i Hastingsa noriu, dar ne karto nebuvau. Braitone tai nervina akmenys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 07 19, 00:25)
Kaip skauda abieju koju kulniukus. venos kaip botagai  unsure.gif  verkiant reikia pas gp eit.

Kulnus ar kauliukus? Iseidineja kauliukai tau g.gif o nuo venu nesitepi jokiu spec. tepalu, gal padetu kazkiek. Aisku i vieta negrazins, bet nors skausma kazkiek ramintu.
QUOTE(Limcamca @ 2016 07 19, 00:51)
Ryt +33 blink.gif  thumbup.gif

Super. Nuvedu vaika i mokykla ir gulu degintis, i baseina, i tada vel degintis thumbup.gif

QUOTE(Ceroc @ 2016 07 19, 02:47)
As dabar per j8s ziauriai i Hastingsa noriu, dar ne karto nebuvau. Braitone tai nervina akmenys schmoll.gif

Hastingse irgi akmenukai biggrin.gif bet man tai jie visai patinka.
Atsakyti
Heida, pasigooglinau, tai skauda man ciurnas. Tepiau kojas tepalais, nieko nepadejo. Miegu siek tiek pakeltom kojom. Nejauciu jokio palengvejimo. Toks sunkumas, tinimas ... Reikia pas specialustus eit

Fainai jums. Vaikai mokyklose - jus baseinuose, deginates ... Nu taip tikiuosi kad labai nepabloges oras iki sekmadienio rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Aha, Hastingse irgi akmenys biggrin.gif Bet man ir nemaiso, nors vanduo svarus ir jura tiek toli nenueina, kaip kad Siuthende sr tam Camber sande... Ten jei ir prieini prie vandens, tai dar paskui iki keliu brendi koki puskilometri biggrin.gif

+33 thumbup.gif Tik nezinau kaip dirbt reiks- per karsta jau ir man...Ko negali toks oras savaitgali but...
Bet vaikams ir uzuojata- sedet mokykloj nekazka.. Kai jau praktiskai ir nesimokini nieko...
Atsakyti
Aš tai dirbu, tai baseine nedrybsosiu biggrin.gif Būsiu solidari darbo liaudžiai biggrin.gif O vaikams, tai iš tiesų sunkiausia. doh.gif
Atsakyti
Gaila vaiku mokykloj, jos gi dauguma senos, prikaitina saule, jokiu kondicionieriu nera, iseina visi iraude po pamoku. Kasdien vis zinute gaunu is mokyklos, kad karsta ir nepamirst idet vandens, kepure nuo saules ir istept kremu nuo saules rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas norit, Clactone si savaitgali karavanas 8 vietu.
http://www.iknow-uk....ocation=UK#rs=1
Atsakyti
Tai sakot, Hastingse irgi akmenukai g.gif nu, bent moraliskai pasiruosiu.
Vargsai vaikai, nu per ilgi tie mokslo metai. Ta mokykla kur as dirbu 4dieni uzsidaro. Siandien vel viena pamoka turejau.
Uztat dabar prisijungiau prie MB darbo ir sedziu autobusiuke. Karsta, bet bent su Mb. Basute trina...
Nova, eik pas daktarus, paskui visai nepaeisi dar...
Atsakyti
Geras karavanu pasiulymas thumbup.gif Gal pasiemet?
Atsakyti