Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

Giega, Southchurch Park islendam. Mes vaziuojam A127 keliu, o jus turbut A13 g.gif

Puga, sportai ne man ax.gif tingiu po darbo blush2.gif nevalgysiu visai cool.gif biggrin.gif o ko tases neemei g.gif dabar neduos ji tau ramybes biggrin.gif o intiku uzsisakyt negali g.gif
Atsakyti
O Giega kokia gera motyvacija padare thumbup.gif

Puga, na kur jau tau nebe jaunyste, kunas mat jai nebestangrus unsure.gif ka vyresnems tetoms daryt a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 08 06, 21:20)
Giega, Southchurch Park islendam. Mes vaziuojam A127 keliu, o jus turbut A13  g.gif

Mes ir 127 vaziuojam...Paziurejau,kur tas parkas,bet tai jus prie juros einat ar parke taip ir bunat?Jei pavaziuotumet truputi toliau,tai privaziuotumet ir ta vieta kur sakiau.Paziurek mape-Shoeburyness.
https://www.google.co.uk/maps/place/Shoebur...!4d0.797853
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 08 06, 21:26)
O Giega kokia gera motyvacija padare  thumbup.gif

lotuliukas.gif Is tikro sportus jau mesciau ax.gif Nu dabar ir darbas gana aktyvus,ir keliena vis paskauda...Bet gaila imoketu pinigu,tai einu sukandus dantis lotuliukas.gif
O tos dietos man ir visai patiko-nu kaip greitai valgis pasidaro biggrin.gif O kai as tingiu virtuvej suktis..Dabar nebereikia nei bulviu skust,nei ryziu ganyt,kad gerai isvirtu,nei kokiu makaronu...Imeti i griliu kokia krutinele,salia salotu pasipjaustai ir uztenka biggrin.gif Ar koki troskini sumakaluoji ir viskas-pats isverda.

Heida,o jus nevarot ryt kur prie juros?
Atsakyti
O kas tau keliui? Trauma kokia turejus anksciau ar is nieko skauda?
Del juros nezinau, as noreciau bet MB greiciausiai tinges.
Atsakyti
Ne, einam prie juros. Ten netoli visai nuo parko. Ten masina paliekam, jei nerandam kur arciau juros pasistatyt.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 08 06, 21:41)
O kas tau keliui? Trauma kokia turejus anksciau ar is nieko skauda?
Del juros nezinau, as noreciau bet MB greiciausiai tinges.

Nu ne,jokios tokios traumos nebuvo g.gif Bent nepamenu...Bet kazkaip kaip dabar daug vazinet pradejau,tai i darbo pabaiga jau taip kairi keliena skaudet pardeda..Nu skaityk dirba visa diena,sankaba spaudineji,laikai imynus,nes dazniausiai 1-2 begiu tevaziuoju...

Nu pakalbink,atlekit mirksiukas.gif
QUOTE(*nova* @ 2016 08 06, 21:42)
Ne, einam prie juros. Ten netoli visai nuo parko. Ten masina paliekam, jei nerandam kur arciau juros pasistatyt.

Tai jus gal irgi atvarykit i ta musu vieta mirksiukas.gif Ten labai faina-grazi pievele,pliaze smeliukas,gali kept BBQ,jura kad ir nueina,bet ne pelke lieka...Be to ryt pareidines vanduo,auksciausiam taske bus apie 16,20 h..
O ir aikstele didele,vietos visada yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 06 rugpjūčio 2016 - 22:51
Labas rytas

Giega, gal jau prie juros gulit bigsmile.gif MB dar miega
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 08 07, 10:13)
Labas rytas

Giega, gal jau prie juros gulit  bigsmile.gif  MB dar miega

KAip tik lindau rasyt biggrin.gif Mes jau atsikele,pusryciaujam...MB jau smaukos-sako,ziurek,vejas,apsiniauke..Nors telefas rodo,kad bus +26 ir apie 14h saule,bet rekia,kad jau namo reiks vaziuot,nes kase gi siandien..Tai va dar nezinau ar vaziuosim g.gif As tai noriu,man ir debesuota diena gerai prie juros pabut biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta.
Giega, tau dabar tiktu masina hibridas ir automatas, vaziuotum elektra nemokamai ir begiu nereiktu junginet, kelias ilsetusi.
Pas mane dar visi miega, kur jiems telpa tiek to miego unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 08 07, 10:27)
Laba ryta.
Giega, tau dabar tiktu masina hibridas ir automatas, vaziuotum elektra nemokamai ir begiu nereiktu junginet, kelias ilsetusi.
Pas mane dar visi miega, kur jiems telpa tiek to miego  unsure.gif

Tokios,kokios man reikia-negamina lotuliukas.gif lotuliukas.gif Elektrines masinos visai noreciau mirksiukas.gif Kazkada svarstem apie hibridini lexusa,bet cia lengvoji,man reikia mini vaniuko mirksiukas.gif

Vaikystej galejau miegot iki pietu lotuliukas.gif Dabar nors ir megstu pamiegot,bet 9-10h per akis biggrin.gif Ir dar,nebemegstu voliotis lovoj..PAbundu,max 10-15min pagulet galiu ir keliuosi...

Ne,prie juros nebevaziuojam..Paziurejau Weather prognozes,tai nors ir saule rodo,bet vistiek vejas 17-18pmh...O tai jau nemazas..Tektu vel pralindet palapinej pasislepus...Tai namie kazka nuveiksim..Vaziuojam i pardes,maistelio reikia.Dar iki Costco,man benzo reikia...Ten pigiausiai..
Atsakyti
Mes ir nevaziuosim. Apsiniauke...

Aprangos reklama dengia viska. Neimanoma uzdaryt. Jau atrodo ant kryziuko spaudziu, kad uzdaryt, o pasirodo ten atsidaro ju puslapis. Nervuoja...
Atsakyti
Laba 4u.png

Yra toks posakis: noreciau miegoti kaip kudikis. Nors ne, ne kaip kudikis, o, kaip paauglys per vasaros atostogas biggrin30x30.png
Atsakyti