Įkraunama...
Įkraunama...

Granuliniai katilai 4

Kai svarbu parduot savo produktą, tai ir nuo granulinio katilo žmogus dust pradeda. Nieko nepadarysi. O dūmo ir aš nematau. Itin retai tik. Ir kaimynai kai pradėjo kūrent briketus vietoj visokių atliekų - dūmo daug, bet kvapas net visai malonus biggrin.gif Vieni pabandė anglį - išėjo į lauką ir nuo to karto anglies jų katile nebebuvo. Irgi perėjo prie briketų. Už ką aš jiem tikrai dėkingas biggrin.gif O anglis, žiūrėk kaip nori, yra siaubas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 05 lapkričio 2016 - 16:23
QUOTE(gediminas_ @ 2016 11 05, 18:19)
Kai svarbu parduot savo produktą, tai ir nuo granulinio katilo žmogus dust pradeda.

Dabar konkreciai parodyk kur sioje temoje ar kitoje man svarbu parduoti ir koki tai parduoti produkta ? Jei neskiri mano ideologinio poziurio renkantis sildymo prietaisus siltiems namams tai as nekaltas, kad doctor.gif sergi paranoja vis izvelgdamas pas visus reklamas .

Duok Dieve ,kad tik visi seni trobesiai sovietiniai monstarai turetu GKK tikrai butu svaresnis oras smile.gif ir smagiau gyventi .

Gerai paskaityk ir isigilink i mano parasa :
„Ugnis buvo vienas iš svarbiausių faktorių Homo sapiens evoliucijoje. Kai mes, žmonės, įgudome valdyti ugnį ir prisijaukinome šunis, mes pasiekėme naują fizinio saugumo lygį, kuris išlaisvino mus būti kūrybingesnius ir paskatino kurti gerokai pažangesnes kultūras.“ S. Savadž-Rumbo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 05 lapkričio 2016 - 17:01
QUOTE(korida @ 2016 11 05, 14:09)
apsaugok nuo visu,, kaministu '' ,jei nepalankus vejas,slegis ar stilius tai net ir rekupa reikia isjungti  kol jie kurena verysad.gif

QUOTE(korida @ 2016 11 05, 17:56)
Duok Dieve ,kad tik visi seni trobesiai sovietiniai monstarai turetu GKK  tikrai butu svaresnis oras  smile.gif ir smagiau gyventi .

Jei tamsta sau leidžia rašyt "nuo lubų" paimtus teiginius, tai, manyčiau, ir kiti turi turėti tokią teisę ir po to neatsiskaitinėt kodėl kažką parašė. O su antra citata sutinku šimtu procentų. Ir, kas tamstai patiks, sutinku ir su tuo, kad jei kaminų išvis nebūtų, būtų dar geriau. Bet ne viskas iš karto pasiekiama smile.gif Kai užsilenks mano žalias katiliukas, ir jei finansai netrukdys dėl kokių nors priežasčių, rinkčiaus oras-vanduo. O kol užsilenks mano katilas, tai dar daug kas pasikeis ir technologijose, ir kainose. Tai dar švaresnio oro reiks palaukt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 05 lapkričio 2016 - 17:12
QUOTE(gediminas_ @ 2016 11 05, 19:09)
Jei tamsta sau leidžia rašyt "nuo lubų"

Jusu problema ,kad viska skaitote ir priimate tiesiogiai smile.gif 4u.gif

,,Kaministai ''

P.S. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ne visada galima prie klavos perskaityti tai ka noreta pasakyti .
Cia jusu zodziai ,,Propaguoju bendravimą el. paštu, ''
Nuoširdus patarimas daugiau bendraukite gyvai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 05 lapkričio 2016 - 17:25
Man turbūt su kiekvienu blog'eriu ar besidominčiu puslapiu reikia susitikt gyvai, kad korida nepridėliotų tiek balionėlių. Arba savo telefoną, maža kas norės pabendraut paklaust apie savo blog'ą? Baikim jau.

Va: 4u.gif ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 05 lapkričio 2016 - 18:13

Na cia diskusija idomi galetu buti pvz. aeroterminis skaitosi labai jau ekologiskais, bet tik va bet taciau musu salygomis, jie visi naudoja elektra, kuri gaunama ar hidroelektrines, ar biokatilines ar deginant dujas pagalba (ok ok dar yra kazkiek vejo ir saules) Taigi deginam dujas, gaunam elektra, kuria dar panaudojam namu sildymui su tam tikru santykiu. Tai kur cia ekologija???? cia isvis treciu ranku produktas gaunas... Didziausia ekologija yra druzba pjuklas, kirvis ir katiliokas deginantis tvarkingai (pabreziu tvarkingai) malkas. O visokiu pranasu lendanciu  i tema su geriausiais sildymo saltiniais visada bus: katilas83, beril, korida ir dar pora 'padpolsciku' pasislepusiu :) Tiesa pasakiu laukiu nesulaukiu, kada mini kogeneracinis granulinis bus iperkamas tulam pilieciui ir tokie kaip korida uzsiciaups visiems laikams (juk granulinis gamins elektra, o aeroterminis bus priverstas ja is manes pirkti), toks laikas mano ziniom jau ne uz kalnu.

o iki tol reikes kenteti ketiaku pasireiskimus forume

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 05 lapkričio 2016 - 20:42
QUOTE(silainiai @ 2016 11 04, 21:05)
Dar vienas anglinis komersantas apsireiškė  tomato.gif

Mažumėlę spangsti?
Atsakyti

Na ok tarkim butu variantas kogeneracinio katilo uz 150eur/t (tebunie). Tai tarkim is 1kg gautume 5kWh, is kuriu 4kWh keliautu sildymui, o 1kWh keliautu elektrai. Ka gautume jei poreikis butu 3t 12000kWh I namus, o 3000kWhi tinklus. Taigi isleidus sildymui 450eur,mes sutaupome ant elektros 3000x0.12=360eur Taigi sildymo sezonas vietoj 450eur, mums kainuos 90eur. Manau kazkada bus itin geras sprendimas. Ieskoti tiesos reikia prie seimo su plakatais, as is tokiu, kurie nesigilina -labiau esu linkes prisitaikyti ir rasti naudos

Hmmm.... kazkur dingo Zarasiecio postas I kuri atsakinejau....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 05 lapkričio 2016 - 21:12
QUOTE(Paliukas @ 2016 11 05, 21:40)
<p>Na cia diskusija idomi galetu buti pvz. aeroterminis skaitosi labai jau ekologiskais, bet tik va bet taciau musu salygomis, jie visi naudoja elektra, kuri gaunama ar hidroelektrines, ar biokatilines ar deginant dujas pagalba (ok ok dar yra kazkiek vejo ir saules) Taigi deginam dujas, gaunam elektra, kuria dar panaudojam namu sildymui su tam tikru santykiu. Tai kur cia ekologija???? cia isvis treciu ranku produktas gaunas... Didziausia ekologija yra druzba pjuklas, kirvis ir katiliokas deginantis tvarkingai (pabreziu tvarkingai) malkas. O visokiu pranasu lendanciu  i tema su geriausiais sildymo saltiniais visada bus: katilas83, beril, korida ir dar pora 'padpolsciku' pasislepusiu smile.gif Tiesa pasakiu laukiu nesulaukiu, kada mini kogeneracinis granulinis bus iperkamas tulam pilieciui ir tokie kaip korida uzsiciaups visiems laikams (juk granulinis gamins elektra, o aeroterminis bus priverstas ja is manes pirkti), toks laikas mano ziniom jau ne uz kalnu.</p>
<p>o iki tol reikes kenteti ketiaku pasireiskimus forume</p>

Bent aš turėjau omeny ne tiek ekologiją apskritai, bet švaresnį orą prie savo namų. Išeini į lauką ir viskas dūmuose... nekažką biggrin.gif Nors briketų/granulių kvapas, kai jaučiasi, tai man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 05 lapkričio 2016 - 21:15

Asmeniskai, kai lengvas anglies kvapas man irgi nemaiso (bet lengvas) :)

Cia tie trokstantys nuo dumu, man primena viena atveji su klientu ir nesandariu kaminu.

Katilas kurias ir I katiline ismeta apie 1cm3 dumo bendroj sumoj. stovi, ziuri (pakeles viena antaki), o klientas uzsidenges nosi bega atidarineti langelio, nes nieko nemato ir negali jau kvepuoti...:)

Atsakyti
Argi būna jis lengvas? biggrin.gif Atvažiuok į kokį nedidelį miestuką, kur pagrinde plytiniai namai su angliniais 40kW katilais, pamatysi naują klimato zoną biggrin.gif
Atsakyti

Na teko pas kaimynus lenkus lankytis pries beveik desimtmeti. Va ten tai kvapelis anglies buvo, kad ojojoj miesteliuose -mums dar reiketu pasistengt :)

Siaip I angli gal rimciau paziureciau, jeigu automatinis anglinis katilas galetu:

Automatiskai uzsikurt ir uzsigesint

suspaustu pelenus pelenineje, kuriu yra velniai zino kiek

issivalytu silumokaiti

Tuomet, kodel gi ne - gali but ir automatinis anglinis. Bet, su siandienine pasiula ir galimybem, tai sildymo prietaisas arba 90uju namams, arba zmonems su savo isitikinimais (zinoma nenugincyjamais)

Atsakyti