Įkraunama...
Įkraunama...

Aktualijos

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2016 07 18, 16:44)
Esmė visgi ne pavieniuose sportininkuose, o tame, kad rusų dopingo mėginiai buvo falsifikuojami masiškai, valstybiniu mąstu, tame dalyvavo ir Sporto ministerija (ar kaip ji ten vadinasi), ir FSB, buvo sukurta valstybinio mąsto klastojimų sistema. Ir tai truko nuo 2010 iki 2014 . Kurioje dar valstybėje, be Rusijos, tai įmanoma?

Man idomu, ar Kinijoje nedaroma kazkas panasaus.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2016 07 18, 13:23)
Jaunieji Lietuvos krepšininkai pateko į didžiulį skandalą. Kroatijos žiniasklaida paskelbė, kad Europos studentų žaidynėse dalyvaujantys Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkai nuogi įsiveržė į merginų dušą.

Skaitykite daugiau: http://sportas.lryta...utm_medium=Copy

doh.gif  LT kultūrinės vertybės, kurias saugojam nuo pabėgėlių  biggrin.gif

Nu va, pasirodo per greitai nuteisete:
"Incidentas įvyko dėl to, nes krepšininkai išėjo iš bendrabučio neturėdami raktų, todėl į bendrabutį stengėsi patekti per atsarginį įėjimą. Tuo metu trečiajame aukšte, kuriame apgyvendintos merginos, buvo atidarytos durys ir krepšininkai per jas įėjo. Merginos, savo aukšte pastebėję vaikinus, išreiškė pasipiktinimą komandos vadovams ir jie kreipėsi į policiją."

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...ndos-875-657157
Atsakyti
Esmė visgi ne pavieniuose sportininkuose, o tame, kad rusų dopingo mėginiai buvo falsifikuojami masiškai, valstybiniu mąstu, tame dalyvavo ir Sporto ministerija (ar kaip ji ten vadinasi), ir FSB, buvo sukurta valstybinio mąsto klastojimų sistema. Ir tai truko nuo 2010 iki 2014 . Kurioje dar valstybėje, be Rusijos, tai įmanoma?

Amerikoj tai imanoma, nes ten imanoma viskas.Pavieniu sportininku siais laikais nebera . Jie visi dalis mesmales.Kaip broileriai paukstidej. Gauna milijonus ir lesa viska kas lesykloje paduota.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 18, 17:51)
Nu va, pasirodo per greitai nuteisete:
"Incidentas įvyko dėl to, nes krepšininkai išėjo iš bendrabučio neturėdami raktų, todėl į bendrabutį stengėsi patekti per atsarginį įėjimą. Tuo metu trečiajame aukšte, kuriame apgyvendintos merginos, buvo atidarytos durys ir krepšininkai per jas įėjo. Merginos, savo aukšte pastebėję vaikinus, išreiškė pasipiktinimą komandos vadovams ir jie kreipėsi į policiją."

Nemąsto į ateitį, kažkokios ne tokios biggrin.gif gi čia galimai būsimi turčiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 18, 17:13)
Nemąsto į ateitį, kažkokios ne tokios biggrin.gif gi čia galimai būsimi turčiai biggrin.gif

lotuliukas.gif tas tai taip. Gal praleido gyvenimo sansa biggrin.gif .

p.s. nors manes krepsininko zmonos gyvenimas ne itin zavi. Keliauji paskui vyra, keiti sali ar miesta kas pora metu. Labai sunku tureti tokia specialybe, kad galetum bent kazkokia karjera daryti.
Atsakyti

tai aš ne prieš. Aš gi ir sakau, o va tiems pavieniams leis ar ne? Daugiau nieko ir nesakau. Jei jiems leis, tai tokie draudimai kažkaip nelabai gražiai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2016 07 18, 16:44)
skaitykite apie kaltinimus dar kartą. Jūs tiek norite rusiją matyti švarią,

jūs nepapamirškit, kad tik aš viena žinau ką aš manau, ir tik aš viena žinau ko aš noriu. Tai žodžiu savo paranojiškų haliucinacijų man nepripaišykit. Sutarėm?
Atsakyti
QUOTE(delele @ 2016 07 18, 12:30)
Tai kiek tau metu?

"Kalantines" jau prisimenu.
Atsakyti
http://kauno.diena.l...e-pavoju-760904
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2016 07 19, 21:45)

rašykite bent trumpą straipsnio anotaciją , nes čia kiekviena galime bile kiek link'u pridėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2016 07 19, 21:54)
rašykite bent trumpą straipsnio anotaciją , nes čia kiekviena galime bile kiek link'u pridėti mirksiukas.gif

Atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
Štai kaip viskas vyko 2014-ųjų Sočio olimpinių žaidynių metu. Visų pirma, prieš žaidynes sportininkas duodavo šlapimo mėginį, kol kraujyje dar nebūdavo pajėgumą didinančių preparatų. Tuomet šlapimo mėginiai būdavo užšaldomi, o sportininkas tuo metu jau pradėdavo vartoti draudžiamus preparatus. Per žaidynes, stebint nepriklausomam kontroliuojančiam pareigūnui, sportininkas pateikia šlapimo mėginį, o naktį Federalinės saugumo tarnybos agentas, persirengęs inžinieriumi, slapčia paima mėginius iš laboratorijos. Mėginių buteliukai atidaromi nepažeidžiant antspaudo, šlapimas sukeičiamas, o mėginių buteliukai su švariu šlapimu pastatomi laboratorijoje laukti tyrimų.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...o.d?id=71845978

doh.gif visa valstybė ant brutualumo ir aferų pastatyta, tfu, šlykštu
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2016 07 19, 21:45)

Stebiu oro taršos duomenis nuo to laiko kasdien. Tipo nepadidėjusi pas mus tarša. Šiandien dar nežiūrėjau.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2016 07 20, 08:00)
doh.gif  visa valstybė ant brutualumo ir aferų pastatyta, tfu, šlykštu

o mūsų vlstybė sėkmingai kas kartą iš jų mokosi sad.gif viena iš bjaurasčių pas mus:
http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 09:17)
Stebiu oro taršos duomenis nuo to laiko kasdien. Tipo nepadidėjusi pas mus tarša. Šiandien dar nežiūrėjau.

Manot informuos?Aš tai vis vėjo kryptį stebiu,manau,kad bus patikimiau biggrin.gif

SM forumo "ststistikos skaičiukų" fanėms :

„Per pastarąjį dešimtmetį smarkiai išaugusi pajamų nelygybė rodo, kad žmonės, kurių finansinė gerovė pagerėjo, priklausė labiausiai pasiturinčių Lietuvos gyventojų grupei. Patys turtingiausi gyventojai šalyje pasidarė dar turtingesni, o mažiausiai pasiturintys gyvenimo kokybės gerėjimo nepajuto. Gyvenimas Lietuvoje iš tiesų gerėja, tačiau tik mažai visuomenės daliai“, – teigia mokslininkė.

Skaitykite daugiau: http://lietuvosdiena...utm_medium=Copy

Vis tiko,ko gera,tą šviesą oro uoste kažkas užgesins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 20 liepos 2016 - 10:26