Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(smile_at @ 2016 07 19, 22:38)
Lenta 5:03

blink.gif atsiųsk filmuotą medžiagą, nes nepatikėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 07 19, 21:41)
blink.gif atsiųsk filmuotą medžiagą, nes nepatikėsiu lotuliukas.gif

tai kad niekas nefilmavo, jauciu atsibostu filmuot lotuliukas.gif
Bet siandien man kazkoks persilauzimas atejo, prie geru noru dar buciau galejus isbut ilgiau, vien del azarto biggrin.gif begime ir man rodos tai buna, kad sunku sunku, o paskui jau begi ir tiek, negalvoji, kad tuoj galus atiduosi....
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 19, 22:47)
tai kad niekas  nefilmavo, jauciu atsibostu filmuot  lotuliukas.gif
Bet siandien man kazkoks persilauzimas atejo, prie geru noru dar buciau galejus isbut ilgiau, vien del azarto  biggrin.gif  begime ir man rodos tai buna, kad sunku sunku, o paskui jau begi ir tiek, negalvoji, kad tuoj galus atiduosi....

pavarai, žaviuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 07 19, 21:50)
pavarai, žaviuosi thumbup.gif

Aciu blush2.gif
Galeciau ir su maistu dar susiimti, nes tuoj visi numesti kg sugris doh.gif Vis pasizadu, kad nuo rytojaus tai jau tikrai, bet tas rytojus niekaip neateina, tai tas, tai anas sutrukdo sad.gif ir sportas kitas apleistas, reik greiciau susiimt, bet kai 3 vaikai namie visa diena, ner taip paprasta...
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 19, 21:38)
Lenta 5:03

ciut is kreslo neisvirtau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 19, 21:38)
Lenta 5:03, kazkaip nesunkiai man siandien gavosi, bet kojos ir rankos dabar pakirstos  g.gif
Kazin ar bepavyks man sumust si laika  blush2.gif

oho smile.gif man vieną dieną pavyko 1 min, bet dabar galvoju, kad gal chronometrą nebuvau nunulinusi
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 19, 22:11)
ciut is kreslo neisvirtau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Prajuokinai biggrin.gif
Labiau noreciau tiek nubegt kiek tu, nei lenta tiek islaikyt ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Scorpy @ 2016 07 19, 22:21)
oho smile.gif man vieną dieną pavyko 1 min, bet dabar galvoju, kad gal chronometrą nebuvau nunulinusi

Ir tu prajuokinai su tuo chronometru biggrin.gif
Minute as visada galedavau islaikyt, net be jokiu sportu ar treniruociu, va mano senas labai eks sakydavo, kad kariuomenej pusvalandi lenta islaikydavo, seniai naujokus priversdavo, cia tai man ispudingai atrodo. Nors dabar jau pradedu galvot, kad gal ner jau taip ispudinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 19, 22:22)
Prajuokinai biggrin.gif
Labiau noreciau tiek nubegt kiek tu, nei lenta tiek islaikyt  ax.gif  4u.gif

o man lenta kancia biggrin.gif nuo 20s jau leipstu is nuovargio.
Atsakyti
Labas rytas,
Vakar jau ne iki lentos ar pritūpimų buvo doh.gif doh.gif Darbe nusivariau nuo kojų belenkaip,tai ne gana to,vakare,kai jau nuprausiau dukrą,radau paskutinės dienos mokykloj siurprizą doh.gif doh.gif utelių!!! Nu ok,nulekiam su vyru vaistų,sutvarkau gan ilgus plaukus doh.gif ...mano galvoj glinda swoon.gif mega_shok.gif
Dar ir į darbą pramigau...išlėkiau be kavos doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Barbaske paskaicius tavo posta, paciai pradejo niezet galva, nupurto net pagalvojus biggrin.gif
Atsakyti
Smile at OHO!!! Lenkiuos žemai prieš tokį laiką smile.gif
Barbaške, ir man šiurpuliukai per kūną nubėgo.. Gerai, kad taip greit pamatei, nespėjo prisidaugint. Brrrrr
Man ir pms, visą laiką žvėriškas alkis, o už šokoladuką tai atsiduočiau nedraugavus biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas
Smile_at ogo pavarei eina sau blink.gif

as vakar nepadariau lentos padariau tik pritupimus (15) tai berods 2 lentos pas mane skoloj g.gif

vakar taip uzsikroviau vakare kad...tureciau but visai savaitei soti blush2.gif
pradejau silke, baigiau ledais, o tarpe dar desros vytintos, papriku su suriu...

ai bet man kartais reikia taip, labai nepergyvenu biggrin.gif
uztat siandien jau ner tu nenormaliu noru saldaus ar dar ko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 liepos 2016 - 08:11