Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas rytas.
Lenta už vakar 2:37. Vakar draugavau su Migrena, tai nedariau... sad.gif
Sunkiai sunkiai issilaikau, na bet kenciu kažkaip. Kai ilgiausiai issilaikau, tai telefonas skambėti pradėjo, laikmatis pasislėpė, nu negalėjau baigt laiko nežinodama biggrin.gif vadinasi įmanoma smile.gif
Atsakyti
man kai nematau laiko kazkaip ilgiau gaunasi smile.gif
siandien vel velai grisiu nezinau kada daryt lenta reiks, arba jegu nebus, nes varau su drauge kur pasedet tai speju ir alaus ir picu bus (nu aisku ryt svori atitinkama priduosiu doh.gif )
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 13, 18:09)
O tu meti svorį ar tik palaikai? g.gif

Gerai pastebejai smile.gif vakar tikrai tokia ikrova gavosi smile.gif pries tai visa nakti nemiegojau, nezinau kiek kartu laksciau i wc, aisku ryte beveik kg minusas buvo, bet reikejo atsigauti, tai ir kimsau blynus smile.gif

QUOTE(lera* @ 2016 07 13, 20:42)
o niam niam , koks skanus meniu

ukiskas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2016 07 14, 09:08)
Labas rytas smile.gif Lenta 4 x 30s. Kaip jūs virš 2 min padarot neįsivaizduoju.. Galvojau ištiestom rankom bus lengviau, nė velnio, drebu nuo pirmos sekundės vis tiek biggrin.gif

Jei tu ta 4x30 is karto darei, tai ir tavo 2min gaunasi.

QUOTE(Anike* @ 2016 07 14, 09:41)
Labas rytas
Gerai pastebejai  smile.gif vakar tikrai tokia ikrova gavosi  smile.gif pries tai visa nakti nemiegojau, nezinau kiek kartu laksciau i wc, aisku ryte beveik kg minusas buvo, bet reikejo atsigauti, tai ir kimsau blynus  smile.gif
ukiskas  smile.gif

Tai buvo ne pastebejimas, o klausimas.
Gal ir skanus meniu, bet negeras. Bet jau nekomentuosiu.

Spaliuke, parasyk adresa. Turiu maike ten kur esu. Issiusiu mirksiukas.gif

Lenta vakar 1,23 min.

Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 14, 09:25)

Su pertraukėlėm, tai nelabai smile.gif Vakar pagaliau pasigavau trenerį ir paprašiau, kad sudarytų programą man. Mano pilvukui artėja sunkių išbandymų metas biggrin.gif
Atsakyti
labas
reik eit i lauka, o tai trecia diena knisuosi namie ir tik trumpam islendam vakare i lauka, noriu iki darbo is pagrindu namus issikuopti, va vakar 3 maisus nereikalingu daiktu ismeciau, nu nekaupiu as ju, bet atsiranda jie kazkaip ir stengiuosi tuo balastu atsikratyti, oi nekenciu kai visko prikrauta, tada atrodo dustu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 14 liepos 2016 - 10:22
QUOTE(lera* @ 2016 07 14, 10:20)
labas
reik eit i lauka, o tai trecia diena knisuosi namie ir tik trumpam islendam vakare i lauka, noriu iki darbo is pagrindu namus issikuopti, va vakar 3 maisus nereikalingu daiktu ismeciau, nu nekaupiu as ju, bet atsiranda jie kazkaip ir stengiuosi tuo balastu atsikratyti, oi nekenciu kai visko prikrauta, tada atrodo dustu

oi as irgi nekenciu, dar nekenciu baldu griozdu kai lieka tik siauri takiukai praeit doh.gif
Atsakyti
Lenta-1:13
Atsakyti
Lenta - 1:10
Atsakyti
Apsirgo drauge tai nejau niekur
lenta 2.45
vistik geriausias man jai laikas is kart po darbo, tada nors alkana daugiausiai vistiek turiu
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 14, 09:25)
Tai buvo ne pastebejimas, o klausimas.
Gal ir skanus meniu, bet negeras. Bet jau nekomentuosiu.

Taigi as atsakiau, kad buvo tipo ikrova, kad greiciau atgauciau jegas. Aisku vis dar svajoju numesti kelis kg.
Kad meniu ne dietiskas as ir pati zinau, bet gi rasom ne vien tik pavyzdinius meniu?

Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 07 14, 19:25)
Taigi as atsakiau, kad buvo tipo ikrova, kad greiciau atgauciau jegas. Aisku vis dar svajoju numesti  kelis kg.
Kad meniu ne dietiskas as ir pati zinau, bet gi rasom ne vien tik pavyzdinius meniu?

Na nezinau ar tokia cia ikrova. Tikrai negalvoju taip.
Atsakyti