Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

Skaniai atrodo tiramisu, man tai butu idealus su avietem ant virsaus, ir avietem trintom viduj essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 07 28, 20:55)
Skaniai atrodo tiramisu, man tai butu idealus su avietem ant virsaus, ir avietem trintom viduj  essen.gif

Masciau ir toki varianta,bet avietes brangiau iseina biggrin.gif
Atsakyti
Giega, pasakok kaip darai tiramisu. Atrodo skaniai thumb_yello.gif

Atsakyti
Dideli baliu organizuoji?

Berniokai mane i Vestfilda tempiasi rytoj biggrin.gif shopinsimes dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 07 28, 21:15)
Giega, pasakok kaip darai tiramisu. Atrodo skaniai  thumb_yello.gif

http://www.delfi.lt/...i.d?id=68335876

Va pagal sita.Labai greita ir lengva.O skanu essen.gif

QUOTE(Limcamca @ 2016 07 28, 21:15)
Dideli baliu organizuoji?

Berniokai mane i Vestfilda tempiasi rytoj  biggrin.gif shopinsimes  dirol.gif

Neee,koki 10 zmoniu tik...Keli draugai i LT isvare,cia like biggrin.gif

Nepatinka man Westfieldas cool.gif Parkingas brangiausias,zmoniu daugiausia...Geriau i koki Lakesida nuleki-pardes tos pacios,pargingas nemokamas,zmoniu maziau biggrin.gif
Atsakyti
Nedaug, TIK 10 ohmy.gif tai gi cia visa minia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 07 28, 21:32)
Nedaug, TIK 10  ohmy.gif  tai gi cia visa minia  biggrin.gif

Cia mazai skaitos smile.gif 6 zmones Lt, dar sunus nepriskaiciuotas, nes irgi atostogauja Lenkojoj, na ir uosviu jau nebekvieciu smile.gif) Va jei sitie visi susirenka- tada daug jau biggrin.gif
Atsakyti
Sveika asta79,as ir nesenai gryzau i seima 😉 100 metu nematyta ir pasiilgta .

Del myto as prisijungciau nuo 18 rugpjucio tarp barkingo ir stratfordo 😉
Atsakyti
Giega, ar bandei damu pirstelius angliskais kokiais sausainiais keist ax.gif man dabar del ju varyk i Romforda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 07 28, 22:00)
Giega, ar bandei damu pirstelius angliskais kokiais sausainiais keist  ax.gif  man dabar del ju varyk i Romforda  ax.gif

As su angliskais ir darau cool.gif Tesco siandie pirkau, jie toj eilej, kur miltai, visokie priedai tortams. Sainsbury irgi man rodos panasioj eilej.. Tik Sainsburio labai smulkus ploni buna..
Atsakyti
Nu nieko panasaus niekad nekrito i akis teskinej. Sestadieni busim, tai reiks geriau apziuret. O jie dezutese ar plasmasiniuose maisiukuose supokuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 07 28, 22:18)
Nu nieko panasaus niekad nekrito i akis teskinej. Sestadieni busim, tai reiks geriau apziuret. O jie dezutese ar plasmasiniuose maisiukuose supokuoti  g.gif

Tesco tokiam maisely buvo, Sainsbury lygtsi dezutej pernai pirkau.. Sponge fingers vadinas, paklausi pardaveju.. Bet sakau- ziurek toj eilej kur miltai..

user posted image
Atsakyti