Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 15, 07:28)
Labas rytas,
viskas atiduodu katina, nebeturiu kantrybes ir laiko jo jovala tvarkyt, dar visa nakti ant galvos lipo, neissimiegojau, pikta db.

smile oho, saunuole !!!

nu kas i lentute? As su baisiu pliusu, tai noriu, nenoriu reik sad.gif

57,9 kg -:tikslas 55 kg ( čia svajonė tokia. Realiau būtų 56 bet sieksiu tiek biggrin.gif )
Atsakyti
Labas vakaras ax.gif
Lenta 3:15
Anike, dėl pilvo tai darau pratimus, bet lėtai jis man traukiasi, nuo kovo mėn tik -5 cm. Tiesa, šią savaitę man atostogos nuo visko blush2.gif ryt jau grįžtų namo, bandysiu stot i vėžes.
Pikų dama, man pernai Laukiantis buvo labai sunku, nes praktiškai metus ruošiausi svajonės įgyvendinimui, viskas buvo dėl manęs suplanuota, suorganizuota komanda, kuri beje pasiekė tikslą, o aš likau ant ledo sad.gif atidejau svajone 4 metams, tikiuosi įgyvendinti... Visa kita, baidarės, alus, slidinėjimas ir pan, tai smulkmenos, kurių dėl vaikiuko negaila schmoll.gif
Spaliuke, daina dėl telefono thumbup.gif man pernai vyras padovanojo, iki šiol džiaugiuosi blush2.gif
Anime, graži suknelė drinks_cheers.gif norėčiau ir aš tokios, nemažai matavausi esprite, bet tokios nepastebėjau. Pikų damos pirkiniai irgi smagus drinks_cheers.gif tik kad jau ne aktualūs man biggrin.gif
Spaliuke, kokias daržoves mažajam saldai?
Šiandien buvau girioj mėlynių, prisirinkti virš 2 litrų, bus valgymui, nes jau pilną kamerą mėlynių prisisaldziau, reikia vietos pasilikti kitiems reikalams. Perskaičiau dar straipsnį kaip mes vien nuodus valgom doh.gif tai galvoju būtų gerai rudenį ėriuką ar avį nusipirkt, pasipjaut ir uzsisaldyt...
Atsakyti
Labas rytas,

Smile_at kolkas saldziau brokoliu, kalafioru, morkyciu,cukiniju. Tiek buvo mociute uzauginus smile.gif na ir silauogiu, vysniu, melyniu,avieciu,braskiu,serbentu, zemuogiu ☺
Atsakyti
labas rytas smile.gif
lenta tik 1:20s
Atsakyti
Visai gerai vakar buvo thumbup.gif ant apzvalgos boksto uzlipau, 214laipteliu biggrin.gif
http://alkas.lt/2015...valgos-bokstas/
ezere issimaudziau, kol kiti gere, sampe nealkoholine skania atradau (kas ragavo is mano taures, vis etiketes ejo tikrint ar tikrai nealkoholinis) biggrin.gif
pavakarojom, pasizvengem.
I vakaro gala tik labai girtieji erzint pradejo, tai isvaziavau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 17, 10:34)
Visai gerai vakar buvo  thumbup.gif  ant apzvalgos boksto uzlipau, 214laipteliu  biggrin.gif
http://alkas.lt/2015...valgos-bokstas/
ezere issimaudziau, kol kiti gere, sampe nealkoholine skania atradau (kas ragavo is mano taures, vis etiketes ejo tikrint ar tikrai nealkoholinis)  biggrin.gif
pavakarojom, pasizvengem.
I vakaro gala tik labai girtieji erzint pradejo, tai isvaziavau  blush2.gif

Nu va, sakem kad nereik liudet 😉 tokiam juodam butelyje?bosca jei gerai pamenu?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 17, 11:42)
Nu va, sakem kad nereik liudet 😉 tokiam juodam butelyje?bosca jei gerai pamenu?

yep yep 4u.gif ten kazkoks bendras Bosca ir Verdi kurinys.
Pries tai kazkoki Torley buvau ragavusi, tai sitas daug geresnis thumbup.gif
pamaciau kad nestuke.gif daug kas vos ne invalidem laiko. Kai uzejo kalba apie boksta, tai taip "Kaip tai, TU lipsi??? blink.gif " biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

PD,gražios suknelės bigsmile.gif Mėlyna tai pati pačiausia thumbup.gif

Spaliuke,tai koks tas tel?Merginos klausė,o tu laikai paslapty biggrin.gif

Aš vakar vyrui dovaną pagaliau nupirkau (na dar plius laukiu atkeliaujant karikatūrai) wub.gif

Vakar nepadariau lentos,tad šiandien bus padaryta už dvi dienas biggrin.gif

Atėjo pagaliau vasara thumbup.gif

Šiandien tvarkymosi ir maisto gaminimo diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 17, 11:51)
Labas rytas  smile.gif
PD,gražios suknelės  bigsmile.gif  Mėlyna tai pati pačiausia  thumbup.gif

Man irgi mėlyna gražiausia smile.gif drinks_cheers.gif

Laba diena,

Vakar buvom pirty, grįžom tik apie 23 val. Dar kol špinatus sutvarkiau, tai ir naktis atėjo. Lentos nepadariau smile.gif Šiandien po darbo jei jėgų turėsiu smile.gif

Vis tik nusipirkau tą super maistas knygą. Žmonių darbe mažai, tai skaitau smile.gif
Atsakyti
as leksiu i turgeli vysniu bigsmile.gif uogienes noriu bigsmile.gif
Atsakyti
lentute vakarykste 1.55
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 17, 11:56)
as leksiu i turgeli vysniu  bigsmile.gif uogienes noriu  bigsmile.gif

dabar eisi? smile.gif as irgi uz 10-15min leksiu i turgeli, mazum susimatysim smile.gif

sukneles superines thumbup.gif

spaliuke, koki telefona gavai bigsmile.gif
Atsakyti